Şimdi Ara

Para Kazanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu sene üniversite okuyacağım. Ama paraya da ihtiyacım olacak. Ne tür bir şey yaparsam iyi para kazanabilirim? Biliyorum biraz saçma oldu soru, yani ne biliyim bi iş olur internet üzerinden bir şey olur. Var mı önerisi olan?

• Fazla seçenek yok hocam herkes gibi part time işe girersin.Mc olur Burger king e falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Fazla seçenek yok hocam herkes gibi part time işe girersin.Mc olur Burger king e falan

Mc gibi yerlerde part time çalışınca aldığın parayı biliyor musun ? (bilmediğimden soruyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaresma007

Arkadaşlar merhaba. Bu sene üniversite okuyacağım. Ama paraya da ihtiyacım olacak. Ne tür bir şey yaparsam iyi para kazanabilirim? Biliyorum biraz saçma oldu soru, yani ne biliyim bi iş olur internet üzerinden bir şey olur. Var mı önerisi olan?

Grafik tasarimdan anliyosan webmastersitesi,wmaraci,r10 gibi sitelerde ucretli tasarim yapabilirsin,yine ingilizcen varsa yada turkcede olur makale yazabiliyorsan bu sitelerde makale yazip satabilirsin.wmaraci ve webmastersitesinin piyasasi dusuktur fakat r10 oyle degil ama orayada uye olmak mesele.Tanidigin yoksa uye olman lazim,gold uyelikte dahil 130 lira mi neydi oda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Fazla seçenek yok hocam herkes gibi part time işe girersin.Mc olur Burger king e falan

Mc gibi yerlerde part time çalışınca aldığın parayı biliyor musun ? (bilmediğimden soruyorum)

Bilgim yok ama 500-600 civarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemo0o -- 18 Ağustos 2013; 4:11:50 >
  • Az once baska bir konuda yazmistim. iphone, Ipad veya android cihazi olanlara ayda 50-60 $ kazanabilecekleri birkac program onerebilirim. ancak emek istiyor biraz. Gunde 1,5-2 saat ayirmak lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.