Şimdi Ara

Para nasıl işletilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimizde 50 bin tl olsa bunu 1 yıl içinde en fazla ne kadar işletebiliriz?
    Ve bunu en iyi işletmenin yolları nelerdir? Faiz haricinde? Bankadan faizsiz kredi alıp o parayı işleten var mı hiç?

Edit: Borsa ile parayı işletmek zor mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 2 Şubat 2016; 20:12:06 >

• faiz yasak, kafa kesmek serbest
  • Ya güvenilir bilgili bir aracı olması lazım, ya da senin bu konuda bilgili olman lazım. Basit bileşik faiz hesabını yapabilmen gerekiyor, gündeme göre kurlar, faiz oranları, altın vb. ne yönde değişebilir, kesin tahminler olmasa da yorumlar yapabilmen, günlük ekonomiyi, borsayı takip edebilmen gerekiyor. Bütün bunları yapabilecek durumun yoksa en kesin yol faize yatırmak.
  • borsada kisa yoldan zengin olmayi dusunme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba günah değil mi
  • Telefon numarasını iste,gizli numaradan arayıp küfret
  • Borsa kolay bir sey degil,butun gun gozlemlemek gerekiyor.Surekli takip etmen lazim,araci kurumlarla surekli gorusup tavsiye alip son karari yine kendin vermelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bundan al sat derimhttps://goo.gl/hIHpMI
  • Borsa işini kavrayabilsem senede ne kadar kazanabilirim? Zengin olmak değil ki amacım? Ek gelir sağlamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

faiz yasak, kafa kesmek serbest

Kim demiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSniper

Borsa işini kavrayabilsem senede ne kadar kazanabilirim? Zengin olmak değil ki amacım? Ek gelir sağlamak.

Borsa işine hiç girme bence hocam. Dinen caiz olup olmadığı tartışılır bir durum olduğu gibi çok vakit alan, para kazanması zor, kaybetmesi kolay bir iş borsa işi.
  • Bankadan faizsiz kredi nasıl alacaksın yav?
  • oldu olacak bankadan negatif faizli kredi çek, ne sen uğraş ne biz.

faizsiz kredi nedir kardeş?
  • Banka işini misal olarak söyledim. Ona takılmayın. Tefeciden de alırım borçta alırım . Siz para nasıl işletilir, en kolay işletme yöntemi nasıldır , acemi birisi olarak yılda % ne kadar kazanabilirim onu söyleyin
  • Çok sağlam tanıdıkların olmadan borsadan para kazanmayı birkaç ay içinde öğrenemezsin unut onu. Tefeciden falan alınca da faiz ödeyeceksin sonuçta. Elinde 40-50k para varken yapılacak en doğru iş büfe tarzı bir şeyler açmak olur ama anladığım kadarıyla reel olarak çalışmadan direk paradan para kazanmak istiyorsun.

Pek mümkün değil.

Ha şöyle olur, faizsiz 50k borç alırım 1 yıl sonra da aldığım kişiye yine 50k öderim gibi bir enayi tanıdığın varsa yıllık faizle paranı yaklaşık %10 civarı artırabilirsin o da 5000 eder. Ama 1 yıl dolmadan paranı çekemezsin bu oranları yakalamak için.
  • @ozanunal Bir tanıdığım borsa sayesinde tek seferde 3000 kazandı. Ordan gaza geldim. Onun gerçekten sağlam tanıdıkları var o sayede mi yaptı bilmiyorum. Eğitimim var daha aktif olarak büfe açamam. Faiz işi en risksiz olanı ama namaz kılan ve günah işlememeye çalışan bir insanım ( yanlış anlamayın ) faiz işine hiç girmeyeyim.

@ZippoCH Dini olarak bir mahsuru yok kanımca. Yani baya araştırdım. Kazanabilsem direk girerim o meseleye ama bilmek gerekiyor.
  • Ben borsada tek gecede 8000 de kazandım. Ama uzun vadede geçen zamanı, paranın azalan değerini göz önünde bulundurduğumda çektiğim para maliyetimin altındaydı. Zararla çıktım diyebilirim. Ben sattıktan 1 ay sonra kağıtlar tavan yaptı bu arada

Forex yatırım yollarından en meşhuru ama anlattıkları gibi değil, çok riskli bir şey. Ne kadar takip edersen et, kaybedeceksin. 1'e 100 kazandırdığını anlatır hep aracı kurumlar ama aynı zamanda 1'e 100 kaybettirir Türkiye'de forexte kâr eden %20, zarar eden %80 ve bu çoğunluğun içinde olmaman için pek sebep yok.

Zaman harcarım diyorsan, analiz kabiliyetim var sezgilerim de kuvvetli diyorsan borsaya gir.

Bunu gerçekten kredi çekerek yapacağım diyorsan zaten hiç bulaşma yatırım işine zira aran pek iyi değil galiba finansla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.