Şimdi Ara

Paragrafta sıralama soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bir lanettir bu? Ulan 1. cümleyi bulayım diyorum; ancak, bu, buna göre vs. gibi kelimelerle başlayanları elerim derken bir bakıyorum hepsi ayrı bir başlangıç cümlesi gibi. Kelime seçeyim diyorum, bir bakıyorum hepsinde var aynısından. Hepsi ayrı telden çalıyor bir yandan. Yok mudur bunun pratik bir yolu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• saintyku kullanıcısına yanıt
    Her zaman denemede gördüm mü boş bırakırım
    hocam ben hepsini okuyorum. ne anlatıyor ona bakıyorum. sonra ilk cümle bariz gözükmüyorsa -ki paragrafın ne anlattığına aşina olduğum için şak diye gözüküyor- son cümlesini bulup geriye gidiyorum. onu da bulamadıysanız demek ki extrem bir sorudur şıklardaki sıralamada okuyun ve işaretleyin.
  • Başlangıç cümlesi yine kolay bulunuyor hocam. Orta kısmı düzenlemek aşırı kanser. Ve kesin bir cevap olmuyor bence sıralama sorularında. Cevaptan farklı şekilde sıralasan da gayet anlamlı bir paragraf oluşturabiliyorsun. Cidden lanet olası

Paragraf sorularında en çok zaman yiyen soru tiplerinden

• Sıralama soruları,cümleyi hangi cümleden sonra koyabilme soruları,cümle yer değiştirme sorularına lanet olsun ya nasıl düzeltebiliriz şunları bilen birisi yardım olsun plsss

• vay be benim de en sevdiğim soru tipleri paragrafta en kolay yaptıklarım. ben de paragraf içinde dil bilgisi sorulanları sevmiyorum. hem paragrafları ilgi çekici oluyor hem de ilkokuldan beri gelen önce paragrafı sonra soruyu okuma alışkanlığım var düzeltemedim bir türlü paragrafı detayıyla keyfine çıkararak her saniyesini kafama sokuyorum sonra bana ünlü düşmesi soruyor yıkılıyorum hocam tavsiyem o paragrafı okurken keyif almanız saçma gözükse de çok etkili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Şu Paragrafın Şifresi kitabında metotlardan biri bu işte. 2 test ama saçım beyazladı sıraya dizecegim diye

• EVET EVET

dediğiniz kitabı bilmiyorum hocam zor bir kitap mı çözmeye değer mi.
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı soruların cevaplarında küçük küçük hatalar olduğunu düşünüyorum. Memnun muyum sorusuna karşı cevabım sürekli değişiyor. Bazen diyorum oha çok kaliteli sorular, bazen diyorum bu ne saçma bir test. Yine de genel olarak güzel. Dediğim gibi paragrafta sıralama soruları biraz kasıntı bence, onun dışında iyi.

• Hocam paragrafin hepsini yapiyorum ama bi bu roportaj tarzi hangi soruy yanit verilmistir gibi sorulari yapamiyorum. Konusu acilmisken sorayim dedim, nasil yapiliyor onlar?

• O tarz sorularda ben şık eleyerek gidiyorum. Mesela cevap B olsun. Diğer şıklarda "Ne alaka metinle ya." dediğim sorular oluyor genelde. O tarz soruların ekstrem versiyonlarında da önemli kelimelere işaret atıp şıklarla karşılaştırıyorum hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.