Şimdi Ara

PARA İLE ADİL KULLANIM KOTASI SATIŞI GELİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Turk telekom hiç bir zaman ayrılmadı ki TTNet TURK TELEKOM NET oluyor kısaca
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    sınırsız (nedir ne demek) Sınırı olmayan, bir sınırla ayrılmamış olan, hudutsuz. limitsiz, herhangi bir kısıtlama olmaksızın. Not türkiye'de böyle birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

Turk telekom hiç bir zaman ayrılmadı ki TTNet TURK TELEKOM NET oluyor kısaca

Biliyorum hocam ama genede ismen-cismen ayriydi.

Subeleri vs gene hepsi birlesti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Turk telekom bir daha internet almıcam ne olursa olsun bu yüzden
     PARA İLE ADİL KULLANIM KOTASI SATIŞI GELİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

Turk telekom bir daha internet almıcam ne olursa olsun bu yüzden
     PARA İLE ADİL KULLANIM KOTASI SATIŞI GELİYOR

TT saha personeliyle iletisim kurabiliyorsaniz. Onlara soyleyin hocam.

İletisim kanallarindan bu cevabin verilmesi normal.

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    TT saha personeli koca ilçe de 2 kişi bakıyor santral'e bir de santral'de kalıyor 3 toplama üç kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Zaten var. Evde turknet bağlı. Kota dolduktan sonra tarayıcıyı açınca tek seferiğe mahsus akk dolduğuna dair ekran geliyor. Ekstra 25 GB kotayı 10 lira gibi bir ücret istiyorlar.
    Yanlış bilmiyorsam ttnetinde roket mi ne öyle bir şeyi vardı.

Hem neyi heyecanla bekliyorsun ki? Daha fazla yolunmaktan zevk alıyorsun heralde.

şuanda 90 tlye akksiz 16 mbps kullanıyorum zaten.esasında beni pek ırgalayan bi uygulama değil. ama tabiki akk nin en az 500 gb olması lazım bence.
  • Süperonline, turknet örneği vermil ama bahsedilen şey direk ttnet üzerinden hizmet alanlar için.

Şu an bilindiği gibi hiçbir ek opsiyon yok, dümdüz aldığınız paketi kullanıyorsunuz, vdsl kullananlar hatları iyiyse ayda 1 roket yapabiliyor 24 saatliğine o kadar başka bir dalga yok.

Ücretli şekilde ek akk alınması veya roket satın alınması güzel olur, evet tarife ücretlerinde kazığı geçiriyorlar zaten üstüne birde bu ek paketlerle duble kazık yiyeceğiz ama yapacak birşey yok, arz-talep olayı kesinlikle akk den şikayet eden ve para verebilecek için kurtarıcı olur ancak öyle 5-10 liraya 100 gb falan hayal olur, verecekleri 10-20-30 gb olur fiyatlarda 15 tl den başlar.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    VDSL'e de vermiyor hocam, sadece fiber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Süperonline, turknet örneği vermil ama bahsedilen şey direk ttnet üzerinden hizmet alanlar için.

Şu an bilindiği gibi hiçbir ek opsiyon yok, dümdüz aldığınız paketi kullanıyorsunuz, vdsl kullananlar hatları iyiyse ayda 1 roket yapabiliyor 24 saatliğine o kadar başka bir dalga yok.

Ücretli şekilde ek akk alınması veya roket satın alınması güzel olur, evet tarife ücretlerinde kazığı geçiriyorlar zaten üstüne birde bu ek paketlerle duble kazık yiyeceğiz ama yapacak birşey yok, arz-talep olayı kesinlikle akk den şikayet eden ve para verebilecek için kurtarıcı olur ancak öyle 5-10 liraya 100 gb falan hayal olur, verecekleri 10-20-30 gb olur fiyatlarda 15 tl den başlar.

