Şimdi Ara

Paragraf soruları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rashta

2013 de YGS nasıl olacak arkadaşlar ? Bir kaç aşamalı diyorlar bir kesinlik var mı ?

valla hiç bir fikrim yok hersene çıkıyor öyle bi muhabbet bakalım bu sene nabıcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

Friedrich Nietzsche'nin kitaplarını oku. Ama kaliteli tercümeleri. O kadar çok ağır bir dili var ki,aynı paragrafı 5-6 kere okuyosun.Bir yerden sonra ağır dili anlamaya başlıyosun ve akıcı okuyosun.

+1
  • quote:

Friedrich Nietzsche'nin kitaplarını oku. Ama kaliteli tercümeleri. O kadar çok ağır bir dili var ki,aynı paragrafı 5-6 kere okuyosun.Bir yerden sonra ağır dili anlamaya başlıyosun ve akıcı okuyosun.

eyvallah
  • sınava girmeyen adamlar meraktan çözüyo 3 yanlış cart curt falan yapıyo! Çalışan adam yapamıyo.mantık şu sınava girme dh dekiler gibi soruları merak ederek çöz 1.sin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Captain9

sınava girmeyen adamlar meraktan çözüyo 3 yanlış cart curt falan yapıyo! Çalışan adam yapamıyo.mantık şu sınava girme dh dekiler gibi soruları merak ederek çöz 1.sin.

• uppppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JulianD -- 7 Nisan 2012; 20:04:16 >
  • uppppp
  • hızlı okuma kursuna gitmeni tavsiye ediyorum sadece türkçe değil sosyalde falan da hızlanırsın ve kitap okumak tabiki yararlıdır ama sınavla alakalı değil bence en son cin aliyi okuyan arkadaşım 35 dakikada bitirip 3yanlış çıkardı. Her gün kitap okuyan arkadaşım 50 dakikada çözdü iki yanlışı var. Bence hıza dayalı bu işler ve sınavda telaş yapmayıp türkçe bitti gözüyle bakmak lazım. Benim aklım türkçede kalınca işte saçma sapan hatalar yaptım mesela
  • quote:

Hangi yayıni onerirsin nitzsche icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot chocolate -- 7 Nisan 2012; 20:31:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Hocam paragraf sorusu çözmek için paragraf sorusu kasmaya gerek yok sadece kitap oku ve okuduğunu anlamaya çalış.Ben Ygs-Türkçe sorularına baktım hiçte anlaşılmayacak birşey yok ben 37 dakikada bitirdim tüm soruları 3 yanlışım çıktı.Paragraf soruyu yapmak için acele acele anlamaya anlamaya okuyorlar ondan sonra paragraf şöyleydi böyleydi biriside çıkıp demiyorki ulan bu paragrafta adam ne anlatmış dur şunu bi hevesle anlaya anlaya okuyayım.........

evde çözdüysen öyle gelebilir ama sınavda o atmosferde o baskıda çok çok zor dediğin şey eğer sınavda yaptıysan helal olsun derim
  • kitap okumaya bakmaz, sene boyunca en az 10 kitap bitirmiştirim, bunlarda 500-600 sayfalık kitaplar. içeriğide ağır. sınav heyecanıyla- süre yetiştirme stresiyle yapılmıyor.

yoksa çoğu adam türkçeden 35+ çıkartır. insanlar zaten kolay soruları kaçırdım diye kendilerini üzüyorlar, birde üstüne, sınav stresini yaşamadan saçma sapan yorumlar yapmayın.
  •  Paragraf soruları...
    gördükçe gülüyorum şuna ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopsalo -- 7 Nisan 2012; 22:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopsalo

Paragraf soruları...

ağlanacak halimize gülüyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlock60

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Hocam paragraf sorusu çözmek için paragraf sorusu kasmaya gerek yok sadece kitap oku ve okuduğunu anlamaya çalış.Ben Ygs-Türkçe sorularına baktım hiçte anlaşılmayacak birşey yok ben 37 dakikada bitirdim tüm soruları 3 yanlışım çıktı.Paragraf soruyu yapmak için acele acele anlamaya anlamaya okuyorlar ondan sonra paragraf şöyleydi böyleydi biriside çıkıp demiyorki ulan bu paragrafta adam ne anlatmış dur şunu bi hevesle anlaya anlaya okuyayım.........

evde çözdüysen öyle gelebilir ama sınavda o atmosferde o baskıda çok çok zor dediğin şey eğer sınavda yaptıysan helal olsun derim

2012 YGS Türkçe sorularını sınavda altını çiziyorum 30 dakikada bitirdim 35 dakikada bitirdim diyene kıçımla gülerim. Istersen karşıma Yamanlar kolejinden öğrenci getir.

• PARAGRAFIN KİTAP OKUMAYLA ALAKASI YOK OKUMAYLA ALAKASI VAR NE OKURSAN OKU...
    Ve başka bişeyler okuyacağına bol bol paragraf sorusu çöz her gün 100er tane falan asıl yapman gereken bu bi süre sonra zaten soruluş tarzlarını şıkları bile ezberliyorsun habire aynı şeyler soruluyor romanla vakit harcama

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

PARAGRAFIN KİTAP OKUMAYLA ALAKASI YOK OKUMAYLA ALAKASI VAR NE OKURSAN OKU...
    Ve başka bişeyler okuyacağına bol bol paragraf sorusu çöz her gün 100er tane falan asıl yapman gereken bu bi süre sonra zaten soruluş tarzlarını şıkları bile ezberliyorsun habire aynı şeyler soruluyor romanla vakit harcama

2012 ygs paragraf sorularına yakın bir kaynak biliyormusun acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WillTreaty

quote:

yakın mı bilmem ama fem eksen kitaplarından soru çözdüm zaman denemeleri falan çok iyi türkçe yaptığıma göre heralde hem yakındır hem de hertürlü soru yapılcak şekilde türkçeleri var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WillTreaty

quote:

yakın mı bilmem ama fem eksen kitaplarından soru çözdüm zaman denemeleri falan çok iyi türkçe yaptığıma göre heralde hem yakındır hem de hertürlü soru yapılcak şekilde türkçeleri var.

eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: hopsalo

Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0nqueror -- 8 Nisan 2012; 23:17:02 >
  • arkadaşlar sizce 2013te bu tarzmı olur paragraf soruları yoksa daha mı zor ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.