Şimdi Ara

Para Kasası Alacağım 2 Seçenek Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
23.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İçinde para, saat ve daha birkaç eşya saklayacağım bir kasa almayı planlıyorum. Evde kullacnaağım. Fiyat olarakta düşük olmasından yanayım. Bu iki seçeneğini kestirdim ama seçemedim.

Spark S-23ET Elektronik Şifreli Anahtarlı Çelik Para Kasası HO1052
    Safe Point 25EA Elektronik Şifreli ve Anahtarlı Küçük Boy Çelik Para Kasası
    Yorumlarınızı bekliyorum, çok kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 19 Ekim 2010; 21:47:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ev Tipi Kasa Seçimi: Güvenlik ve Koruma İçin İhtiyacın Olan Her Şey

Yeni bir ev tipi kasa satın almayı düşünüyorsanız, iki seçenek arasında kaldığınızı biliyoruz. Doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmak için, her bir kasaların avantajlarını ve dezavantajlarını inceleyelim.

1. Çekmeceli Kasa

• Avantajlar:
      • Daha geniş iç hacim, değerli eşyalarınızı saklamak için daha fazla alan
      • Kullanımı kolay, eşyalarınıza kolayca erişebilirsiniz
      • Çeşitli boyutlarda mevcuttur, ihtiyaçlarınıza uygun birini bulabilirsiniz
    • Dezavantajlar:
      • Genelde çelik kasalara göre daha az güvenlidir
      • Ateşe dayanıklı olmayabilir

2. Çelik Kasa

• Avantajlar:
      • Yüksek düzeyde güvenlik, değerli eşyalarınızı güvende tutar
      • Ateşe dayanıklı modeller mevcuttur, eşyalarınızın yangın durumunda korunmasını sağlar
      • Çekmeceli kasalara göre daha dayanıklıdır
    • Dezavantajlar:
      • Çekmeceli kasalardan daha pahalıdır
      • Daha az iç hacim, değerli eşyalarınızı saklamak için daha az alan

Güvenlik Önceliği:

Ev tipi çelik kasalar, güvenlik açısından çekmeceli kasalara göre üstündür. Dayanıklı çelik yapıları ve karmaşık kilit sistemleri, eşyalarınızın hırsızlara karşı korunmasını sağlar.

Yangına Dayanıklılık:

Yangın durumunda değerli eşyalarınızı korumak için yangına dayanıklı bir ev tipi kasa düşünün. Yangına dayanıklı kasalar, eşyalarınızı yüksek sıcaklıklardan ve duman hasarından koruyacaktır.

Kararınızı Verin:

En iyi ev tipi kasa sizin özel ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Güvenliği önceliklendiriyorsanız, bir çelik kasa daha iyi bir seçim olacaktır. Geniş bir iç hacme ihtiyacınız varsa ve kolaylık arıyorsanız, bir çekmeceli kasa daha uygun olabilir.

İhtiyaçlarınızı değerlendirerek ve bu kılavuzdaki bilgileri göz önünde bulundurarak bilinçli bir seçim yapabilirsiniz. Evinizi ve değerli eşyalarınızı koruyarak için uygun bir ev tipi kasa seçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • en azından bi fikri olanda mı yok
  • Alacağınız kasalar evde çocuk ve yaramaz misafirlerden korunma amaçlı işe yarar hırsızlar için düşünüyorsanız hiç boşuna para vermeyin.Bence illa alayım derseniz büyük olanı almanızı tavsiye edrim daha kullanışlı olur.
  • bendede 2005 yılında aldıgım elektronik lcdli kasam var. artık üretilmiyor markasınıda hatırlamıyorum. üzerinde yazmıyor sadece kutunun üzerinde yazıyordu. senin baktıkların gömme kasadır. duvara gömülmediği sürece kasa güvensizdir çünkü ön hariç ince çelik saçtan yapılıyor. sivri uclu çekişle bile delinir canavar kesti ilede kesilir. ön ise yaklaşık 4-5mm lik dökme çelik kullanıılıyor. canavar kestiyle çok ugraştırır hem ugraşmaya degmez kısacası dısarıda tutacaksan yer kasası al daha guvenlidir. duvara gömeceksen bunu al guvenlidir. on paneli söktüm sadece küçük delikten kablo gidiyor ve kabloyla kısa devre ile açılması imkansız. pil bitik durumlarda anahtar girişide var. genelde pil yuvaların arkasında gizlidir. kimileri ince gizli kapaklarla. anahtarları farklıdır maymuncuk vs ile açılması imkansıza yakın.

tavsiyem kasayı almadan once elle inceleyin. ön kapak dökme çelik ve dilleride çelikten olmalı ayrıca menteşeleride kontrol et. kasamı para için değil önemli bilgiler içeren ve çekim çalışmalarında çekilen fotograflarım bulunan hdd ler , degeri önemli manevi eşyalar vs bulunuyor. para saklıcaksanız bankaya saklayın yada bankada kasa kiralayın yıllık olarak hem guveni çok yuksek hem içine ne koyduguna bakmazlar ayrıca kasa odasında kamera vs yok takip etmezler. tuvalet kagıdı koy git

