Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
38.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geliştirici seçeneği nerede acaba siz buldunuz mu bende de aynı hatayı veriyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_basar7

nfc açıkti ama yine de olmadi sildim yeniden kurdjm yine olmadi. ayni problemi yasayan var mi acaba?
    Aynı sorun bende de var. Sanırım daha önce nfc de kullandım kartı o yüzden olmuyo. Kampanyalarda görünmüyor da...

• hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Açık ise paraf uygulaması uyarı verip tamam dediğinizde sizi direkt oraya götürüyor.

• Gizli birşeymiş bu menü buldum şimdi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidolgoo -- 27 Haziran 2020; 18:24:43 >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Tuş kilidinin açık olması yeterli, aynı şekilde yapılır, açıklama da yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Geliştirici seçeneği nerede acaba siz buldunuz mu bende de aynı hatayı veriyor...
    Uygulamanız güncel ise ilk açılış sayfasın da ÖDE Butonuna basın AYARLAR dan tanımlama yapın olmuyorsa sizi YARDIM a yönlendirecek GELİŞTİRİCİ ayarlarını kapatmanızı isteyecek, aynı yerden kapatarak yeniden tanımlamayı yapmanız lazım, bunları yapınca kampanya görünecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 27 Haziran 2020; 18:34:7 >
  • Kart onaylandı işlem devam ederken onaylanmadı dedi. 4 defa denettim nfcyi açtım kapadım olmadı. Nedenini bilen var mı

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Dahil ya da hariç denmediği için müşteri lehine, yani dahil, olması gerekir.

• Paraf hep böyle devam etsin şuan acık ara en iyi kart. Marketten okuttum saniyesinde ödedi puan geldi. Kılıfı falan cıkarmaya da gerek yok. Çok rahat okuyor.

• Migrosta 2 kere denedim ikincisinde oldu ziraat posundan gectigi icin parafustu alamadik.

• Paraf güzel kampanyalar yapıyor. Haber verene teşekkürler
  • Kampanyanın bitip gitmediğini nasıl anlayacagiz

• Paraf Debit dahil galiba degil bende olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmakaleniz -- 27 Haziran 2020; 20:33:36 >
  • Migrosda işlem sorunsuz oldu biraz önce

• Belki yapamayanlara yardımı olur. Önce Bim'de ve A101'de denedim olmadı. telefonu pos cihazına değdirmeme rağmen okumadı. kasa zaman aşımına uğruyordu. eşimin telefonuydu (Samsung A9) benimkinde NFC yok. sonra NFC ödemelerde bonus flaş vardı dedim ki sileyim belki olur. ve oldu. NFC ödeme seçeneklerinde sadece Paraf uygulaması kaldı ve ödeme pos cihazına 3 cm yakınken başarıyla gerçekleşti. paraf uygulamasını silip tekrar kurup telefonu da yeniden başlatmıştım. NOT: Bu arada önce Bim'den 3 tl lik çikolata aldım. Sonra Migros'tan 100 TL lik alışveriş yaptım. Yani ilk ödeme 100 TL şartı yok. İkinci-üçüncü vs de 100 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 27 Haziran 2020; 20:53:26 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.