Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
227.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuribaras

bize tesekkur etmesindeki amac aldıgı ürünlerde yardımcı olduk

alınan s100 var sanırım ...avr ve dvd eski seri onceden alımış oldugunu dusunuyorum...belki birde kablo var , yeni alınmış oldugunu dusundugum

Nurinin de yazdığı gibi ürünleri almamda yardımcı oldular hatta evlerini açtılar bana. Ben bu ses sistemine ilk defa adım atıyorum ve bilmediğim belki apuk supuk sorularımı bile bu arkadaşlarım yadırgamadan cevapladılar. Bunlara Ege arkadaşımda dahil.. oda aynı şekilde yardımcı olmuştur..

Bu kadar arkadaş birleşip bunumu yaptınız derken tamamen kurulumu ben tek başıma ürünlerin kitapçıklarına bakarak kendim yaptım.. Zaten 5+1 7.1 gibi bir sistem kurmak istemiyordum buraya bir center alabilirsek işlem tamam benim için

Tv olayına gelince salon 50m2 tv (106cm) o yüzden yakından seyretmiyorum uzaktan seyredincede rahatsız etmiyor hatta küçük bile kalıyor

• anlamaya calisiyorum ama , center derken sinema icin kullanilacak, sinema icin en azindan arkalara rear koymak sart, hatta woofer, tv biraz yuksek konumda oldugunu dusunuyorum, kucuk veya buyuk o butce ve zevk olayina giriyor , zaten 50 m2 alana 106 kucuk olur, esasinda 7.1 yakisir o salona ama dusunceler farkli olabiliyor...
    yazdiklarimi yanlis anlamayin lutfen ... forumda cogu insan woofer gereksiz deyip 1ay sonra heyacanla woofer ariyanlar ornek cok , yardimci olan arkadaslar soylemistir kesinlikle, tekrar hayirli olsun, paradigm ailesine hos geldiniz...

Kurukacak set 5.1 / 7.1 /5.2 /7.2 gibi olması ve tek seferde alınması gerekir.Ön siparişli ürünler içinde bu indirim geçerlidir.

Ön siparişli ürünlerde Kanada'dan Havayolu ile geldiği için Paradigm'ın stok durumuna bağlı olarak kısa zamanda teslim edilebilmektedir.

Detaylı bilgi için 0 262 412 02 80

Ayrıca bizle ilgili en son haberleri Twitter dan da takip edebilirsiniz

Hem kablo işi sıkıntılı bir uçtan bir uca koysak 15-20 mt bir real için kablolama gerekli hemde her tarafta öyle bir kolon falan benim hoşuma gitmiyor.. O yüzden ilerde bi center alıp hop işini kapatırım. Ama anfi konusunun ucu açık kalıp lambalı bi takviye yapabilirim yani onlar değişir de kolon işi tamamdır benim için :)

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

"230 Pounds of Pure, Pulverizing Home Theater Excitement... I’ve Never Heard a Sub that Approaches the Performance of the SUB 2" - Shane Buettner, Home Theater Magazine

Shane Buettner, previous editor of Home Theater magazine, begged to review the SUB 2 after an "extraordinary" demo experience in the Paradigm & Anthem demo room at CES 2010 calling it "the best home theater demo at CES 2010".

"The bass was sensational, thunderous, and room shaking, and yet it was strikingly refined. That was the first time I saw the SUB 2, a 4,500-watt subwoofer (rated RMS, and never mind if you can actually get that out of your wall), with six 10-inch woofers arrayed in pairs, firing out of three sides of the cabinet. You read that right. I was every bit as awestruck as you probably are now. Why would Paradigm design and build such a thing? Because they can. In home theater and in life, it’s my firm belief that anything worth doing is worth overdoing. If that’s your philosophy too, read on, because the SUB 2 is a helluva ride."

And so, after leaving the demo room wide-eyed, jaw-dropped and full of sheer joy, Shane beam-lined straight over to his good friend and industry colleague Mark Aling, Paradigm's Director of Marketing and begged for a chance to review one (or two) of the first production approved pieces.

Power & Measurements

"...the guys at Paradigm—with straight faces, I might add—claim the SUB 2 can deliver 4,500 watts (9,000 watts peak), but only if you and your electrician hook that sucker up to 240-volt service. I don’t have an electrician on call, so I had to live with a measly 3,000 watts (rated) continuous with my sissy-pants 120-volt service. Again, I’ll leave it to others to debate whether that much power can get out of my or anyone else’s walls to the sub, but here’s my tease on that: What I heard with my 120-volt service left me scared shitless to hear what this thing would sound like with 240 volts."

