Şimdi Ara

Parafly Dan Güzel Bir Yenilik --> Paraflytravel.Com (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
8
Favori
3.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buna güzel bir özellik diyenin zekasından şüphe ederim. Arkadaş katsayıların tamamını 2'ye düşürüp (yurtdışı uçak bileti bile 2'ye düştü), araç kiralamayı da kaldırmışlar. Adamlar kartı kullanmayın artık diyo. Bir haftada 500 lira harcayıp, 50 lira puan verecek, onu da bir ay içinde 100 liraya uçak bileti alacaksın. O uçak biletini zaten piyasadan 60-70 bandında alabiliyorsun. Ölmemişti, sürünüyordu ama şimdi kendi kendine gömdü bile.
  • Paraflyin sitesinde yeni oranlari yazmislar ve arac kiralama yok yeni oranlarda. Puanlar silinirken ve puan kazanmak bu kadar zorken paraflyi kimse kullanmaz. Sadece baska kartinda puani falan kalmayan kullanir belki.
    Ucak biletinde de arkadasinda dedigi gibi havayolu firmalarinin promosyonlariyla alim yapilirsa zaten yarisina geliyor cogu zaman.

Yeni oranlar
    https://www.parafly.com.tr/Ayricaliklariniz/Index/1289

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan_80 kullanıcısına yanıt
    araç kiralama paraflytravelda yok doğru ama seheyat hattında var hala arkadaşların dediği gibi
    https://www.parafly.com.tr/Ayricaliklariniz/Index/3
  • Miles smiles şu an kart piyasasında en iyisi ama kötünün iyisi aidos eskisi gibi değil yurtiçi oranlar rezalet yurtdışı için sizi devamlı tüketim çılgınlığı yaptırıyor işde hepsiburada 1000 tl üzeri alışverişe 100 tl word puan hadi şunu alalım puanda kaxanırız zihniyeti ile size büyük paralar harcatıyor paypal denilen işlemde yok artık zamanında millet anasını ağlatmış biz anca geçen hafta öyle bir olay olduğunu öğrendik neyse paraf zaten bitmiş en iyisi garanti miles niye 1 tlde harcadan mil kazanıyosun 10000 tl de harcasan eksra kampanyaları ile ortalama yılda 2000-3000 aylık harcama ile rahat 4 adet yurtiçi bilet kazanıyosun diğerleri tam pert maximiles select var bende miles harici o tam leş 200 tl alışverişde 1 tl uçuş puan veriyor yuhh diyorum 20000 tl harcayaksın 100 tl uçuş puan kazanacan seyahat hattından alınan her bilette 19 tlde işlem ücreti geçiriyorlar wings o tam leşş onu anlatmak bile suç black vardı cip salonları iptal ettiler teb oda leş hepsini kullandım ben en iyisi miles hele thy üyelik elite elite plus ise daha çok mil kazandırıyor

• seturda devam ediyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 3 Mayıs 2016; 19:58:45 >
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

ilk biletimi aldım, biletleme ücreti yurtiçi için 15 TL idi sanırım setur seyehat hattında, bunlar 18 TL aldılar hatta 20 TL. Yine de telefona göre çok daha pratik ve sanırım gün-saat sınırlaması olmadan artık bilet alabileceğiz, en güzel yanı da bu
  • Araç kiralama kesin olarak bitti mi? yarın aramayı düşünüyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

seturla anlaşmayı bitirmişler.

Kim soyledi

• Doory kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten baslik seturla bittigi icin acilmis bundan sonra yeni karamursel seyahat acentesi hizmet verecek suan icin fayda saglayacak en onemli 7 gun 24 saat cagri merkezinden bilet alabilmemiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 3 Mayıs 2016; 18:15:37 >
  • quote:

Hocam zaten baslik seturla bittigi icin acilmis bundan sonra yeni karamursel seyahat acentesi hizmet verecek suan icin fayda saglayacak en onemli 7 gun 24 saat cagri merkezinden bilet alabilmemiz.

