Şimdi Ara

Para biriktirmek için sıfır araç almak ne kadar mantıklı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O araçlarda değer kaybı olur. Maksat sadece yatırım ise piyasa araçlarından cazip kampanya olanlar tercih edilmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Fiorino ve egea değer kaybeder hocam söyleyeyim.
    Onun yerine alın bir polo kafanız rahat olsun.

az önce VW bayine gittim, sıfır faizli satış kampanyamız yok dediler.
  • Chimes C kullanıcısına yanıt
    60 binden 400 bin büyük bir meblağ, aslında amacım para biriktirip deli gibi kar etmek değil, sadece bir ev almak. O da eşimin en büyük hayali olduğu için bana sürekli baskı yapmasından kaynaklanıyor. Bir şekilde para biriktirip FAİZSİZ şekilde ev almak istiyorum. Faize girecek olursak zaten çoktan krediyi çekip ev almıştım. Yani 30 bin sıfır faiz ile araç alıp 15 bin kaybım, 15 bin kazancım olsa dahi bir şekilde bir birikim yapmak istiyorum. Yeter ki faizsiz olsun. sonrasında arabayı satıp, diğer nakiitlerim ile birleştirip ev alacağız. Sizinki gibi müthiş kar etmek de insanı şaşırtmıyor değil ancak gerçekten pek ilgimi çekmiyor. Teşekkür ederim.
  • BMW 36 ay faizsiz kredi veriyor ama sattıkları otomobiller tuzlu. 3 kişi danaya girer gibi BMW'ye girilebilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

60 binden 400 bin büyük bir meblağ, aslında amacım para biriktirip deli gibi kar etmek değil, sadece bir ev almak. O da eşimin en büyük hayali olduğu için bana sürekli baskı yapmasından kaynaklanıyor. Bir şekilde para biriktirip FAİZSİZ şekilde ev almak istiyorum. Faize girecek olursak zaten çoktan krediyi çekip ev almıştım. Yani 30 bin sıfır faiz ile araç alıp 15 bin kaybım, 15 bin kazancım olsa dahi bir şekilde bir birikim yapmak istiyorum. Yeter ki faizsiz olsun. sonrasında arabayı satıp, diğer nakiitlerim ile birleştirip ev alacağız. Sizinki gibi müthiş kar etmek de insanı şaşırtmıyor değil ancak gerçekten pek ilgimi çekmiyor. Teşekkür ederim.

Evet 60.000 TL ye alırken bu kadar ivme göstereceğini bende tahmin etmemiştim. Benim amacım 60.000 TL olan paramı maksimum 120.000 - 130.000 gibi rakamlara yükseltmekti. Bu konuda şansım yaver gitti bu konuya diyeceğim hiçbirşey yok. Sakın yanlış anlamayın dediğimi ama kadınların %90ının mantığı bu şekilde. Kendi evim olsun derdindeler. Bizim mantığımız paramıza değer kazandırıp huzurlu bir şekilde ev, bark, mal, mülk sahibi olabilmek. Zaten anlaşmazlıklar bu noktada başlıyor. Ama aracın olduğu için iyi anlarsın. Araba durduğu yerde bile maddi kayıplara yol açabiliyor. Açık konuşmak gerekirse, altından hava geçen hiçbir şeye yatırım yapılmaz. Eğer cidden ev almak istiyorsan, paranı güzel bir şekilde değerlendirebilirsin, yada inşaat firmalarının projelerine sıfırdan girerek cüzi bir miktar faiz ödeyerek paranı yine katlayabilirsin.

Misal,

İzmir Mavişehir Soyak Optimus'dan inşaat halindeyken arkadaşım 1+1 evi 170.000 TL ye aldı. Aldıktan 1 sene sonra inşaat bitti eve geçtikten 1 sene sonra satmak istediğinde 300.000 TL gibi bir rakama satabiliyordu. Eğer paranın değerlenmesini istiyorsan, biriktirmek istiyorsan, yatıracağın parayı en az 2-3 sene unutacaksın. O para senin değilmiş gibi davranacaksın. Anca böyle kazanırsın dostum.

• Emlakkonutun 1 Ağustos ta kampanyası başlıyor, ona bir bak derim. Çok cazip bir oranla kredi verecek TÜFE ye endeksli.
  • Chimes C kullanıcısına yanıt
    güzel fikirleriniz için minnettarım. şansınız yaver gidip bu denli kar ettğiniz için şimdiden tebrik edeirm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.