Şimdi Ara

Paragraf Sorularını kaç kere okuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bişey sorucam ya aklıma çok takıldı. Ben şu anda yayın denizi paragraf hız soruları kitabını çözüyorum. Ortalama 23-25 dakika da çözülmesi istenen 20 soruyu ben yaklaşık olarak 16-17 dakika da çözüyorum ve paragrafları tek seferde okuyup şıkları işaretliyorum. Sadece eğer çok çok zor bir durumda kalırsam şıkta istenen yeri paragrafta bulup sadece o kısmı okuyorum.Hız ve anlama konusunda problemim yok ama doğru sayım çok az çıkıyor 20 soruda yaklaşık 13-14. Sizce hata mı yapıyorum? Bir paragraf sorusu en az iki defa mı okunmalıdır? Veya siz nasıl yapıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1
  • Türkcesi iyi olanlar yardım eylesin. Updullah

• sancaryum kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tek seferde çözüyorum. Onda sıkıntı yok. Hızlı da çözüyorum. Acaba hatam hızlı okumakta mıdır? Hızlı okurken mi acaba önemli yerleri kaçırıyorum anlamıyorum ki.

• Simetrikdenge kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu yaptığınız şeyi bi deniyim. Sağolasın.

• HighRisk H kullanıcısına yanıt
    Hocam soruya göre değişir o bazı paragraflar 2.3 hatta 4 kez okusan olur keza bazı paragraflar için şıktan bile yapabilirsin.

Dipnot : Hocam yayın denizi paragraf önerir misiniz ?

• ByPozitif kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben zaten eskiden beri kitap okuma alışkanlığımdan dolayı belki de Ondandır bilemiyorum ama paragrafları zaten hızlı okuyorum ve hızlı çözüyorum. Kitap bana pek bişey katmadı ama sana katar mı bilemem. Ama bundan sonraki testleri adam akıllı okuyup çözcem. Ama hocam kitap bence iyi. Yani içinde konu anlatımı da var ve yanlış çözdüğün sorularım Çözümleri de var. O açıdan bence iyi bi kitap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben öneririm güzel

• Sorudan soruya degisiyor bazilarini 1 kere bazilarini 5-6 kere

• Çok teşekkürler

• Hocam ben genelde paragrafı 2 kere okumuyorum.2.seferde de anlamıyorsam geçiyorum.

Rica ederim , başarılar.

Hocam bende dikkat daginikli cok fazla mecburen 5-6 kere okumak zorunda kaliyorum. Cok buyuk zaman kaybi maalesef.

• Türkçe netleri nasıl hocam? ve yetiştirebiliyo musun? Denemeyi. Bu arada eğer dikkat dağınıklığı yüksek noktalardaysa doktorunla görüşüp ÖSYM ye başvurmanı tavsiye ederim. Hatırladığım kadarıyla bazı hastalıklar vardı onlara sahip olan kişilere ek süre tanınıyordu yanlış hatırlıyo olabilirim.

paragraf hız soruları çok güzel bir kitap ama bende onun testlerinde vasat altıyım
    Hocam turkce netlerim 25-26 civarinda. Paragraflar bitiriyor beni. Dikkat daginikligi Oyle abartilacak kadar degil hocam. Fende temelim olmadigi icin fene bakmiyorum bile( sozde sayisalciyim) o yuzden diger dersleri yetistirme sıkıntım olmuyor fene bakmadigim icin. İlk sene olmayacak buyuk ihtimal.

• halil6602 kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisi odaklanarak okumak. Ben paragraf okurken Aklım hayalim hep bi yerlere dalıyor. Sıkıntı o. Bide süre için çokta hızlı okumamak Lazım. Çok hızlı okuyunca soru kaçırmak daha kolay oluyor.

• Hocam hedef kaç k?
    Bide en azından 3-5 bisey doldur hocam. Hiç olmuorsa diğer derslerden fazla yaparak kapatmaya çalışmak en mantıklısı. Ama bence en azından biyoloji kimya yaparsın gibime geliyor. Bide fiziğin Sözel Konuları.

Hocam Ygs 13 martta oldugu icin Martin 13 gunluk bolumunu fenin onemli konularina calisacagim 12-13 net yeterli benim icin. İlk sene 100K olursa girerim bir yere.(mf4) Olmazsa ikinci sene hedef daha yuksek olur. Bol bol bos zaman var sonucta. Sizin hedef kacti bu arada?

• Hocam hedef mf4 20 k Hacettepe bilgisayar istiyorum ama şu anda hedefimden uzaktayım. yani benim için boş bir hayal yani. Mf4 de anca girsem girsem 100 k civarı girerim diye tahmin ediyorum. Benim edebiyatım çok iyi hocam. Edebiyat temelimde öyle. Sayısalcı olmama rağmen edebiyat en iyi derslerimden di. Tarihte öyle. ben lys de Edebiyata felanda girmeyi düşünüyorum hocam. Tm1 de yapabileceğim meslekler var. Siyaset bilimi , Uluslarası Girişimcilik , iktisat , işletme vs vs.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.