Şimdi Ara

PARA İÇİN PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNÜ YAZACAK ARKADAŞLAR,YAZMAYIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizin ait olduğunuz bölüm hukuk
    uzak durun psikolojiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 14 Temmuz 2015; 16:44:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsteyen para için yazar isteyen ideali olduğu için sıralaması tuttuktan sonra kim ne diye karışabilir?
  • Herkesin görmesini istiyorum

• Yazmayın arkadaşım para için psikoloji bölümünü
    size gelen danışanınız onunla gerçekten ilgilenmediğinizi aslında onun umrunuzda olmadığını anlayınca neler hissetcek biliyor musunuz?
    hissetmekle kalmaz zaten bir daha sizden kesinlikle randevu almaz
    psikoloji gönül işi
    para için yapılabilecek bir şey değil

• sadece insanların mutluluğu ile mutlu olmak isteyenler yazsın psikoloji bölümünü
    diğerleri gitsin hukuka yada başka bişiye umrumda değil
    yeterki psikoloji bölümünden uzak dursun

• Valla adam isterse psikoloji okur sonra gider tarla sürer sanane arkadaş ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin derdi seni mi gerdi kardesim herkes istediği kararı verebilir kimse sana o bölümü yazma kirletcen diyo mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya sen kimsin isteyen istediğini yazar psikoloji de psikoloji bi susmadın be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNDE PARA MI VAR XD

aynen zaten para da yok <3

• Karı kız için yazıoz

• quote:

Orijinalden alıntı: genchukukcu

Karı kız için yazıoz

Seni gidi yere bakan yürek yakan seni
    erkek başına 3-6 kız düşüyor

• Sen hiç az parasi olupda puani yüksek bir bölüm gördün mü ?

• zaten ilgi alanınız olmayan bölümü bitiremezsiniz
    çok hayalperestsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

Sen hiç az parasi olupda puani yüksek bir bölüm gördün mü ?

yani?
    ben de parası için seçmeyin,psikoloji gönül işi diyorum işte

• o değil çevremin çoğu sayısal. beklediğini alamayınca tm'den tercih yapacakmış. önüme gelene psikolojiyi övüyorum. hukuk okusanda olacağın danışman avukat diyorum. ve abartmıyorum neredeyse 40 kişiden bi rahat 10u psikoloji yazacak. hayır zaten hukuğun artık türkiyede bittiğini herkes biliyor. akıllara ufak bir fikir çalınca hemen yöneliyorlar psikolojiye. sosyal medyadada bazı blog yazarı arkadaşlarım var oda kararlı bir şekilde hukuk istiyor. oda hukuğa girebilsin diye hukuğu kötüleyip psikoloji yazdırttığını söylüyor. ben inanmadım başta ama millet tercih listesini çekip atıyormuş. yani işin zor bu sene psikolojiye yoğun bir dalış olacak.
  • Arkadaş haklı paraya düşkün olan adam mutlu olmaz.Mutlu olmayan adam başkalarına mutluluk saçamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

o değil çevremin çoğu sayısal. beklediğini alamayınca tm'den tercih yapacakmış. önüme gelene psikolojiyi övüyorum. hukuk okusanda olacağın danışman avukat diyorum. ve abartmıyorum neredeyse 40 kişiden bi rahat 10u psikoloji yazacak. hayır zaten hukuğun artık türkiyede bittiğini herkes biliyor. akıllara ufak bir fikir çalınca hemen yöneliyorlar psikolojiye. sosyal medyadada bazı blog yazarı arkadaşlarım var oda kararlı bir şekilde hukuk istiyor. oda hukuğa girebilsin diye hukuğu kötüleyip psikoloji yazdırttığını söylüyor. ben inanmadım başta ama millet tercih listesini çekip atıyormuş. yani işin zor bu sene psikolojiye yoğun bir dalış olacak.

ben psikolojideyim zaten

• sizin ait olduğunuz bölüm hukuk ne ya bu nasıl uslup. Ona bakarsan bence de hukukun yanında psikolojinin esamesi okunmaz.
    Kusura bakma ama ben psikoloğa gitmek yerine psikiyatrı tercih ediyorum. bi alternatifi var.
    hukukun hangi alternatifi var da en saygın fakültelerden birini bu uslüpla yazabiliyosun
    allah düşürmesin inşallah adliyelere işi düşmez o zaman da seni siz gidin hukuk yazın kirletmeyin psikolojiyi dediklerin savunur,dinler. bi bölümü övücem diye diğerini itin şeysine sokmak ne.
    ayrıca sannne adam istediğini okur . istersem şuan değişir tercihimi psikoloji yazarım en üste. kime ne ?
    hukuk zoru seven adamın işidir. yan gelip yatarak okunmayan nadir bölümlerdendir. tmnin tıpı hukuktur psikoloji değil.

bi bölüm sevilir de bu kadar da abartılmaz nerede psikoloji konusu orada sen kardeşim. bu abartılı sevgini içinde yaşamanı tavsiye ediyorum.

• Simeranya96 kullanıcısına yanıt
    Forumda görüyorum psikoloji mi hukuk mu diyo adam
    ne dememi bekliyorsun?
    hukuk ve psikoloji çok benziyo birbirine dimi?
    peki madem benzemiyorlar insanlar neden bu ikilemde kalıyorlar?
    hadi bi düşün bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

Forumda görüyorum psikoloji mi hukuk mu diyo adam
    ne dememi bekliyorsun?
    hukuk ve psikoloji çok benziyo birbirine dimi?
    peki madem benzemiyorlar insanlar neden bu ikilemde kalıyorlar?
    hadi bi düşün bakalım

ben benzerlik kelimesi kullanmadım bile ne alaka şuan ya. cevap verememişsin ama cevap vereyim.
    bu, ikisine de ilgi duyan insan ikilemi olabilir bakınız : ben
    bu, hangisinde daha rahat ederimi düşünen insan ikilemi olabilir.ona bakarsa pdr ile de kıyaslanıyor psikoloji? o zaman pdr de psikoloji kadar güzel bölüm ki insanlar ikilemde kalabiliyor?
    bu, hangsinde daha iyi para kazanırım ikilemi de olabilir.

yani psikoloji hukuktan üstün mü falan diye düşünüp de ikilemde kalındığını hiç sanmıyorum. hukukçu daha saygın bir meslektir. bunu sokağa çık kime sorarsan sor.
    sanmıyorum hukuk kazanamiyor olsaydım psikolojiye gidecek olsaydım bu kadar etrafımdakiler ailem mutlu olacak gururlanacaklardı. en basiti.

burda iş tm-mf tartışması kadar bomboş aslında. sdik yarıştırmak.toplumun her mesleğe ihtiyacı var. ama sen hukuku yermeye kalkarsan aynı şekilde alırsın cevabı .gerçekler de yüzüne vurulur demedi deme.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.