Şimdi Ara

Para kasmak için en iyi tank? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    paralı desen Löw derim
    kv1s en iyi kazandıran tank gibi gözüküyo
  • Chi Nu Kai ile 2 tank öldürün 57 k para bırakıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi para kasacaksan Tiger , Pzkp.fw , Stpz. serilerinden al bence.
  • Seri atis yapabilen ve zirh delebilen cogu tier 5-6 tanklarla para kasabilirsiniz.
  • m18 hellcat güzel damage veren hızlı topu ve kolay yer değiştirdiğinden damage verip iyi paralar kazanırsın.
  • D-MAx iyidir.
  • T14 yeni aldım ortalama bir oyunla 30k para getirebiliyor.Ben çok memnunum
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trako -- 9 Ocak 2014; 13:50:31 >
  • Vk 30.02 M tier 6 alman med çok can yakıyor her el en az 1.5k dmg ve 20k net para geliri almanları seviyorum yaa

• Premiumlardan fcm pak36 jg8.8 ve su100Y Harika. Normal tanklarda. Kv1 T1 heavy ve Stug3

• Merhaba,

Aslında para kasmak için en iyisi kendi oynanış stiline göre seviye 7 veya daha altı bir tankla oynamaktır. Oyun sırasında takım ile iletişimi üst seviyelerde tutmakta maçı kazanmanızı sağlar, böylelikle gelen kredi miktarı da yükselir.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wargaming_TR_Tepegoz

Merhaba,

Aslında para kasmak için en iyisi kendi oynanış stiline göre seviye 7 veya daha altı bir tankla oynamaktır. Oyun sırasında takım ile iletişimi üst seviyelerde tutmakta maçı kazanmanızı sağlar, böylelikle gelen kredi miktarı da yükselir.

İyi oyunlar!

Tier 8ile para kasılmıyor mu?

• Merhaba @AşıkGenç,

Seviye 8 ile para kasılmaz demedim, yeri geldiğinde seviye 10'la da para kasılabilir. Fakat para kasmanın en kolay yolu ortalama bir oyuncu için 7 seviye ve altı ile oynamaktır. Böylelikle tamir ve mühimmat masraflarının yanında ekstra para tutabilir elinde oyuncu.

İyi oyunlar!
  • quote:

Merhaba @AşıkGenç,

Seviye 8 ile para kasılmaz demedim, yeri geldiğinde seviye 10'la da para kasılabilir. Fakat para kasmanın en kolay yolu ortalama bir oyuncu için 7 seviye ve altı ile oynamaktır. Böylelikle tamir ve mühimmat masraflarının yanında ekstra para tutabilir elinde oyuncu.

İyi oyunlar!

Peki benim ortalama altı olduğumu nereden çıkardınız? Hiç bir oyun görevlisi bu tarz bir yorumda bulunmaz...

• Merhaba @AşıkGenç ,

Ben altı olduğunu söylemedim. Seviye 7 veya altı (yani 7'nin altındaki sayılar 6-5-4-3-2-1 gibi) ile yapılacağını söyledim. Umarım biraz daha açıklayıcı olmuştur. Bu arada bana bura dışında resmi facebook fan sayfamız ve twitter hesabından da ulaşabilirsiniz. Daha sizi inandırmak için ne yapmam gerekli, buna ihtiyacımız olmasa da =)

Resmi World of Tanks Fan Sayfası
    https://www.facebook.com/WorldOfTanks

Resmi Wargaming Twitter Hesabı
    https://twitter.com/Wargaming_netTR

İyi oyunlar!

• premium tank alabiliyorsanız kesinlikle ıs6 alın.İyi bir maçta 100k dan fazla getirisi olur, eğer pre yoksa da 70 k civarı getiriyor
  • -
     Para kasmak için en iyi tank? Para kasmak için en iyi tank?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thales_ -- 19 Ocak 2014; 9:16:47 >

• 5 Veya 6tier premium tank ile Cok iyi kasılıyo

Sebebı 5 veya 6 lwl tankların tamirati mermilerin cok uygun olması

500k ya yakın damage atınca 25 30k para verir bunun en fazla 7k sı masraf oluyo geri kalan size geliyo en kar

Edecegiz tier 5 ve 6 lwl lerdir
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 28 Ocak 2014; 20:06:43 >
  • quote:

Merhaba @AşıkGenç ,

Ben altı olduğunu söylemedim. Seviye 7 veya altı (yani 7'nin altındaki sayılar 6-5-4-3-2-1 gibi) ile yapılacağını söyledim. Umarım biraz daha açıklayıcı olmuştur. Bu arada bana bura dışında resmi facebook fan sayfamız ve twitter hesabından da ulaşabilirsiniz. Daha sizi inandırmak için ne yapmam gerekli, buna ihtiyacımız olmasa da =)

Resmi World of Tanks Fan Sayfası
    https://www.facebook.com/WorldOfTanks

Resmi Wargaming Twitter Hesabı
    https://twitter.com/Wargaming_netTR

İyi oyunlar!

Dikkat ediniz. Orada ortalama bir oyuncu geçiyor. Herkesle beni bir tutmayın. Önerilerinizi ortalama oyunculara yapın sadece.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.