Şimdi Ara

PARA OLMADAN KIZ TAVLAMAK MÜMKÜN MÜDÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hayır değildir para yoksa kız da yok unut gitsin
  • mümkün ceo.
  • Mümkündür tabi fakat bu kızlar seni bulmaz sen onları bulmalısın
  • hmm

1-Yakışıklılık
    2-Y*vşaklık
    3-Şans

sırası ile diğer faktörler :P
  • Etrafımdaki kızların arabası olan erkeklerle takıldığını görünce başlıyor umutsuzluk
  • Kardeşim kız biraz çirkin değilse veya çocukluktan tanışmıyorsanız imkansız.
     PARA OLMADAN KIZ TAVLAMAK MÜMKÜN MÜDÜR PARA OLMADAN KIZ TAVLAMAK MÜMKÜN MÜDÜR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağzın laf yapsın yeter, cebinde 5 kuruş olmasa da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Kardeşim kız biraz çirkin değilse veya çocukluktan tanışmıyorsanız imkansız.

Allah allah 60 yıl nasıl karnında taşımış acaba? Hiç mi sancı girmedi? Herhalde teyze doğurmayı unuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Kardeşim kız biraz çirkin değilse veya çocukluktan tanışmıyorsanız imkansız.

Allah allah 60 yıl nasıl karnında taşımış acaba? Hiç mi sancı girmedi? Herhalde teyze doğurmayı unuttu.

O değil de alttaki resim çok mavra adam sobayı evladının başını okşar gibi tutuyor

Ulan citizen adadsd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panter20 -- 12 Ağustos 2015; 11:20:12 >

• Mümkün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dhden kız nasil tavlaniri ogrenmeye calisan liseliler boyle oluyor

Onlar sizin ... Koleniz degil parayla birlikte olmuyorsunuz bu konuda yazi yazanlarin cogundan tiksindim

Notlarida aldim bidakine blok

• parayla işçi tavlarsın anca
  • ONU BUNU GEC HACI BIZIM SINIFTA GUZEL BIR ASYALI VAR BMW SI VAR 2014 MODEL.EN AZ 150 BIN DOLARCIK ARABA KIZ BIRDE OGRENCI BENIM GIBI ONA KAPAGI ATTIM MI TAMAMDIR.

Bu olay son cumlesine kadar gercektir.Son cumlesinde (kapagi attim mi tamamdir) kiz gibi dusunerek yazdim.Iste kizlar boyle dusunur arkadaslar kapagi attin mi tamamdir kiz icin.Iyi forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.