Her 1 tbnin ttnete maliyeti 6 tl. 5 tlye cok rahat 100 gb vereceklerinden eminim. Suanda proje btk onayina gitri zaten. 30 gb ye 15 tl ye satamazlar olamaz oyle bisey

• Tamda adamların istediği kıvama gelmişiz başarmışlar istediklerini

Kimse akksiz kotasız netten bahsetmez oldu herkes yok 5 liraya 10 liraya 100 gb estra kota alma derdinde bu ülkede ne denetleyici btk,nede rekabet kurumu bir halta yarıyor tekel olmasın diye ayrılmıştı telekomla ttnet şimdi birleşiyorlar tüm firmalarda benzer paketlerdeki hizmetler aynı fiyat gören yok.

Düşmüşüz ekstra kotanın derdine
  • bir kaç kişinin dediği gibi

adamlar zaten bu paralarla bızı opuyor
    siz halen extra kotaya para vermeye razısınız
    vallaha bravo

opp ooppp doyaammaadıımmm (cmylmz)

sozlemesız kullanıyorum 16mbps a kadar yalın adsl (a kadar lafına delı oluyorum zaten )
    95tl ucret oduyorum
    75gb adil olmayan kullanım kotalı

aldıgım hız 11-12mbit

şimdi birde para verip kota alacagım
    100gb kota 5tl bıle olsa vermem

yanı ınsanlar agzıyla degıl artık neresıyle gulecegını sasırır bana

yapmayın arkadaslar
    dıyelım kı boyle paketler cıktı almayın
    alanı da durdurun
    yanı sızın hakkınız olan bır seye
    bu kadar para odedıgınız bır hızmete bırde extra para vermeyın

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    devletin sitesi bile çalışmıyorken devletten bir şey beklemek çok saçma.
  • Kıvama gelmeyipte ne yapılacak arkadaşlar?

Adamlar istediklerini yapıyor zaten, kim karşı çıkabiliyor? Hadi alternatifi olanlar süperonline a geçsin, kablonete geçsin, bölgesel wifi hizmetlerinden faydalansın ama adamın bölgesinde sadece türk telekom altyapısı varsa el mecbur akk ye katlanacak bunun kaçarı yok. Akk yi aşan 3 mbit yetmeyen adam parayı gözden çıkarıyorsa elbette alacak, kendi kendine protesto etmesi akk paketleri almaması ona bir fayda sağlamıyor ki o adama yüksek hız lazım elindeki imkanlarda bu o zaman mecburen bu hizmetlerden faydalanacak.

Btk yada şikayet etseniz, imzada toplasanız bu firmaların ne fiyatları aşağı çekeceği var ne akk yi kaldıracağı var. Sizi kandırdılar, hemen yenilgiyi kabul ettiniz, almayın bu paketleri iptal ettirin internet paketlerini diyen arkadaşları sahneye davet ediyorum buyrun ilk siz iptal edin paketlerinizi

Kıvama gelelim de bizi soymaya devam etsinler diyorsun.

"Elimiz mecbur bu sisteme" diyorsun.

Tepki koyamaz mıyız, eleştiremez miyiz, "Yanlış bu" diyemez miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Kıvama gelelim de bizi soymaya devam etsinler diyorsun.

"Elimiz mecbur bu sisteme" diyorsun.

Tepki koyamaz mıyız, eleştiremez miyiz, "Yanlış bu" diyemez miyiz?

Eleştirin, tepki koyun buyrun birşeyleri değiştirebilecekseniz yapın. İmza toplayın, modem yakın, abonelikleri iptal edin. Bunlar sizce bu zamana kadar yapılmadı mı hiç? Defa kez yapıldı sonuç nedir? Herşey daha kötüye gitti.
    Eee ne yapalım peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Fiyatlar çok cazip olmayacak.
    Gelen giden kota miktarı toplanarak hesaplanacak.
    AKK sonrası hız 256Kbit/s düşecek
    gibi sonuçları olmaz inşallah...

Bu saatten sonra dedikleriniz olmazda hem kota satacaklarına şu roketi parayla satsınlar min 5tl (daha az olması dileğiyle) superonline gibi istediğimiz zaman alalım ayda bir sefer veriyor ama ben 100 mbps görmedim daha max 45 mbps
  • böyle bir uygulama yapılsa bile fiyatı ucuz tutacaklarını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.