Ben başlığı açan arkadaşın da Halkbank'ın Setur ile yolları ayırdığı bilgisine erişerek başlığı açtığını sanmıyorum.
    Çünkü yukarıda da yazdığım gibi aradığım banka MH bana SETUR ile de yeni firma ile de işlemlerin devam ettiğini söyledi..
    Çünkü Parafly'ın resmi sitesinde SETUR ile anlaşmalarının bittiği bilgisi yok. Sadece YKM Turizm ile işbirliği yaptıkları bildiriliyor.

Ayrıca dediğiniz gibi 7/24 çağrı merkezi yok hocam.

Parafly Travel resmi sitesinde aynen şu yazmakta:

Parafly Travel Müşteri İletişim Merkezi’ne nasıl ulaşabilirim?
    Parafly Travel Müşteri Hizmetleri’ne 0850 878 0 400 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Müşteri destek hattımız her gün 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Çalışma saatleri dışında, iletisim@paraflytravel.com adresine mail yolu ile ilettiğiniz sorularınız 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.

• Doory kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız yazdıklarınızda, bugün bazı maddeleri yenilemişler yeniden sunmuşlar.
  • arkadaşlar seyehat hattı işlem başına 15 TL alıyorken bu paraflytravel.com bilet başına 18 TL alıyor!

Yani x uçuş firmasının sitesindeki yurtiçi bilet fiyatı y iken setur-halkbank seyehat hattında "y + 15 TL" fakat paraflytravel.com'da "y + 15TL*bilet sayısı" şeklinde, saçma sapan bir durum!
  • iletisim@paraflytravel.com adresine aşağıdaki gibi bir email attım, cevap bekliyorum. Bence bu durum için harekete geçmeli ve biletleme ücreti konusunda eski sisteme dönülmesi konusunda ısrarcı olmalıyız.

Merhaba,

Ben Abdullah Top. 3 yıldır Parafly kart müşterisiyim.

Daha önceden setur ile anlaşmalı seyehat hattı üzerinden aldığım biletlerde işlem başına 15 TL biletleme ücreti öderken paraflytravel.com üzerinden bilet almaya çalıştığımda aynı biletleme işleminde kişi başı 18 TL biletleme ücreti alınmaktadır.

Bu ücretlendirmede bir sistem yanlışlığı yok ise bu kabul edilemez bir durumdur.

Bu durum ile ilgili bilgilendirme talep ediyorum.

Teşekkür ederim.

İyi çalışmalar dilerim.
  • Merhaba, uçak bileti alırken parafly travel ile seyahat hattı arasında fiyat farkı var mı?
    Bebek bileti seturda bedavaydı ama bunda paralı gözüküyor, kampanya bitmiş de olabilir tabi.
  • Bebek bileti platinum kartlara halen bedavaymış bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Merhaba, uçak bileti alırken parafly travel ile seyahat hattı arasında fiyat farkı var mı?
    Bebek bileti seturda bedavaydı ama bunda paralı gözüküyor, kampanya bitmiş de olabilir tabi.

Geçtiğimiz gün anadolujet yurtiçi bilet alırken seyahat hattı 78 lira derken, paraflytravel dan 65 TL ye aldım.

Aynı şekilde pegasus için ise paraflytravel 95 lira çıkarken, seyahat hattı 80 lira gibi bir rakam verdi.

İkisine de bakmak da fayda var
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    bende internetten hesplayip aradim bebek bileti seturda bedava oldugundan setur daha ucuza geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geçen çağrı merkezindeki kız, "biz bilet satmıyoruz. sadece bilgi desteği veriyoruz. hizmetler paraflytravel.com üzerinden yapılıyor" dedi.
  • puanlarla transfer alabiliyor muyuz?
  • Beyler araç kiralama da eklenmiş sitelerine.
    Tel açıp sordum, SIXT RENT A CAR ile anlaşmalılar..
    Tabii Halkbank Seyahat hattını ararsanız orada karşınıza SETUR da çıkıyor.
    Yani hem AVIS ile hem SIXT ile işlem yapabilirsiniz.
    Fiyatları ve lokasyonları AVIS'e göre pek cazip değil gerçi ortalama olarak, ama belki size uyar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 17 Haziran 2016; 8:42:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.