Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece parafly değil halkbankası büyük bir darbe alır bundan. sadece bu forumdan 100lerce müşteri kaybettiler. puanları harcadıktan sonra halkbankası vadesiz hesabım da olmak üzere hepsini kapatıcam.

müşteri bir banka için herşeydir beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

-70 puanim vardi. Atarim koseye kalan borc zaten 2000tl. Market kampanyasiyla odeyip borcu sifirlarim. Lounge girisi serbest olursa limiti vakifworld'e yaptigim gibi limiti 50 lira yapar birakirim. Ucretsiz lounge imkani da kalkarsa kapatirim gider

bddk'ya bimer'den habersiz katsayi dusuruldu, magduriyet yasiyoruz diye yuklenebildiginiz kadar yuklenin. Bddk suyunu sikar bunlarin

katılıyorum hocam.

sadece şikayetvar olmaz bimer ve bddk ya da yazalım.
  • Bence konu hiç olmazsa bir gün boyunca konu dışı değil de sıcakfırsatlarda kalmalıydı. Bilmeyen insanlar gereksiz alışverişler yapabilir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuzundan st petersburg bileti kovalıyordum elimde patladı. 200 puanım var onları harcayıp halkbank'a veda ederim.

hem bu kadar az kampanya yap hem de katsayıyı şak diye 2 ye düşür. bari müşterilerine haber ver 30 gün önceden de mağdur etme insanları. 2 senede bir barcelona-istanbul bileti, 2 kaş tatili yaptım puanlarla hakkını yemek istemem ama bu şartlarla parafly neredeyse maximiles olmuş. tırt yani.

• puanımı kullanayım limiti 1000 tl yapar kenara atarım
  • Hükümetin rüzgarı kesilince halkbank da bozuldu,yakında ispark da biterse şaşırmam

• Hepimize geçmiş olsun. Zaten kampanyaları azalmıştı bir de katsayılar düşünce benim açımdan önce nadasa sonrasında da kapatmaya doğru gidiyor. Kendi ipini çekti. Hiç de hoş değil . Bari kademeli olarak 1'er kat indirseydiler. Ben artık kullanmayacağım. Şikayet ettim. Herkes yazılı,sözlü şikayetini dile getirsin. Lounge kullanmayanların kartı kapatmaması için hiç sebep yok. Lounge kullananlara da bilet harici alışverişleri kesmelerini tavsiye ederim. Benim bizzat tavsiye ettiğim birçok kişi oldu. Onları da bilgilendireceğim. Olacak şey değil. Seyahat kartının neredeyse hiç avantajı kalmadı. Kocaman bir
  • Şuan bile "parafly puan katsayıları" diye google yazınca bu şekilde çıkıyor. Düşünün ne kadar alelacele iş yaptıklarını. Sitenin geri planında hala duruyor. 678 TL puana da yazık oldu, ama ben bi şekilde puanı biriktirmiş müşterinin mağdur edilmeyeceğini düşünüyorum. Banka yaparsa banka, yapmazsa BDDK şikayetleri veya tüketici hakem heyeti lehte karar verir gibi geliyor. Yada öyle olsun istediğimden belki de. Bakalım bakalım ne olacak.

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkapto1 -- 8 Temmuz 2015; 21:45:10 >

• Zamanında konu acmistim puanların silinmemesi için kimse tinlamadi şimdi katsayıları düşürdüler.Zamanında tepki verilse belki en azindan bukadar erken olmazdı katsayı düşürme.Konuyu sildİren arkadaşlara müstahaktir hak ediyorsunuz.

