Şimdi Ara

Parafly ile Atasay Çadır Günlerinde 500TL ve üzerine %5 ParafPara ve 4 Taksit!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parafly ile Atasay Çadır Günlerinde 500TL ve üzerine %5 ParafPara ve 4 Taksit!

4- 7 Aralık 2014 tarihleri arasında Atasay Çadır Günleri kapsamında kurulan Paraf POS’larında yapılacak 500 TL ve üzeri tüm işlemlerde %5 ParafPara kazanımı sağlanacaktır.
    Kampanyada kazanılabilecek en fazla ParafPara tutarı 100 TL olup, ParafPara kazanımları işlem gerçekleştikten 1 gün sonra yansıtılacaktır.
    4 aya varan taksit kampanyası 4- 7 Aralık 2014 tarihleri arasında Atasay Çadır Günleri kapsamında kurulan Paraf POS’larından yapılacak işlemlerde geçerlidir.
    Business Kartlar, ek kartlar, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ile iptal ve iade işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Yararlanacağınız kampanyaya ilişkin bilgi slip üzerinde yer alacak olup, geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacaktır.
    Kampanya Atasay Çadırlarının kurulu olacağı İstanbul ‘da Yenibosna ve Kurtköy Viaport AVM , Ankara ‘da Forum Keçiören’de geçerli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan22 -- 3 Aralık 2014; 17:45:33 >

• Bursada yok galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemel sorulara pesin cevaplar vol . 14543:

Parafly dahil mi?

Evet

Parafly puanlar siliniyor mu ?

Hayir

En fazla ne kadar kazanabilirim?

100 parafpara

Istanbul ve ankara disinda gecerli mi?

Hayir

Okudum anladim bir nusnasini alip diye yazip imzalayiniz.

Iyi gunler

• şimdi aradım istanbul yenibosnayla görüştüm..

çadır günlerinde gr altın çeyrek altın vb ürünlerimiz olmayacak dedi..

2000 tl ürün alıp 100 paraf puan kazanılır ama .. paraf günümde (%0.5 veriyor) 30 puan gelir..

2000 lik ürün 1870 e kim bozup nakite cevirir bilemem..

Başka Atasay mağazalarındaki paraf posundan 2000 tl geçirilse.. 100 puan verir mi acep.. denemek lazım..
  • Ben de araştırdım biraz, ve maalesef hep işçilikli takılar var, kabaca hesap Yaptım ve 2000 tl lik bileziği satarken 500-600 tl zarar ediliyor. Ayrıca bazı ürünler burada var altincadir.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_mulo -- 3 Aralık 2014; 19:18:23 >
  • noluo bu çadırlarda bilgi verebilir misiniz ilk defa duydum
  • mit1905 M kullanıcısına yanıt
    Altın outleti diyebiliriz kısaca. Gecmiş yilların tasarımlı ürünlerini indirimli satıyorlar. Ürün grupları ise taki seti, bilezik, kolye, küpe, tektaş vs. Bazı ürünler gerçekten iyi fiyata geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.