Şimdi Ara

/#/ Para biriktirmek İsteyenler /#/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar okulda gunluk 4 tl aliyorum. minibus ve otobus kullanmiyorum.Cunku okulum yakin (sayilir). Haftada 20 TL ye tekabil ediyor. Okula evden goturuyorum. Hedef Ps Vita. Sadece benim icin konu acmadin. makale ve yazi okumayi sevdigimden birbirimize yardimlasiriz. :D .Kredi karti kullanamam ve kullandiramam. tavsiyeleriniz ?

Bir tane var aklimda sizdende bekliyorum ?
    ASosyallesin ben hergun arkadaslarima 1-2 TL ismarliyorum :D Kac yillik arkadaslarim. onlard bana ismarliyor bunu unutmamayim :) . Hadi "Bol kazanclar dolsun kumbaralar. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarchistcat -- 24 Eylül 2015; 18:13:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiye vereyim PS Vita alma

• Ps vita için tasarruf mu yapıyon? Tamam tasarruf yap ben de yapıyorum da ps vita da telefon oyunlarındab çok da farklı oyunlar yok kardeşim. Tadarruf yaparak ps4 aldım. Hedef motosiklet

• Neden ? baska onerin varmi ? eger konsol alacaksam. lazim tvde yok. varda babam kabadayi annem survivor ve tv8 ci :D
    tv icinde para biriktirsem zorlasir. 250 Kasada var benim. haa bu arada ps3 - ps4 alirsam monitore baglayabilirim :D PS Vitanin oyunlari az cok ucuz.o

• Sen şimdi ne dedin

• Baska onerileriniz ? 1 yil biriktirecegim.

• An itibariyle 550 liram var. Ramazandan beri biriktiriyorum. Laptop um yok ama playstation oynayanları görünce çook özeniyorum napıcam ben ya 1000 tl lik laptop mu yoksa ps3 mü
    Laptop alcaksam biraz daha biriktiricem aman lazım ps3 hemem alabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    para biriktirmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haftalik 10-15 lirayi atarsam. iyi para biriktiririm.

• Ps Vita alma, illa alacaksan ikinci el al çok ucuza ve temiz bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

An itibariyle 550 liram var. Ramazandan beri biriktiriyorum. Laptop um yok ama playstation oynayanları görünce çook özeniyorum napıcam ben ya 1000 tl lik laptop mu yoksa ps3 mü
    Laptop alcaksam biraz daha biriktiricem aman lazım ps3 hemem alabilirim

Eger Pc sistemin yoksa orta duzey bir laptop al. ama illede konsol diyorsan ps3 alma ps4 al.

Tavsiye isteyip tavsiye vermek vol. 24526 :D

• Yaşın kaç acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelas

Yaşın kaç acaba ?

dalga gecersiniz diye soylemek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapcd34

quote:

Orijinalden alıntı: Zelas

Yaşın kaç acaba ?

dalga gecersiniz diye soylemek istemiyorum.

yasim 14 ( dalga gecmeyin. )

UP

• Maddeler ;

1- Gercek hedef belirlenecek. onu almanin sevinci ve hayaliyle yasanacak.

2- Asosyellesilecek.

(Eklenecektir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Ps vita için tasarruf mu yapıyon? Tamam tasarruf yap ben de yapıyorum da ps vita da telefon oyunlarındab çok da farklı oyunlar yok kardeşim. Tadarruf yaparak ps4 aldım. Hedef motosiklet

Aynen kardeş bende motor için para biriktiriyorum. Şuanda bin lira birikti, kasımda ehliyeti alacağım allahın izniyle.

Bankada üç bin var etti dört bin lira. Üstüne seneye kadar biraz daha biriktirip altı bin biriktirmeyi düşünüyorum babamda üstüne biraz ekler, ikinci el bir cbr 250 alacağım. senin hedefin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 24 Eylül 2015; 18:54:47 >
  • fb gs maçı için para biriktireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Ps vita için tasarruf mu yapıyon? Tamam tasarruf yap ben de yapıyorum da ps vita da telefon oyunlarındab çok da farklı oyunlar yok kardeşim. Tadarruf yaparak ps4 aldım. Hedef motosiklet

Aynen kardeş bende motor için para biriktiriyorum. Şuanda bin lira birikti, kasımda ehliyeti alacağım allahın izniyle.

Bankada üç bin var etti dört bin lira. Üstüne seneye kadar biraz daha biriktirip altı bin biriktirmeyi düşünüyorum babamda üstüne biraz ekler, ikinci el bir cbr 250 alacağım. senin hedefin nedir?

Hayirli olsun demek kalir bana. Bende hedef secip aldiktan sonra banka hesabi actiracagim. 4 yila nefis para birikir. Allah izin verirse universiteye gecip araba veya motor alacagim.
    para yuksek meblagya ugrarsa anne ve babama bir ev alirim. Hayaller.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttugrul

15 yildir para harcamiycam diye yemin edip 2. Gun bozdugum eylemdir.

Bura sözlük mü krdş

• Kiz arkadasimla gunde 10ar TL kenara atmaya karar verdik. Bugun ucuncu gun henuz. Hedef yaza guzelinden bir Irlanda tatili. Onumuzde yaklasik 8 ay olduguna gore 8x30x10x2'den 4800 TL gibi bir birikmisimiz olacak. Tahminen yeter, yetmedigi durumda ailelerden destek isteriz artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapcd34

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Hayirli olsun demek kalir bana. Bende hedef secip aldiktan sonra banka hesabi actiracagim. 4 yila nefis para birikir. Allah izin verirse universiteye gecip araba veya motor alacagim.
    para yuksek meblagya ugrarsa anne ve babama bir ev alirim. Hayaller.

Araba alma motor al çünkü arabaya benzin atmak dert olur sonra. Motorda ise yakıt tüketimi az.

Bu arada ps vite alma sakın para çöpe gider. Ps4 al derdim ama onunda oyunları çok pahalı bana kalırsa pc yoksa pc al veya telefon yoksa tel al bu devirde konsol lüks kalıyor cidden. Hatta hiç bir şey alma mümkünse. En azından dolar düşene kadar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.