• forumda kendini üstünzekalı sanan ve bu puan olayını ticarete dönüştüren bazı gereksiz şahıslar kına yaksın bitarafına,yakında adios'ta aynı olur,puan toplayacak kampanya bulamayız bunların yüzünden..
  • Önceden kaçtı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de ustune yetmis seksen lira kart ucreti gecirmesinler simdi, 3 tane kart patlamasin elimde

• Parafly kartın en önemli özelliği olan seyahat hattının oranlarının düşürüldüğünü sitenizden gördüm. Uygulamayı belirtilecek ileri bir tarih yerine hemen yapmanız ve de mevcut puanlarımıza dahi istisna yapmayışınız tüm parafly kullanıcılarına mağduriyet oluşturmuştur. Bugüne kadar biriktirdiğimiz puanlarımızın değerini yarı yarıya düşürmüş oldunuz. Hatanızdan dönmez veya bunu telafi etmez iseniz, kartı en kısa sürede iptal ettireceğim.

Dedim. Aşağıdaki mail geldi.

Merhaba ... Bey,

Geri bildirimleriniz müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitemizi artırmak için önemlidir.

Talebiniz Bankamızın iş birimlerine iletildi. İncelemeler tamamlandıktan sonra sonucu hakkında bilgi verilecektir.

Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve şikayetleriniz için 365 gün 24 saat Halkbank Dialog’ u 444 0 400 veya 0 850 222 0 400 numaralı telefonlardan arayabilir, ayrıcawww.halkbank.com.tr web sitemizden iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Mehmet BAYKAL
    Halkbank Dialog

• Hah ha ha...Yandaşlara,tanıdığa eşe dosta geri dönmeyecek kredileri dağıttılar,şimdi de paçaları tutuştu...
  • Paraffly kartın sonuna gelmiş bulunmaktayız.Bu oranlarla kimse puan biriktireyim diye uğraşmaz.Ama ben kendimi şanslı hissediyorum bir yandanda.Çünkü daha 2 hafta önce avans puan kullanarak -480 lere düştüm.
    Ama hep birlikte mesaj atarsak tepkimizi dile getirirsek belki (düşük bir ihtimal) vazgeçerler.
    Bende yukardaki mesajın aynısını kopyalayarak atıyorumki tepkilerin çığ gibi büyüyebileceğini gözönüne alıp belki hemen vazgeçebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Adios'ta otel ve uçak çarpanı kaç ?

2-3 arası, yurtdışı oranları iyi

adios son ekstreye not eklemiş

onlar da güncelleme yaptı .. ama 15 ekim de başlıyor bilmeyen varsa yazayım

yurtiçi otel... 1,9-2,5 arası
    yurtiçi uçak, araç kira, 1,2-- 1,8 arası
    yurtdışı uçak 1,9- 2,7
  • Olay nedir? Puanları falan mı sildiler?
  • 200 puanım var kaç gündür ucuz uçakbileti kovalıyordum, alamadan elimizde patladı, ayıptır günahtır insan bi haber verir

• zenmavi Z kullanıcısına yanıt
    Tabi o kadar harca kazan düşünce hemen iptal...

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Adios'ta otel ve uçak çarpanı kaç ?

2-3 arası, yurtdışı oranları iyi

adios son ekstreye not eklemiş

onlar da güncelleme yaptı .. ama 15 ekim de başlıyor bilmeyen varsa yazayım

yurtiçi otel... 1,9-2,5 arası
    yurtiçi uçak, araç kira, 1,2-- 1,8 arası
    yurtdışı uçak 1,9- 2,7

Aynen Hocam. Adios da 15 Ekim'de katsayıları düşürüyor. Bildiğiniz gibi oranlar en düşükten yapılıyor genelde. Ama en azından haber veriyor. Hani Habersizce aniden yapılan bir iş değil. Tatil planları olup da, bu olay yüzünden tatil yapamayacak arkadaşlara olan oldu.

Adios'un mesajı

15 Ekim 2015 den itibaren,

Yurt içi - Yurt Dışı konaklama, Cruise ve Seyehat Tur Paketi harcamalarında puanlarınız 1,7-2,2 arası
    Yurt içi Uçak bileti, Araba kiralama, Otobüs bileti ve Shuttle harcamalarında puanlarınız 1,1-1,6 arası
    Yurt dışı uçak bileti harcamalarında puanlarınız 1,7-2,4 arası değerli kullanılacaktır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.