Şimdi Ara

Paraf Babalar Günü Kamp.(750/40)(1-21 Haziran) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
10
Favori
10.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçerli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sektörde saatte geçerli yazıyor.

Bir saat firmasından(https://www.sozensaat.com/) saat aldım.

Sayaçta işlemedi. Hala provizyonda (Provizyonda da saat) görünüyor ama normalde hemen düşmesi gerekmez mi?

Aşağıdaki gibi görünüyor. Paraf üye yeri şartıda yok, yurt içi tüm banka POS’larından diyor anlamadım.

Paraf Babalar Günü Kamp.(750/40)(1-21 Haziran)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 10 Haziran 2020; 17:5:4 >

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Hocam iş yerinin adının önünde paytr yazıyor. Paytr bildiğim kadarıyla ödeme kuruluşu. İyzico gibi. Ondan olmamış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    O zaman kayıt oluştacağız yine
  • Epttavm den 40 TL PARAF PARA geldi, ama paraf günüm işlememiş, işlemesi gerekmiyor muydu

• fatih399 F kullanıcısına yanıt
    Bana da babalar günü işlemedi, eptt kampanyasına katılabildim. Kayıt oluşturdum , gelen cevabı paylaşıyorum. Başka arkadaşlar madur olmasın:

“ İLGİ: 09/06/2020 tarih ve S200065.... referans numaralı başvurunuz,

Epttavm kampanyası kapsamında 05/06/2020 tarihlerinde yapılan “ Epttavm’’ açıklamalı işlemleriniz farklı banka posu kullanılarak gerçekleştirilmiş olup, Kampanya detaylarımızda “Kampanyadan yararlanabilmek için işlemlerin Halkbank sanal POS’ undan gerçekleştirilmesi gerekmektedir.’’ bilgisi yer almaktadır. Epttavm kriterini sağlayamadığınız için kampanyadan faydalanamadığınız tespit edilmiştir.08/06/2020 tarihinde maksimum kazanım olan 30 tl kazanılmıştır.

Ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400, Halkbank Kobi Dialog’un 0 850 222 0 401 numaralı telefonlarından, (212) 340 09 99 numaralı faksı ve www.halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. “

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 10 Haziran 2020; 23:56:45 >

• D&R sektör olarak ne geçiyor arkadaşlar? Bu kampanyaya dahil olur mu?

• Defalarca yazdık ama maalesef bazı arkadaşlar Öküzün altında buzağı aramaya devam ediyorlar. Öküz doğurmaz boşuna aramayın. :))

** EPT AVM de 2. Kampanyanın birleşmesi mümkün değil. Herkes de bunu yaşayarak gördü.

1. Babalar günü kampanyasının sektörü giyim ve elektronik. EPTT de giyim yok, elektronik sektörü için sadece MTV posu ( sanırım ziraat ) kullanılıyor. Paraf posu geçen yıllardaki halen hizmet sektörü olarak kayıtlı.O yüzden Babalar günü kampanyasında paraf posu geçerli olmaz.

2. EPTAVM'nin kendi verdiği 30 TL. paraf para kampanyasında sektör değil, Halkbank posu şartı var. Sitede MTV dışında başka alışverişler için ilgili bankanın kendi posundan çeker, paraf kart kullandığınız için halkbank posundan çekip sizi EPTT nin kendi özel kampanyasına dahil eder, diğer elektronik kampanyasına dahil etmez.

Siteyi, bankayı arayıp gereksiz yere hem kendinizi hemde onları yormayın. Aslında yukarıdaki 2 maddeden sadece 1 tanesi durumu açıklıyor. Ama daha öncede belirttiğim gibi formu okumayıp veya okuyup dikkat etmeyenler için iyice açıklamalı olarak yazdım. Bunda anlaşılmayacak durum yok.

*** Birde sorusuna cevap aldığı halde, istediği cevap gelmediği için farklı farklı konularda aynı soruyu soranlar var o da ayrı bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 11 Haziran 2020; 8:45:23 >

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Eptt den hiç alışveriş yapmadım , niyetimde yok.
    Ama arkadaş 10 numara açıklamış. Tebrikler.

Foruma böyle üyeler lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Ben eptt den mtv ödedim, babalar gününden 40 TL geldi, paraf günüm e denk getirdim ama paraf günümden %5 indirim gelmedi, çok ta mühim değil 20 lira, ama başkasına 30 gelmiş kimine 40 😀

• fatih399 F kullanıcısına yanıt
    MTV ödediğiniz zaman paraf günüm'e sayılmaz. Çünkü Paraf günüm halkbank posu istiyor.

** Diğer kampanya da halkbank posundan çekildiği zaman 30+20 toplam 50 TL. ( 30 parafpara+ 20 parafgünüm) avantaj sağlanır.
  • N11 PARAFTA ELEKTRONİK OLARAK GEÇER DEĞİL Mİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan7621

N11 PARAFTA ELEKTRONİK OLARAK GEÇER DEĞİL Mİ
    Evet hocam

• Paraf günüm olur mu n11 de

• realforever31 R kullanıcısına yanıt
    Evet.

• mrmuhendis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• ag de çalışıyor mu
  • Arkadaşlar bu kampanyanın dönder çevirli bir yöntemi yok mu ;-D

Yardımcı olacak bir arkadaş bana PM atarsa çok sevinirim.
  • paraf puanlar silinmiyor sanırsam artık doğru mudur ?
  • Garagulli35 kullanıcısına yanıt
    Pandemi nedeniyle böyle bir uygulama başlattılar. Aksi yazana kadar süresiz geçerli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.