Bim para ve cepte şok geçerli mi? |
Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500) (35. sayfa)
-
-
Getir büyük olumlu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimpara olumlu, 4 kere aldim
Bimpara yüklemesi Garanti bankasının diğer market kampanyalarına da sayılıyor mu acaba? Şok Win yüklemesi, Troy kampanyasına sayıyor ama diğer market kampanyasına saymadı.
-
Hocam sadece 500 TL market kampanyasını yaptım, diğerlerine katılmadım, birde 10 TL hergun harca kampanyasından veriyor
Eyvallah, teşekkürler. Şok Win 750 lira yükledim, 40 lira market bonusuna saymadı. Bim parayı bilen/deneyen olduysa, bilgi verirse makbule geçer.
-
İyi akşamlar market kampanyasında kazandığımız toplam bonusu görebiliyor muyuz.Gecen gün 510 küsürlük alısverişe 250 tl bonus kazandınız şeklinde bildirim geldi bu oran bana saçma geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daha önceki market alışverişlerinle beraber kazandığın toplam bonus miktarını bildiriyor...
-
Şimdi öğrendim teşekkür ederim.Ne kadar kazandığımı nerden goruntuleyebilirim sms değil uygulama bildirimi geliyor zira o da ikinci kez görüntülenemiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 235 nasıl oluyor,
500 harcayinca %20den 100
75de yemeksepeti desek, kaçırdım bir kampanaya var sanırım
Sevgililer günü restoran indirimi vardi yüzde 10 bitti
Getirçarşı denediniz mi hocam veya deneyen varsa yazabilir mi?
-
-
-
Yenimi yükleme yaptınız bimparaya, geçen ay geçiyordu bu ay geçmediği gibi söyleyenler olmuştu, kredi kartı ile alakalıda olabilir.
Edit: Dün yükleme yaptım anında saydı. Ayrıca 350tl ye hergün kazandan 10tl geldi.
Fazla yükleyecekler 500 er şekilde yüklesin +10tl daha gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 23 Şubat 2024; 11:40:51 > -
750/40 market kampanyasında bonus pos şartı var. Bimpara iş bankası üzerinden geçtiğinden saymaz. Şok win cüzdan da yapı kredi üzerinden geçiyor. Troy market kampanyasında bonus pos şartı yok. O yüzden ona saymıştır. Bonus pos şartı olan kampanyalarda markete gidip hediye çeki alınabilir, o zaman bonus posu üzerinden geçiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunları nereden gorebiliyorsunuz?
Eyvallah hocam, teşekkürler.
-
Merhabalar arkadaşlar, Paracard Bonus Troy kartla 2500 TL lik tek haracama da 500 TL bonus kazanılıyor mu?
-
Olur tabii olmaması için sebep yokquote:
Orijinalden alıntı: a.arslanMerhabalar arkadaşlar, Paracard Bonus Troy kartla 2500 TL lik tek haracama da 500 TL bonus kazanılıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X