Şimdi Ara

Paralel Evren Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bazen öyle bir hisse kapiliyorumki artik bu dejavu degil , son 1 aydir falan cok fazla olmaya basladi ben de bu olay, his söyle bir sey sanki ayni günü tekrar tekrar bir daha yasiyorum, bazi filmlerde bunu komediye vurmuslardi hatta hatirlamiyorum simdi filmin adi, soracacagim soru su , acaba paralel evrendeki ben bu olaylari yasadigim icin su anki evrendeki benle bir güclü baglanti icine girmeyi basarmis olabilir mi, semptomlarin sebebi bu olabilir mi sizce ? Ne diyorsunuz bu konu hakkinda ?

• dizi nasıldı güzel miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

dizi nasıldı güzel miydi?

hangi dizi ? ciddi sordum yalniz soruyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

quote:

Fringe

EDİT:

O dediğin aynı gün olayı bu galiba çok güzel bölümdü (supernatural)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D4 | V1NC1 -- 11 Ocak 2013; 18:24:46 >

• quote:

Beyler bazen öyle bir hisse kapiliyorumki artik bu dejavu degil , son 1 aydir falan cok fazla olmaya basladi ben de bu olay, his söyle bir sey sanki ayni günü tekrar tekrar bir daha yasiyorum, bazi filmlerde bunu komediye vurmuslardi hatta hatirlamiyorum simdi filmin adi, soracacagim soru su , acaba paralel evrendeki ben bu olaylari yasadigim icin su anki evrendeki benle bir güclü baglanti icine girmeyi basarmis olabilir mi, semptomlarin sebebi bu olabilir mi sizce ? Ne diyorsunuz bu konu hakkinda ?

kedidir o kedi
  • Paralel evren olabilir bu da size dokunabilir

• İzle anlarsın. Semptom değil onlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Optik Konusu Hakkında Her Şey
    2 yıl önce açıldı
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende rüyalar ile ilgili bir konu açacağım ama konuyu toparlamam lazım önce.
  • Öyle bir yeteneğin varsa sayısalda çıkacak rakamları öğren kurtar kendini forum köşelerinden...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin sorunun paralel evrenlerle ilgili değil çok fazla rutine maruz kalmışsın
  • Cortexiphan almış olmayasın.
  • Sen galiba benim Walter kankamla cortexiphan verdiğim şanslı çocuklardansın.Evdeki ampülleri de söndürmeyi dene oluyosa benle iletişime geç.
  • fringe saglam diziydi ya
  • Bu pararel evrenlerle ilgili düzgün bir kaynak önerir misiniz beyler ?
  • Hocam birden çok dünya kuramını belki bilirsiniz.Paralel evrenler arasında tek geçiş yolu zamanda geriye gitmektir.Başka türlü geçemezsiniz diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler bazen öyle bir hisse kapiliyorumki artik bu dejavu degil , son 1 aydir falan cok fazla olmaya basladi ben de bu olay, his söyle bir sey sanki ayni günü tekrar tekrar bir daha yasiyorum, bazi filmlerde bunu komediye vurmuslardi hatta hatirlamiyorum simdi filmin adi, soracacagim soru su , acaba paralel evrendeki ben bu olaylari yasadigim icin su anki evrendeki benle bir güclü baglanti icine girmeyi basarmis olabilir mi, semptomlarin sebebi bu olabilir mi sizce ? Ne diyorsunuz bu konu hakkinda ?

konu silincek ama
    evet öyle.bi makalede okudum aynı dediklerin anlatılıyordu.milyonlarca eşizin var bunlarla bi tür bağlantı içindesin.aniden kapılan duygular bunlardan birinin o an yaşadığı şeylerden ötürü.tabi bunları bildiğin için de olabilir
    ama olması olağan bişe.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666ll

quote:

quote:

Fringe

EDİT:

O dediğin aynı gün olayı bu galiba çok güzel bölümdü (supernatural)

steins gate de olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.