• Spark çok uyduruk, metal dolabın şifrelisi sadece, ne kadar küçük olursa olsun 4 kiloluk kasa olmaz.Neden hafif, çünkü panelleri 2mm.,ön taraf bile 4mm. Yani duvara gömerek bile güvenlik sağlayamazsın.
    Safe Point daha eli yüzü düzgün bir ürün ama vtecpower arkadaşın söylediği şekilde kullanılırsa.
  • ben hırsızlara karşı değil annemden korumak için alıyorum çekmeceyi falan sürekli karıştırıyor paraları kontrol ediyor. yani babamın açamıyacağı bişey bile aslında benim için yeterli
    ilki biraz dandik geldi ikincisi daha iyi gibi oda fazla büyük sadece cüzdan falan koyucam içine. hala kararsızım ya
  • kilitli dolap veya çekmece bile yeterli tabi pratik olmaz anahtarı taşımak. zamanında kasayı ilk aldıgımda annemden babamdan sigaraları ve çakmakları saklardım ama ailem odama bile girmediği için gereksiz gorup çekmecede durdu ve halen yakalanmadım ve 7 aydır sigara içmiyorum hiç bir zaman babama anneme yakalanmadım içtiğimide bilmiyorlar halen ne kadar ironik paraları karıştırması biraz garip. yinede kalitelisi al ileride başka amaçlar için kullanırsın. ilk yıllarda sigara vs saklardım sonrada gerçekten korunması gereken malları farkedip hdd ve degerli manevi eşya koyuyorum. iyi düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında kilitli dolap var ama babam biliyo galiba açmayı hep kitliyorum her akşam açık buluyorum
    sen şimdi benim yaşlarda olsan hangisini alırdın. fiyatıda göz önüne al
  • teknolojiye yatkın oldugum için hemde kolaylık olsun die parmak izi okuyan kasalardan alırdım tabi malzeme kalitesi yuksek olanlar. 150 ye kadar yolu var. şifreyle ugraşırım diyorsan kendin gidip kalitesine bakarak alırsın. elbet biraz buyuk al a4 kagıdı sıgabilsin. sana tavsiyem kasa alırken kimseye haber verme evdekiler bilmesin. kutusunu at çöpe yada garanti olayı için kutusunu çatı katına bi yere sakla :D faturayıda. kasayı kimsenin ulaşmadıgı yere saklamalısın. odanı didik didik arıyorlarsa bilemicem. yatagın altına sakla yada çalışma dolabının içine
  • onların haberi olur çünkü annem sürekli evde ve kargo gelicek. faturayıda kasanın içinde saklardım öyle bişey olsaydı
    sağol dostum ilgilendiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 20 Ekim 2010; 19:29:34 >
  • Kasa linkleri çalışmıyor herhalde hepsiburdada o kasaları satmıyorlar, o marka kasayıda göremedim sitede. Eurostrong marka para kasalarıda uygun gibi yüzlerce model var. Satan birkaç web sitesi ise dekorasyonpazari.com, para-kasasi.comve son olarak burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: allyilmaz

Kasa linkleri çalışmıyor herhalde hepsiburdada o kasaları satmıyorlar, o marka kasayıda göremedim sitede. Eurostrong marka para kasalarıda uygun gibi yüzlerce model var. Satan birkaç web sitesi ise dekorasyonpazari.com, para-kasasi.comve son olarak burası.

Dostum 3 yil once actim ben bu konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her bütçe ve ihtiyaca uygun çelik para kasalarınıwww.kilitmarketi.com.tr den inceleyebilir, online sipariş verip kapıda ödeme yapabilirsiniz.
  • küçük kasaları tavsiye etmiyorum. çok küçük . birde koltuğun altına alıp gidebilir hırsız.
    çelik kasa seçerken minumum 30 , 40 cm yüksekliğinde en az 5 cm beton dolgulu ve kapak kalınlığının 1.5 cmden az olmamasına dikkat etmeniz önemlidir.
    www.celikkasakampanya.com da satılan ürünleri tavsiye ederim. ürünler gayet kaliteli. 55cm yüksekliği olan üründen aldım. gayet memnunum. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman78 -- 3 Ocak 2015; 21:06:02 >
  • Çelik kasa alınırken nelere dikkat edilmeli sorusu geliyor akıllara bu soruyla? Ne Çeşit ve model çelik kasa alırsam daha verimli kullana bilirim ev yada ofiste mi kullanıcaksınız yoksa otele mi? Özellikleri neler olmalıdır? içine koyacağınız dosya evraklar sizin için çok mu önemli yanmaz çelik kasada ne gibi özellikler olması lazım? Parmak izi çelik kasalar ne kadar güvenilir? Çelik kasa kullanımı nasıldır? Şifremi nasıl değiştiririm? Çelik kasa aldığım firmaya nasıl güvene biliriim? Bunlar sadece akla gelen ilk sorular bu ve bunun gibi bütün sorularınızın cevapları için http://kasa.gen.tr 'i ziyaret ederek merak ettiğini her sorunun cevabını bulabilirsiniz.
     Para Kasası Alacağım 2 Seçenek Arasında Kaldım Para Kasası Alacağım 2 Seçenek Arasında Kaldım

• vlkn216 kullanıcısına yanıt
    http://www.namisafe.com/celik-kasa/otel-kasa-k-25-50.html

Bunu ürünü bir araştır.
    İşini görebilir
  • Kale marka tercih ediyorsan Türkkale firmasını tercih edebilirsin. şifreli Elektronik kasa için son derece kaliteli. Alttaki linkten tüm modellere ulaşabilirsin. 2 gün sonra bozulur vay efendim nasıl açacağız teknik servisi nerede, telefonumu açmıyorlar ve daha pek çok sorunla karşılamazsın. Senelerin Kale Kilidi. Pazarda 60-70 lirayada var ama bence bunlardan al. Elinle taşıyabildiğin birşey hırsızı nasıl durdurur.

https://www.turkkale.com/category/urunler/elektronik-para-kasasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korimori -- 24 Eylül 2016; 0:58:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.