Şimdi Ara

Paraf Babalar Günü Kamp.(750/40)(1-21 Haziran) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
10
Favori
10.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçerse fena olmaz hocam. 60 lira indirim az değil.
  • attilas35 kullanıcısına yanıt
    sabah yaptığım alışveriş, şimdi 3 taksit katılım yaptım sayılır mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olmaz Halkbank sisteminde alışverişten önce kampanyalara katılmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Iyzico ile çalışan siteleri genelde ilk önce kabul etmiyor. Sonra kayıt oluşturuyorsunuz inceleyip kabul ediyorlar. Biraz uğraşmak lazım.

Alıntıları Göster
    Nasıl kayıt oluşturmak lazım. Online diye mi böyle mağazanadna alsak olurnu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar konu disi bisey sormak istiyorum. Parafgunumu indirim mi yapmak mantikli yoksa parafpara mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiBAdemBABA

Arkadaslar konu disi bisey sormak istiyorum. Parafgunumu indirim mi yapmak mantikli yoksa parafpara mi?
    Parafparaları seyahat hattında katlı değerlendirenler için 5 kat parafpara kazanımı,
    Daha düşük harcama ile aynı değerde indirim kazanmak için %5 indirim seçilir.
    Somut örnek üzerinden gidecek olursak;
    İlk seçenekte parafpara kazanım oranı %0.5 olan üye işyerinden 1000 TL işlem yapılırsa 4x5 = 25 (5 parafpara işlem için, 20 parafpara kampanyadan) Parafpara kazanılır. Bu parafpara uçak bileti veya otel rezervasyonunda 2, araç kiralamada 3 kat değerlendirilir.
    Diğer seçenekte ise 20 TL indirim almak için 400 TL'lik alışveriş yapmak yeterlidir ve indirim işlemin ertesi günü karta yansıtılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: brutal55

Nasıl kayıt oluşturmak lazım. Online diye mi böyle mağazanadna alsak olurnu

Alıntıları Göster
    Online işlemlerden iletişim kısmından yada çağrı merkezinden yaptığınız alışverişin bilgilerini verip, kampanyaya dahil edilmediğini iletiyorsunuz.
  • İyzico ve eptt olmadı yarın dahil olur mu bilmiyorum.

• Merhaba,

Gittigidiyor ne olarak geçiyor Paraf 'ta bilen var mı acaba?

sağlıcakla
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Elektronik diye geçer, üye iş yeri olmadığı için paraf günüm gelmez. Diğer ilgili kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmuhendis

Elektronik diye geçer, üye iş yeri olmadığı için paraf günüm gelmez. Diğer ilgili kampanyalardan yararlanabilirsiniz.
    Teşekkür ederim bilgi için.Üye işyerleri ile ilgili konuya baktım orada belirtilmemişti.

sağlıcakla
  • ininal yüklemesi deneyen var mı?

• Ptt mtv odeme elektronik kampanyası sayıldı. Ptt avm 30 tl kampanyasina saymadı

• quote:

750/40 yerine 60 vermeleri gerekirdi. Oran çok düşük. 60 paraf para ve 20 indirim geldiğinde bir şeye benzeyebilirdi. Bu haliyle 750/60 kötü ama zaten harcama yapılacaksa hiç yoktan iyi. :)
    750 harcamada trafik sigortası olur mu acaba, 760 tl trafik sigorta ödemesi var.

edir : 2 ay önceki kampanyada 800 lira kasko ödemesinde olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkmert737 -- 9 Haziran 2020; 21:56:32 >
  • Amazon alışveriş yaptım.2 gün oldu mobilde sayaç işlemedi.
  • berkmert737 B kullanıcısına yanıt
    Olacağını pek sanmıyorum hocam. Giyim, optik, saat, kozmetik, elektronik sektörü geçen sigortacı posu varsa o zaman başka tabi.

• Taylesoff kullanıcısına yanıt
    İyzico kullandıkları için sektör bilgisi elektronik değil. Müşteri hizmetlerini aramanız lazım. Genellikle kampanya bitiminde kendileri manuel olarak ekliyor.

• quote:

İyzico kullandıkları için sektör bilgisi elektronik değil. Müşteri hizmetlerini aramanız lazım. Genellikle kampanya bitiminde kendileri manuel olarak ekliyor.
    Cevap için teşekkürler.İyzico ne oluyor.Açıklayabilir misiniz?
  • hepsi burada geçerlimi acaba deneyen var mı?
  • Taylesoff kullanıcısına yanıt
    Ödeme hizmetleri veren bir firma. O yüzden kullanan sitelerde sektör bilgisi böyle çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.