Bildirim
PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (105. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xenkebikec
İlk eklediğiniz fotoğraflara göre çok daha güzel olmuş bu hali, keyifle kullanınız.
evet haklısınız, yamaha z7 de eklenınce , front ve center , ufak bır yer degısımı, ses ve goruntu olarak ıyı oldu..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: xenkebikec
İlk eklediğiniz fotoğraflara göre çok daha güzel olmuş bu hali, keyifle kullanınız.
ıyı dıleklerınız ıcın tesekurler..._____________________________ -
Güzel olmuş eskisine göre güle güle kullan...
ama ben olsam sehpanın üstündeki ek parçaları iptal ederdim tvyi duvara takardım..._____________________________ -
Böyle daha iyi olmuş. Yeni amfinde hayırlı olsun .Yamaha RXV1067 modeli ile Monitor 11 leri Stereo da dinleme imkanım olmuş ve çok beğenmiştim.Yamaha Z7 ile 1067 den hoparlörü çok daha iyi besleyeceği için daha iyi bir sonuç alacağından eminim .Tekrar güle güle kullan . _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Asefik
ama ben olsam sehpanın üstündeki ek parçaları iptal ederdim tvyi duvara takardım...
tesekurler sefik abi, hatuna vurdurcan beni
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hometheatre
Böyle daha iyi olmuş. Yeni amfinde hayırlı olsun .Yamaha RXV1067 modeli ile Monitor 11 leri Stereo da dinleme imkanım olmuş ve çok beğenmiştim.Yamaha Z7 ile 1067 den hoparlörü çok daha iyi besleyeceği için daha iyi bir sonuç alacağından eminim .Tekrar güle güle kullan .
tesekurler sertaç bey, zaten yamahaya gecmemın sebeplerinden biride sizsiniz
kesinlikle haklısınız düşünce ve tecrübe olarak.....
sadece woofer kaldı eksik olarak, onuda inş. yakın zamanda alırız...._____________________________ -
Paradigm Reference Signature SUB2 ye Home Cinema Choice tarafından yılın en iyi subwoofer ödülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 18 Mayıs 2011; 14:46:01 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: ersin.clk
quote:
Orijinalden alıntı: Asefik
ama ben olsam sehpanın üstündeki ek parçaları iptal ederdim tvyi duvara takardım...
tesekurler sefik abi, hatuna vurdurcan beni
eğer vurulmadan bu işi çözersen faydası olur...tv altındaki ayak söküleceği için tv daha alta takılabilir bu sayede tvyi daha alçaltmış olursun.
centerda rahatlamış olur...aslında bu işleri zamanında düşünmek lazım sonradanki düzeltmelerde hep bir waf etkisi yaşanır..._____________________________
-
sefık abı haklısın, zaten sehpa olayını cok arastırdım , kafama gore bunu bulabıldım, sade ve şık , normalınde tv zaten center ıkılısı oraya sıgmıyordu, sehpanın ıkı tarafına tampon gıbı ıkı ser tane parca ekledım, tv nın altındakı aparat cok etkılemez abı, 2cm en fazla, oda bırseyı degıstırmez, center allahtan saglam, tv nın aparat kısmının altınada sunger tarzı lastık benzerı papuclar var zarar verme soz konusu degıl... Hatun duvarı zedeleme dıyor abı belkı lıght dıyeceksın ama , sımdılık bu kadar tadında bırakmak gerekıyor sanırım... _____________________________ -
Güle güle kullan Ersin. _____________________________ TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: • M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: • M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: • M&K SS150 THX ® ULTRA SUB: •ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:•IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb -
quote:
Orijinalden alıntı: rgokdemir
Güle güle kullan Ersin.
tesekurler refık abı, sen neler yaptın abı varmı bırseyler, bırader de bakıyordu bırseyler..._____________________________ -
Aksak maksak bakıyoruz birseyler..
Birsey olacak da ne olacak ben de bilmiyorum._____________________________ TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: • M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: • M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: • M&K SS150 THX ® ULTRA SUB: •ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:•IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb -
sen işini bilirsin abi, hayırlısı olsun ne diyelim.... _____________________________ -
Refik çaktırmadan derinden mi ilerliyorsun?
_____________________________ MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo -
quote:
Orijinalden alıntı: by@li
Refik çaktırmadan derinden mi ilerliyorsun?
abı cekelım refık abıyı saflarımıza, ;)_____________________________ -
refik işini bilir :) _____________________________ MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo -
quote:
Orijinalden alıntı: by@li
refik işini bilir :)
Eyvallah :)_____________________________ TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: • M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: • M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: • M&K SS150 THX ® ULTRA SUB: •ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:•IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb -
Foruma ölü toprağı serpilmiş sanki, kimsecikler yok.
Konu biraz şenlensin bari, bir kaç fotoğraf koyayımda.
Ufak tefek bir kaç çalışma daha yapacağım. Şimdilik son hali böyle.

Ayakların altınada bulabilirsem spike takıcam, delikleri hazırlandı. Mermer yada ağır bir ahşap üzerine mi oturtsam diye düşünmüyor değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 24 Haziran 2011; 16:41:50 >_____________________________ MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo
-
Resimleri koyup koyup ağzımızın suyunu akitma Ali abi :) _____________________________ TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: • M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: • M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: • M&K SS150 THX ® ULTRA SUB: •ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:•IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı