Şimdi Ara

Para Olmasa Hangi İşi Yapmak İsterdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Para diye bir mevzu olmasa ve herkesin bir işle uğraşması şart olsa hangi mesleği yapmak isterdiniz?

Ben doktor olmak isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konunun başlığını okuduğum an verdiğim cevap mimar oldu.Mimar olmak isterdim.

• Bi spor dalında uzman bi eğitmen olmak isterdim

• issizmanyak kullanıcısına yanıt
    Konu başlığını okurken kullanıcı adım bilinç altına mimar olman gerektiğini söylemiş olmalı.

• fitness antrenoru

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Yok ben zaten mimar olmak istiyordum.Nickini konuya girince gördüm.

• Sadece tüketici olmak isterdim, bi şeyler üretmek ya da hizmet vermek beni mutlu etmiyor. Gezgin olurdum sanırım, dünyayı dolaşır gidebildiğim her şehirde, kasabada 1 hafta kalmak isterdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomatoes

Sadece tüketici olmak isterdim, bi şeyler üretmek ya da hizmet vermek beni mutlu etmiyor. Gezgin olurdum sanırım, dünyayı dolaşır gidebildiğim her şehirde, kasabada 1 hafta kalmak isterdim.

OHA aynı ben lan. Bende senin gibiyim.
  • quote:

Sadece tüketici olmak isterdim, bi şeyler üretmek ya da hizmet vermek beni mutlu etmiyor. Gezgin olurdum sanırım, dünyayı dolaşır gidebildiğim her şehirde, kasabada 1 hafta kalmak isterdim.

+1 ulan keşke hayrına çok zengin birisi bu imkanları karşılasa bana zaten 1 günde geri karşılar o parayı :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükerbüker -- 7 Temmuz 2017; 4:52:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik .d istedigim seyleri para ve etrafin kisitlamasi yuzunden yapamiyorum zaten

• quote:

Bu dediğin şey insanın doğasına aykırı. İnsan çalışmadan durunca bunalır.

Sen seyyahlık yapmak istiyorsun aslında, yada gezerek gezdiği yerleri tanıtan bir televizyoncu, blogger, vloger vb gibi bir meslek. Bu da bir iş.

• Tercüman..tarihi kulturel doğa ile ilgili yerleri gezerek insanlara anlatmak..en az 10dil sahibi olmak..dünyada ki hemen hemen her insanla konuşup anlasabilmek..birde açık arttırmada eser satmak.muzayede yoneticisi olmak.suan markette çalışıyorum ..hayat böyle bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpsiz23 -- 7 Temmuz 2017; 8:4:4 >
  • Indiana Jones tarzı arkeolog ama kötü olanından

Bulduğum tarihi eserleri yeraltı dünyasında satıp sonraki maceralarıma kaynak sağlamak isterdim

Hatta yanıma da 3-5 gangster tipli çam yarması da olursa daha iyi olur

ama para yok demiştik demi.. neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echonia -- 7 Temmuz 2017; 10:13:13 >
  • son model pclerin olduğu bi internet cafe işletmek isterdim. tek derdim; "aBE bU kULaQLıĞıN sAğ dAravı çALıŞmIyO " olurdu
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Yok öyle kimseye falan tanıtmayayım, video falan gerek yok. Benim gördüğüm bana yeter, bi sonraki şehirde soran olursa güzeldi kesin git falan derim o kadar.

• Soğuk hava deposu

• Benim gibi ne yapacağını bilmeyenler var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.