Şimdi Ara

Para harcamayı öğrenmem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşırı para harcıyorum milletin hesabını dahi ben ödüyorum iyi niyetimden mi salaklığımdan mı bilmiyorum. Ayın 5 inden bu güne kadar bütün maaşım 5200 tl yi bitirdim ve 2000 tl civarındada kredi kartından nakit avans çektim bi yardımcı olun allaha şükür evim var arabam var bu huylarımdan dolayı herşey tek tek gidicek elimden son 4 aydır aşırı para harcıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Naptın la?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 16 Ağustos 2014; 2:52:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikoloğa git hemen

• ucanoflu kullanıcısına yanıt
    Ya bir ameliyat oldum miğdeyle alakalı kiloları verince hop sokağa ne güzel asosyel adamdım ben gitti paracıklarım gittiiiğ

• Saatliği 150 tl den sana öğretebilirim

• Bankada hesap aç oraya aylık 1000 lira at kartı kır çok ihtiyacın olmadıkça çekmezsin o parayı üşenir insan

• Vay anani avradini uykum geldiydi şimdi çay koymaya gidiyorum hayata bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ziraat bankasında öyle bir hesabım var $ biriktiriyorum ama önümüzdeki ay hepsini çekip 16500 tl borcu kapatmayı düşünüyorum

• arkadaşlarınla bi yere gittiğinde her defasında hesabı sen mi ödüyosun ? yoksa arada bi sırayla ödeme yaptığınızda en çok ödeme sana mı girmiş oluyor ?
  • Csb

• Hep ben ödüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kultanarz

Hep ben ödüyorum

peki hep sen ödüyosun ama misal ayda kaç kez yapıyosunuz ? bi kerelik bi buluşma mı yoksa ayda 4-5 seferlik bi buluşma mı ?
  • Her insana böyle bir arkadaş yakışır. Tebrik ediyorum dostum

• Nerdeyse her gün dışardayız bugün misal 271 tl hesap ödedim

• Nakit taşıyın.Belirli bir miktarın üzerinde para almayın.İstesenizde harcayamazsınız.Başkalarınıda ödeyip durmayın.
  •  Para harcamayı öğrenmem lazım

Cbs diyenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etipuffs -- 16 Ağustos 2014; 3:15:28 >
  • quote:

Nerdeyse her gün dışardayız bugün misal 271 tl hesap ödedim

kardeşim yanlış anlama ama yaptığın saflıktan başka bi şey değil. sosyallik demek herkesin hesabını ödemek değildir. sosyallik paranı insanlarla paylaşmakta değildir. öyle dostlardan da gram hayır gelmez zaten. ödeme kardeşim. sen başkasının yediği içtiği şeyi ödemek zorunda mısın ? anası babası harcamaz bu kadar parayı çocuğuna. açıkçası iyi söğüşlemişler seni. kendi aralarında da belki şu kerizin parasını yiyelim demezler ama içlerinden kesin öyle diyolardır. tanıdığım bi dünya sosyal insan grubu var. sadece günde kişibaşı 10 lira harcayarak sosyal bile olabiliyorlar. özetle sosyallik para harcatır belki ama kendine harcatır. sen başkasının hesabını neden ödüyosun onu anlamadım ? zorla mı ödetiyolar sana ? diğer elemanlar fakir mi ?

• Tabiki zorla değil çalışmıyorlar biliyorum parasız gezdiklerini hergünde takılmak istiyorlar arıyorlar bide ortama kızlar felan geldiği zaman kabak gibi açılıyorum

• quote:

Tabiki zorla değil çalışmıyorlar biliyorum parasız gezdiklerini hergünde takılmak istiyorlar arıyorlar bide ortama kızlar felan geldiği zaman kabak gibi açılıyorum

kötü alıştırmışsın milleti. yarın gidip alman usulü olsun desen bi anda küserler. hayatında tek arkadaşlarınsa kaybetmekte istemiyorsan sende onları alıştır. yavaş yavaş hesabın 10 da 10 unu ödeme. ilk başta fazla para almamışım 10 da 9 sonra 10 da 8 sonra 10 da 5 diye diye kendi hesabını ödeyecek duruma gelene kadar alıştır. merak ettiğim bi gün yanında para olmasa bugünde siz ödeyin desen ne tepki verirler.
  • Manik depresif psikoz olabilirsin. Biraz araştır. Sonra doğru psikoloğa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.