Şimdi Ara

PARAFLY-PARAF KART HER YER LOUNGE (HYL) GEÇERLİ YERLER LİSTESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
31
Favori
36.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar paraf pos cihazı olmasına gerek yok, işlem yapılan pos cihazının şirket ünvan kısmı Cafe Restaurant olması gerekiyor .
  • adanada nihat restoran sikintili galiba, adanada restoran yada cezerye vb alincak yer yada; esenboga gelis yonunde kullanilabilecek yer var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangeziyor

Adana'daki Nihat Restoranda açmış olduğum kayıt olumlu ya da olumsuz halen sonlanmandı. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde sonlanacağına eminim.

sonuc alabildiniz mi hocam? bide bu nihat restoran nasil sizce lezzeti ,fiyati vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 21 Mart 2014; 23:52:26 >
  • Esenboğa CAFFE NERO BTA (Geliş yönü) 1 gün sonra yansıdı
  • arkdaşlar herkes PLATINUM sahibimi yansıyanlar?? normal parafly olmazmıı
  • Bir arkadaşın gönderdiği özel mesajı da aynen alıntılıyorum:
    "Hocam Atatürk havaalanı BTA Kantin geçen ay otomatik indirime girmedi.
    kayıt açtırdım."
  • quote:

Orijinalden alıntı: jek55

arkdaşlar herkes PLATINUM sahibimi yansıyanlar?? normal parafly olmazmıı

Benimki platinium sartlardada parafly plat. dan hediye diyo muhtemelen sadece plat icin gecerli limitinizi 10000 e cikarip talep edebilirsiniz.

• Arkadaşlar bende de Atatürk Havalimanı Tadında Anadolu indirimi yansımadı 3 aydır...

Şubat 2014 ve Mart 2014'de Esenboğa ve Atatürk Havaalanlarında indirimin yansıdığı ve sorun yaşamadığınız işletmeleri iletebilir misiniz?

Kartımda sorun yaşamayayım diye 6 adet HYL hakkı birikti, bunları daha fazla zarara girmeden kullanmak lazım :)
  • arkadaslar 20tl farkla 1 bilet hakkı satın alınacaktır.pm lerinizi bekliyorum.
  • selam parafly küsürat uçurma işlemi yaparmısınız?
  • Arkadaşlar sanırım en garanti yer burgerking. Benim merak ettiğim bişey var. Uçuş gününde antalya Havalimanında 20tl lik restoran harcaması yapsam, aynı gün akşamı istanbul sabiha gökçende 30tl harcama yapsam sayılır mı?

• @rodmank Bende Cumartesi günü Sabihagökçen den gideceğim Simit Sarayını düşünüyorum bilgi için sağol.
    Yeri iç hatlarda sağ tarafta.
    Araştırdım baktım http://map.sabihagokcen.aero/index_gelen.aspx
    Dönüşte nerde yesem diye düşünüyorum

• Arkadaşlar ATATÜRK HAVALİMANI ve SABİHA GÖKÇEN havalimanlarında hangi restorantlara gitmeliyim?
    İndirim yansıyan tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Arkadaşlar ATATÜRK HAVALİMANI ve SABİHA GÖKÇEN havalimanlarında hangi restorantlara gitmeliyim?
    İndirim yansıyan tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler

Arkadaşlar acil bilgi verin lütfen.
    Yarın Atatürk havalimanında indirim düşmesi için hangi restoranı tercih etmeliyim.?
    Popoyes geçerlimidir?
  • Arkadaşlar Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Gidiş (Bilet Kontrol Öncesi) Bunulan POPEYES Kampanyaya DAHİL. Dün tek başıma 42,25TL sipariş ödedim :) Havalimanı fiyatları daha yüksekmiş. 20'li Dipn Chicken Menü 28TL Yanına küçük patates püresi ve 6'lı Biscuit aldım hepsi 42TL tuttu. Neyseki Hey Lounge günümü daha önceden seçip kayıt yapmıştım. Paraf Platinum kartımla ödedim ve ertesi gün hemen indirim dönem içine yansıdı. Banka ile yaptığım görüşmelerde. Mc Donalds, Burger King, Sbarro, Popeyes vs.. gibi zincir fast food restauranlarında tüm poslar restoran olarak tanımlı olduğu için kampanyadan rahatca yararlanabileceğimi söylediler. Sanırım HYL kampanyasında riske girmemek için tek çare fast food.

Fotoğrafta görüldüğü üzere 25.03 tarihinde 102TL'ye bilet aldım ve 42TL'si yemek indirimi olarak geri döndü. Paraf Süper bişey, süper...

PARAFLY-PARAF KART HER YER LOUNGE (HYL) GEÇERLİ YERLER LİSTESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 1 Mayıs 2014; 13:58:06 >

• Ankara Esenboğa İç hatlar Gidiş bölümünde zemin katta (2. aramadan önce) bulunan BURGER KING restoranından yaptığım alışveriş 3 gün sonra Her Yer Lounge indirimi olarak yansıdı. Bilginize arkadaşlar.

PARAFLY-PARAF KART HER YER LOUNGE (HYL) GEÇERLİ YERLER LİSTESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 11 Mayıs 2014; 15:10:08 >
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    rica etsem popeyes ve burger king alisverisinizin slibine bakip Hangi Bankanin pos cihazindan cekildigini soylermisiniz.bankasina gore farkli mcc kodu verilebiliyor.sizin cektirdiginiz slipte burger king ve popeyes bankaya resstoran olarak kaydedilmis demekki.

Benim boyle restoran olupta kendini farkli pos kaydeden sirketler yuzunden cok harcamam bosa gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumland -- 12 Mayıs 2014; 2:41:02 >
  • forumland F kullanıcısına yanıt
    Esenboğa Burger King AKBANK posundan çekilmiş. Fakat Popeyes'in slibini atmışım hocam...
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bu bilgi bence hyl kampanyası için çok önemli.

sabiha gokçende ilk kontrolden sonraki mc donalds'da akbank posu restoran olarak kayıtlıymış.

bu konunun başına geçerli firmaların yanına , alışverişin hangi bankanınn pos cihazından yapıldığınıda belirtsek daha faydalı olur kanaatindeyim.
  • Sabiha Gökçende son zamanlarda indirimden yararlanan var mıa acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.