Şimdi Ara

Paragraf soruları... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dj_ShArK

quote:

Orijinalden alıntı: deadlock60

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Hocam paragraf sorusu çözmek için paragraf sorusu kasmaya gerek yok sadece kitap oku ve okuduğunu anlamaya çalış.Ben Ygs-Türkçe sorularına baktım hiçte anlaşılmayacak birşey yok ben 37 dakikada bitirdim tüm soruları 3 yanlışım çıktı.Paragraf soruyu yapmak için acele acele anlamaya anlamaya okuyorlar ondan sonra paragraf şöyleydi böyleydi biriside çıkıp demiyorki ulan bu paragrafta adam ne anlatmış dur şunu bi hevesle anlaya anlaya okuyayım.........

evde çözdüysen öyle gelebilir ama sınavda o atmosferde o baskıda çok çok zor dediğin şey eğer sınavda yaptıysan helal olsun derim

2012 YGS Türkçe sorularını sınavda altını çiziyorum 30 dakikada bitirdim 35 dakikada bitirdim diyene kıçımla gülerim. Istersen karşıma Yamanlar kolejinden öğrenci getir.

Paragrafları 30 dakikada bitirdim bir sorun mu var ? 2 tane de yanlışım çıktı bu sene. Geçen sene hiç yanlışım çıkmamıştı. Herkesi kendiniz gibi sanmayın Allah aşkına ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevab Veremedi

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_ShArK

quote:

Orijinalden alıntı: deadlock60

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Hocam paragraf sorusu çözmek için paragraf sorusu kasmaya gerek yok sadece kitap oku ve okuduğunu anlamaya çalış.Ben Ygs-Türkçe sorularına baktım hiçte anlaşılmayacak birşey yok ben 37 dakikada bitirdim tüm soruları 3 yanlışım çıktı.Paragraf soruyu yapmak için acele acele anlamaya anlamaya okuyorlar ondan sonra paragraf şöyleydi böyleydi biriside çıkıp demiyorki ulan bu paragrafta adam ne anlatmış dur şunu bi hevesle anlaya anlaya okuyayım.........

evde çözdüysen öyle gelebilir ama sınavda o atmosferde o baskıda çok çok zor dediğin şey eğer sınavda yaptıysan helal olsun derim

2012 YGS Türkçe sorularını sınavda altını çiziyorum 30 dakikada bitirdim 35 dakikada bitirdim diyene kıçımla gülerim. Istersen karşıma Yamanlar kolejinden öğrenci getir.

Paragrafları 30 dakikada bitirdim bir sorun mu var ? 2 tane de yanlışım çıktı bu sene. Geçen sene hiç yanlışım çıkmamıştı. Herkesi kendiniz gibi sanmayın Allah aşkına ya.

ister istemez nick - diğer arkadaşların durumu uyumu olmuş

• ben hiç paragraf çalışmadım ama kpss türkçeyi full yaptım. Kitap okuyan bir tip de değilim. agatha christie hastasıydım ve bitirdim hemen hemen tüm kitaplarını
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    o kadar dersin konuların arasından kitabı hangi ara okicam ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.