Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
227.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben daha önce adp cinema kullanıyordum..adp 390 a geçince tabi de bi fark oldu.nasıl diyeyim...anlatılırmaz..yaşanması gerek

sistemi şimdilik tamamladım.yeni bi amfi bi artı getirir mi diye düşünüyorum.sonuçta bi apartman dairesinde oturuyoruz.volume u belli bi seviyeye kadar açabiliyorum.daha güçlü bi amfi bana ne getirir diye araştırıyorum.

birde tv değiştirmek istiyorum.yeni pana gt/vt 30 serisinin çıkmasını ve gelen yorumları bekliyorum. 37 inch cc 290 yanında resmen kayboldu gibi :)

peki rear , adp 390 larda konum olarak , sıkıntı varmı , yükseklık vs...
    yukarıda olması nasıl ?
  • adp lerin yüksekliğini koltuk izasının biraz üstüne yerleştirdim.resimde göründüğü gibi.ses ve effektler tüm salonu sarıyor.Bende bu işlerde pek uzman değilim.yerli ve yabancı forumlarda okuduğumu ve gördüğümü uygulamaya çalışıyorum
  • bende bu hafta montajı yapacağım o bakımdan sordum... Memmunıyet durumunu... 3/2 yukseklık sevıyesı gıbı dusunuyorum .oturma pozısyonu yukarısında kalacak sekılde ....ama ben yanlara montaj yapacagım...ılerıde 7+1 yaparsam arkalara dusunurum.
  • Salonun durumu buna müsait degil bende.su an batman-dark knight br izliyorum.tek kelimeyle mükemmel.her kuruşuna kadar değer bir marka :) başka söze gerek yok.
  • kalite suphesız... Bırcok odul almış marka... Bende sıstemı tamamlayıp tadına bakacagım...
  • Keyifli dinlemeler dilerim ersin bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakpinar

ben daha önce adp cinema kullanıyordum..adp 390 a geçince tabi de bi fark oldu.nasıl diyeyim...anlatılırmaz..yaşanması gerek

sistemi şimdilik tamamladım.yeni bi amfi bi artı getirir mi diye düşünüyorum.sonuçta bi apartman dairesinde oturuyoruz.volume u belli bi seviyeye kadar açabiliyorum.daha güçlü bi amfi bana ne getirir diye araştırıyorum.

birde tv değiştirmek istiyorum.yeni pana gt/vt 30 serisinin çıkmasını ve gelen yorumları bekliyorum. 37 inch cc 290 yanında resmen kayboldu gibi :)

''Kısık seste kullandığım için güçlü bir amfiye gerek yok'' aslında çok büyük ve yaygın bir yanılgı maalesef. Esas kısık seste bile alabileceğiniz maksimum detayı almak istiyorsanız hoparlörlerinizi tam anlamıyla sürebilen bir amfiye ihtiyacınız var demektir ve güçlü bir amfiye geçmenin getirdiği en önemli avantajlardan biridir kısık seste performans artışı. Eğer kısık seste bile tam detay almak istiyorsanız hoparlörlerinizin değerlerindeki maksimum rakama ulaşmanız hatta mümkünse (tercihen) o rakamları biraz daha geçmeniz kısık seste çok büyük fark yaratacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AudioPhilly!! -- 27 Nisan 2011; 17:44:32 >

• sistemdeki son gelişmeler .....

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

• rear lar.....

dolap ile daha derli toplu oldu sisteminizin görüntüsü.

Yalnız tv duvara mont edilse center da TV nin şu an bulunduğu yere koysanız nasıl olurdu?
  • center , benimde düşündüğüm tv nın altı ama o anda askı aparatı olmadıgından bıraz mecburı olarak oraya koydum.....daha sonra askı apratı alıp tv yı asarak , centerı da alta koyarak problem cozulmuş olacaktır.....

• Paradigm ahalisi nerelerdesiniz hiç ses seda yok yahu?

Sinan, sistem harika görünüyor. Tebrikler.

Ersin, eksikleri bir an önce tamamlada sistemi görelim dostum. Merak ettim.
    Yamaha ile paradigm uyumu nasıl oldu, onkyo ile yamaha arasındaki farkları dilinin döndüğünce yorumlar mısın?

Selamlar.
    MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo
  • arkadaşlar paradıgm monitor 7 bilgisayar oyunlarında nasıl daha önce kullanan varsa bir açıklama yaparsa sevinirim.
    MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo
  • yamaha z7 sisteme eklenmiştir, tv yi asamadım, tv işini bitirip , centere aşağı alıp ,yeni resimler ekleyeceğim arkadaşlar....

Orijinalden alıntı: by@li

Ne ile kullandığınıza yada kullanacağınız ekipmana bağlı. Hangi cihazlarla kullanmayı düşünüyorsunuz? Ampli vs.

pioneer vsx-520 ile kullanmayı düşünüyorum fakat dediğim gibi oyun ve müzik odaklı bir sistem araştırıyorum fakat net bir bilgi bulamadım öneribiliceğiniz bir model varsa beklerim amp yi 2 hafta içinde alıcam amp ye en fazla 1300tl ayırabilirim kolonlarada ilk önce frontları alıcam daha sonra eksiklerini tamamlıcam ki aklımda toplanan monitor 7 set ama bakalım nasip :)

sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.