"...this sub’s –3-decibel point is a ludicrous 12 hertz. 12 freaking hertz! The measurements came with a note from audio technical editor Mark Peterson. We measure speakers in an automotive bay that we share with the car magazines in our parent company. The room is big enough to house at least a dozen automobiles, trucks, and SUVs and has a ceiling over 15 feet in height. When Mark ran the frequency sweeps, the SUB 2 rattled dust out of the rafters, something that hasn’t happened before or since".

Performance

"With the PBK on my side, plus Paradigm’s recommendation for corner placement, I felt confident I’d get great performance. Man, was I right. But the first thing I had to acknowledge was that I could no longer keep the doors in the back of the room (one to a walk-in closet I use for storing gear, the other to a bathroom) closed during movie nights. The SUB 2 would damn near shake them off their hinges if I didn’t leave them open."

"Perhaps more remarkable than the SUB 2’s brute strength is its sense of texture and detail. I had no idea what the hell was going on in those lower frequency ranges. There’s far more nuance in the low frequencies in modern movie soundtracks than I’d have ever believed."

"It was physically uncomfortable, but in a good way (I did maintain control of my bodily functions even though it was a struggle). The only aural confusion it created was that, at times, I couldn’t distinguish the movie soundtrack effects from my room and the rest of my house protesting against the immense pressure. I was ducking for cover during the early cannonades in Master and Commander: The Far Side of the World, and Cloverfield woke up my sleeping six-year-old."

"Another impressive feat is that, unlike a lot of big thud-pucker subs, you only hear this one when it’s called for. Working with the PBK in conjunction with ARC, I never heard it creep into male vocals or dialogue when I didn’t wish it to. It’s a surprisingly considerate houseguest in that respect. Until it gets loud, low, and intense, it simply does its job unnoticed, which is exactly what a subwoofer should do."

Conclusion

"I’ve never heard a sub that approaches the performance of the Paradigm Reference Signature SUB 2. This is 230 pounds of pure, pulverizing home theater excitement, and it earns my highest recommendation. Unlike other subs, you needn’t worry about whether your associated gear is up to the challenge. With this one, you need to be sure your house is structurally sound enough to withstand it. Why should you spend $9,000 on this behemoth of a powered subwoofer? Because you can."

Detaylı inceleme linki

http://www.hometheater.com/content/paradigm-reference-signature-sub-2-subwoofer

• Sertaç sende yangına körükle git:))
    Ekran kartında ses çipi olduğundan nasıl aktaracağım, ek bir kablo mu çekeceğim derdi yok. Ekran kartı DTS-HD-MA sesi bile destekliyor. Yapmanız gereken tek şey uygun uzunluktaki hdmi kablonuzu ekran kartı ile amfinize bağlayın yeter. Birde pc tarafında bir kaç ayar yaptınız mı işlem tamamdır. Bilen vardır ekran kartı hdmi 1.4 destekli.

Bende bulunan iki adet 10 metrelik hdmi kablonun birini çocukların odasındaki asus 26" monitöre, diğerini de salondaki sisteme bağlantı yaptım. Her iki odaya pc den sadece hdmi kablo çekili başka kabloya gerek yok.
    Bu arada pc ne salonda ne de çocukların odasında. Evde 3. wc olarak yapılmış ama benim kiler olarak kullandığım yani ıvır zıvır eşyalarımı koyduğum odaya yerleştirdim.
    Mevcutta bulunan logitech air mouse ve logitech dinovo mini bluetooth klavye (air mouse gerek yok aslında, klavyede touch pad de var) ile nette gezip, disk içinde bulunan dosyalarınıza isim değiştirme kopyalama vs. gibi normal bir klavyenin yaptığı herşeyi yapabiliyorsunuz. Tek dezavantajı sağ tıklama yapılamıyor. Yada vardır ama ben daha bulamadım.
    Benim tv izleme mesafem uzak ve tv boyutu ufak olduğu için klavye ile birşeyler yazmak gerektiğinde bazan yerimden kalkıp tv ye yaklaşmam gerekiyor. Bir tek bu hoşuma gitmedi

Pc nin tv yanında bulunmaması hem görüntü açısından hemde kalabalık yapmaması açısından da çok olumlu. Kablo karmaşasından da kurtulmuş oluyoruz. Artı olarak hiç bir fan sesi duymuyorsunuz.

Bir kaç tane de örnek foto koyalım bari.

MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo

• Klavye,

MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo
  • Yazmayı unuttum,
    DTS HD MA mvk film olmadığı için yukarıdaki DTS HD MA'lu fotoğraf pc de takılı olan pioneer BD-Writer ile izlenerek çekildi.
    DDigital ve DTS'li fotoğraflar .mkv film izlerken çekilmiştir.
  • Arkadaşlar nerede satılıyor PARADIGM'ler birileri bunu söylesin öncelikle allak aşkına "by@li" nikli arkadaşın sistemini çok aşırı beğendim artı kıskandım allah verede bizimde böyle bir sistemimiz ola inşallah.Arkadaşlar ben sistem toparlamadım henüz ama aklım çok fena Paradigm'lere takıldı.Sistemimi bilgisayar üzerinden kullanacağım.Tıpkı by@li arkadaşım gibi.Banada temin etme ve bulmam konusunda yardımcı olursanız çok bahtiyar olurum.Teşekkür ediyorum.

Aşağıdaki linkten irtibata geçebilirsiniz.

http://www.shop-srcelektronik.com/main/default.asp
  • Sayin By@li,

ben birkac yildan beri klavye-mouse olarak Di Novo Edge kullaniyorum, (http://www.logitech.com/en-gb/keyboards/keyboard/devices/192 ) Notebook'u TV ekraninda full HD cozunurlukte tutuyorum, fontlari buyuk yapmama ve 52` TV kullanmama ragmen 3m oturma uzakligindan kucuk yazilari okumak rahat olmuyor. Klavye'dek zoom in ve out shortcut tuslari boyle durumlarda cok kolaylik sagliyor. Muhtemelen sizin Di Novo mini 'de de vardir. Yoksa bile belki programlanabiliyordur. Tavsiye ederim.

Mutlaka büyütme özelliği vardır. Olmasa bile, ben full hd zaten kullanamıyorum. TV HD Ready ve 106" olunca 1920*1080 çözünürlükte yazılar da doğal olarak pire gibi kalıyor. Artı 1920*1080 kullanmak tv ye zarar verir. Bende ne yapayım çözünürlüğü biraz daha düşürüp yazılar okunabilecek şekilde kullanıyorum.

Sizdeki klavyede gayet güzel ve şık ama 41 cm boyu ile biraz büyük kalıyor. Eski klavyemde logitech ve wireless idi ama büyüklüğü rahatsız etti. Mini el büyüklüğünde ve karşıdan gören kişide kumanda yada psp görüntüsünü andırıyor.
  • Eeeeee o zaman napıyoruz ? hemen bir adet 55-60' Tv almak için markete gidiyoruz

Orijinalden alıntı: SertaçS

Eeeeee o zaman napıyoruz ? hemen bir adet 55-60' Tv almak için markete gidiyoruz

Önce naapıyoruz? çalışıp o tv yi alacak para kazanıyoruz
  • Doğru söze ne denir Bu arada pc yi wc den kurtarmak istersenhttp://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-center-kasalar/silverstone-grandia-serisi-gd06b-htpc-siyah-kasa.html
    Pio ların yanına yalışır bir alete benziyor.

Benim pc kasası hepsine 5 basar, sırf boş kasa 15 kg

Sistem bileşenleri şöyle;

Ekran kartı;Saphire HD6850
    Anakart;Asus Striker II Formula
    İşlemci;İntel Q6600
    Ram;OC 2*2 GB Dual
    Ses kartı;Saphire HD6850 DTS-HD-MA
    Bluray-RW;Pioneer 12x
    HDD;WD250 GB, Samsung 500GB, WD500 GB, Samsung 500 GB, WD Goflex 2TB usb 3.0, WD Goflex 2TB usb 3.0, WD 1,5 TB usb 2.0-Esata
    DVD-RW;Asus
    Monitör;Asus 26" VK266H
    Klavye;Logitech Dinovo Mini(salonda), Microsoft wireless desktop 3000 klavye mouse seti (çocukların odasında)
    Mouse;Logitech mxair
    Kasa;Thermaltake VH6001BWS ARMOR+ESA Siyah FullTower Pencereli Kasa
    PSU; TTake Though power 750watt

Başka pc ye ben gerek duymuyorum

edit; kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 30 Mayıs 2011; 22:03:37 >

• evet güzel kasadır 3 sene önce bende kullanmıştım tek eksiği sac olmasından dolayı senin bahsettiğin ağırlığı,gümüş renkli olanı alüminyum olduğu için çok daha hafif...

edit:harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 31 Mayıs 2011; 12:16:00 >

• Bunlar PARADIGM Bilgisayar kasaları mı?
    Konular mı karıştı??
    TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: M&amp;K SS150 THX ® ULTRA SUB: ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&amp;K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.