Şimdi Ara

para yok üniversiteye başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversiteye başlıyorum ama kıyafet alınacak , ayakkabı valiz maliz bi dünya şey var ama para yok . bu- neyse sakin olacam- bu devlet bursu ödemeye ocakta başlıyor ne yapabilirim. kalmış bi ay çalışacak yerde yok . şurdan ucuza kapatırsın veya ne biliyim şunları almasanda olur gibi tavsiyeleriniz var mı ?

• nereyi kazandın kardeşim.. benim kuzen afedersiniz mal..6 kere girdi yaşıtları mezun oldu bu hala kazanamadı ve mok gibi parası var hayat çok acımasız
  • Burs cikacaginin garantisi de yok kardesim okul bitince neden işe baslamadim uni acilana kadar her türli harclik cikardi

Günlük para veren isler var onları kovala 10 gun calissan 500 alirsin en az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

nereyi kazandın kardeşim.. benim kuzen afedersiniz mal..6 kere girdi yaşıtları mezun oldu bu hala kazanamadı ve mok gibi parası var hayat çok acımasız

ondokuz mayıs bilgisayar tuttu benimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Burs cikacaginin garantisi de yok kardesim okul bitince neden işe baslamadim uni acilana kadar her türli harclik cikardi

Günlük para veren isler var onları kovala 10 gun calissan 500 alirsin en az

hocam sorma sarımsak toplamaya falan gideyim dedimde burdaki başkanlar afedersin kancık adam parayı veriyor yeri geliyor dağıtmıyorlar yeri geliyor eksik veriyorlar. şimdi annemi zan altında bırakmak istemedim çalıştığı başkan tam bi şerefsiz doğru dürüst işi yapamazsam koca karılar laf eder orda kadınında canı sıkılır .zaten suriyelileri getirmişler ucuza çalıştırıyoruz diye. lokantaya falanda anca yakının yeri olunca giriyorsun minnacık bi kasaba burası. geçen yıl bi eczaneye girdim köpek gibi çalıştırıp 3 kuruş verdiler bunu yapan adamlarda günlüğü 500 liralık otele tatile gitti ondan sonra . o yüzden buranın insanından hayır gelmez biliyorum . üç kuruş için hem kendimin hemde ailemin canını sıkmak istemedim .babam gider yine biyer bulurdu sonra onlar yamuk yapınca babam üzülürdü.

• kyk bursu başvursana kardeş
  • Aman Vermez A kullanıcısına yanıt
    Kardes o ocakta basliyor iste . ocaga kadar elden yiycez. Arabayi satiyim diyor babam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

Kardes o ocakta basliyor iste . ocaga kadar elden yiycez. Arabayi satiyim diyor babam .

Anladım hocam kaç bin yapmıştınız peki.Arabayı keşke satmasa lazım olur ilerde bence inşaat sektörinde çalışabilirsin ama dayanabilir misin onu bilmiyorum tam.
  • Yok mu bi hayırsever? Bimer'e mesaj at, belki ilgilenirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aman Vermez

quote:

Anladım hocam kaç bin yapmıştınız peki.Arabayı keşke satmasa lazım olur ilerde bence inşaat sektörinde çalışabilirsin ama dayanabilir misin onu bilmiyorum tam.

73 bin yaptım valla . arkadaş forumda çalışıyor 900 lira alıyor haybeye. ben okadar iş baktım ps falanda biliyorum ama bi iş çıkmadı . kitaplarımı falan satıyorum şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aman Vermez

quote:

73 bin yaptım valla . arkadaş forumda çalışıyor 900 lira alıyor haybeye. ben okadar iş baktım ps falanda biliyorum ama bi iş çıkmadı . kitaplarımı falan satıyorum şimdi

hocam benm dediğim şeye bi bakın parası iyidir ama biraz uzun çalışıyorsun sabah akşam bazen 5 6 7 değişiyor o

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.