Şimdi Ara

paracard akaryakıt fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
8.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muazzam bir kampanya olmuş yav...bravo valla...
    Acep bununla birleşir mi?
    http://www.paracard.com.tr/KampanyaDetay.asp?KampanyaId=55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 1 Aralık 2011; 13:36:30 >
  • beyler kartınızın son 6 hanesini yanlış girdiniz diye mesaj geldi .
    siz kampanyaya katılabildinizmi
  • bana da geldi aynı mesaj. kartın son 6 rakamını yazınca kampanya başvurunuz alınmıştır cevabı geldi.
  • Arkadaşlar kazanılan bonuslar nasıl harcanıyor acaba?
    Bu arada açıklamada kart numarası istemiyorlar.Sadece
    benzin yazıp istenilen numaraya mesaj atıyoruz.Zaten
    numaralarımız parakart hesabımıza kayıtlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

bana da geldi aynı mesaj. kartın son 6 rakamını yazınca kampanya başvurunuz alınmıştır cevabı geldi.

Hocam nasıl son 6 rakamı ? öyle birşey istemiyorlarki ?
  • valla iyiymiş 4 x 100 e 50 bonusla uğraşacağımız bu daha iyi 250 ye 75. valla süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben de kampanyaya katılmayı denedim. İlk mesajımda "Kampanyaya katılmak için yazdığınız kart numarası hatalı" dedi.
    Tekrar dendeim. "Benzin" yazıp bir boşluk bırakıp Paracardımın son 6 hanesini girdim. "Kampanyaya Katılım için Başvurunuz Alınmıştır." diye mesaj geldi.
    Sitesinde bile eksik yazmışlar. Paracard'ın son 6 hanesini göndermezseniz olmuyor. Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Arkadaşlar ben de kampanyaya katılmayı denedim. İlk mesajımda "Kampanyaya katılmak için yazdığınız kart numarası hatalı" dedi.
    Tekrar dendeim. "Benzin" yazıp bir boşluk bırakıp Paracardımın son 6 hanesini girdim. "Kampanyaya Katılım için Başvurunuz Alınmıştır." diye mesaj geldi.
    Sitesinde bile eksik yazmışlar. Paracard'ın son 6 hanesini göndermezseniz olmuyor. Bilginiz olsun.

doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Arkadaşlar ben de kampanyaya katılmayı denedim. İlk mesajımda "Kampanyaya katılmak için yazdığınız kart numarası hatalı" dedi.

Aynen dediğiniz gibi.
  • ben benzin kart numarası yazdım, banada hatalı dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_selvi2000

ben benzin kart numarası yazdım, banada hatalı dedi.

banada öyle cvp geldi, şikayetvar'a yazdım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_selvi2000

ben benzin kart numarası yazdım, banada hatalı dedi.

Benzin yazıp kart numarası göndermeyin.
    Benzin yazıp bir boşluk bırakıp Paracard'ınızın son 6 hanesini gönderin, oluyor.
  • # Kampanyaya personel dahil değildir.
    demiş bundan neyi kstediyor acaba. maaş müşterilerini falan mı. yoksa kendi garanti çalışnalrını mı
  • sanırım buna da katılacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

sanırım buna da katılacağım

• kişiye özel mi herkese mi?
  • Tek kritik nokta bonus isyerleri demesi herhalde. Acaba garanti posundan geçirmek de gerekli mi?
  • arkadaşlar siteye ulaşamıyorum mesajı kaça atacaktım hatırlayamadım ...birde süre ne kadar bilgisi olan varsa sevinirim...

edit:şimdi ulaştım tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zozolu -- 1 Aralık 2011; 23:05:06 >
  • "istemiş olduğunuz servise şuan ulaşılamıyor" diye bir mesaj geldi bir bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.