Bildirim
paracard akaryakıt fırsatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
muazzam bir kampanya olmuş yav...bravo valla...
Acep bununla birleşir mi?
http://www.paracard.com.tr/KampanyaDetay.asp?KampanyaId=55
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 1 Aralık 2011; 13:36:30 > -
beyler kartınızın son 6 hanesini yanlış girdiniz diye mesaj geldi .
siz kampanyaya katılabildinizmi -
bana da geldi aynı mesaj. kartın son 6 rakamını yazınca kampanya başvurunuz alınmıştır cevabı geldi. -
Arkadaşlar kazanılan bonuslar nasıl harcanıyor acaba?
Bu arada açıklamada kart numarası istemiyorlar.Sadece
benzin yazıp istenilen numaraya mesaj atıyoruz.Zaten
numaralarımız parakart hesabımıza kayıtlı -
quote:
Orijinalden alıntı: transglobal
bana da geldi aynı mesaj. kartın son 6 rakamını yazınca kampanya başvurunuz alınmıştır cevabı geldi.
Hocam nasıl son 6 rakamı ? öyle birşey istemiyorlarki ? -
valla iyiymiş 4 x 100 e 50 bonusla uğraşacağımız bu daha iyi 250 ye 75. valla süper -
Arkadaşlar ben de kampanyaya katılmayı denedim. İlk mesajımda "Kampanyaya katılmak için yazdığınız kart numarası hatalı" dedi.
Tekrar dendeim. "Benzin" yazıp bir boşluk bırakıp Paracardımın son 6 hanesini girdim. "Kampanyaya Katılım için Başvurunuz Alınmıştır." diye mesaj geldi.
Sitesinde bile eksik yazmışlar. Paracard'ın son 6 hanesini göndermezseniz olmuyor. Bilginiz olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: guven35
Arkadaşlar ben de kampanyaya katılmayı denedim. İlk mesajımda "Kampanyaya katılmak için yazdığınız kart numarası hatalı" dedi.
Tekrar dendeim. "Benzin" yazıp bir boşluk bırakıp Paracardımın son 6 hanesini girdim. "Kampanyaya Katılım için Başvurunuz Alınmıştır." diye mesaj geldi.
Sitesinde bile eksik yazmışlar. Paracard'ın son 6 hanesini göndermezseniz olmuyor. Bilginiz olsun.
doğrudur -
quote:
Orijinalden alıntı: guven35
Sitesinde bile eksik yazmışlar. Paracard'ın son 6 hanesini göndermezseniz olmuyor. Bilginiz olsun.
Aynen dediğiniz gibi. -
ben benzin kart numarası yazdım, banada hatalı dedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: h_selvi2000
ben benzin kart numarası yazdım, banada hatalı dedi.
banada öyle cvp geldi, şikayetvar'a yazdım bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: h_selvi2000
ben benzin kart numarası yazdım, banada hatalı dedi.
Benzin yazıp kart numarası göndermeyin.
Benzin yazıp bir boşluk bırakıp Paracard'ınızın son 6 hanesini gönderin, oluyor. -
# Kampanyaya personel dahil değildir.
demiş bundan neyi kstediyor acaba. maaş müşterilerini falan mı. yoksa kendi garanti çalışnalrını mı -
sanırım buna da katılacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
sanırım buna da katılacağım
-
kişiye özel mi herkese mi? -
Tek kritik nokta bonus isyerleri demesi herhalde. Acaba garanti posundan geçirmek de gerekli mi? -
arkadaşlar siteye ulaşamıyorum mesajı kaça atacaktım hatırlayamadım ...birde süre ne kadar bilgisi olan varsa sevinirim...
edit:şimdi ulaştım tşk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zozolu -- 1 Aralık 2011; 23:05:06 > -
"istemiş olduğunuz servise şuan ulaşılamıyor" diye bir mesaj geldi bir bilgisi olan varmı
Benzer içerikler
- bim kar kızağı
- çitlekçi kampanya
- amazon indirimleri
- samsung members amazon prime
- feza torpil 120 adet
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X