babamdan 20 tl aldm ne bu yaş'a geldim bide paramı toplucam.. aynen bende para dagıtıyorum 1 tl felan veriyoz
quote:Orijinalden alıntı: BurkayT Öpücükle iş görüyorum. Para gibi şeylere değer vermem. öpücük karın doyuruyormuydu hayret
quote:Orijinalden alıntı: Ahmet. para dağıtıyorum kapıya gelenlere 1er tl veriorum :-) kucuk kuzenlere falan 10ar verdım.yazık sevınsın cocuklar:) evin adresi neydi
quote:Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek quote:Orijinalden alıntı: Ahmet. quote:Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek 510 Ziyaaaaa Babanın cebınden çalmaya utanmıyon mu lan
quote:Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek quote:Orijinalden alıntı: Ahmet. quote:Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek 510 Ziyaaaaa Adam zengin beyler
quote:Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek quote:Orijinalden alıntı: Ahmet. quote:Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek 510 Ziyaaaaa O Rly!!!!
quote:Orijinalden alıntı: Skdo quote:Orijinalden alıntı: Ahmet. para dağıtıyorum kapıya gelenlere 1er tl veriorum :-) kucuk kuzenlere falan 10ar verdım.yazık sevınsın cocuklar:) evin adresi neydi
anne, babadan bayram harçlığı alacak yaşı geçtim ne yazikki, üstüne 2 kardeşimede 25 tl para verdim 50 tl gitti