Şimdi Ara

Para,para,para,para,para...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mutlu etmek istediğim insanlar var ve bu yüzden paraya ihtiyaç duyuyorum.

İnternet üzerinden yaparım,yapıyorum zaten iyi kötü;ancak yaş itibariyle PayPal hesabına sahip olamadığım için kazandıklarımı alamıyorum,birşeyler önerebilirmisiniz bu konuda? İş olur,abi tavsiyesi olur,ne bileyim sadece birşeyler yazmak için bile yazsanız güzel olur..

• sadece birşeyler yazmak için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo diye geldim değilmiş gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iş yapıyorsun internet üzerinden?
  • Çalış, doktor ol.

• Fiberay F kullanıcısına yanıt
    klasik reklam tıklama olayları, yandex tolokayada başladım şu an ondanda 5-6 lira bişey geldi,öyle yani;uzun zamandır yapıyorum sayılır baya birikti o platformlarda para,ayrıca artık fazla da kasmıyorum,oradan alabilmenin bir şekilde yolunu bulsam daha da kasarım ama...

Ayrıca sözel alanında kendime çok güveniyorum,makale yazabilirim;yazıyorum,hiç satmadım ama o ayrı konu
  • Sinema okumayı düşünüyorum,aslında maddi durumumuz iyi ama ben Bursa'dan İstanbul'a babamın yanına yeni taşındım ve Bursa'da babaannemi yalnız bıraktım,ona para göndermek istiyorum ama kimsenin desteği olmadan kendi kazandığımı,bana o baktı büyüttü bende ona bakmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    İnternete madem ilgilisin daha düzgün platformlar üzerinden güzel paralar kazanabilirsin. Para çekmek için aile bireylerinden birinin kimliğini internette kullanabilirsin 18 ine kadar beklemene gerek yok. Kredi ve banka sektöründe tatmin edici yazılar yazabilirsen birlikte çalışabiliriz.
  • Fiberay F kullanıcısına yanıt
    o konularda hiç bilgim yok hocam,pm atıyorum sizinle konuşmak isterim :)
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Kolay yoldan para kazanacağın bir şey yok. Bir süre daha ailene muhtaçsın ve babaannene para gönderemeyeceksin.

• Ayakkabı boya

• Ne yazık ki farkındayım, çalışmayı severim ama iş yok işte (ya da ben bulamıyorum sanırım) bulduklarım da bilgisiz olduğum konular oluyor ve eminim aileme söylediğimde izin vermezler,vallaha açıkçası ne yapacağım bilmiyorum,bu yüzden evden iş arıyorum bende,neyse hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.