Şimdi Ara

Papaya verdiğim ibretlik cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -aklıma bir soru geldi ve kısa bi uydurma hikayeyle açıklamak istedim ,direk csb diyorum okumak istemeyen okumasın.bi kaç sivri çıkıp tepemi attıracaktır zaten -
    Bi gün yine facede takılıyorum tabi face fenomeniyim 10 bin takipçi var ( ), papa dürtmüş. istek attım ekledi hemen. mesajlaştık mesajların birkaçı
    - gel vatikanı gezdirem misafirim ol kardi
    (bende kıramadım)
    - uçak biletini pasaportu hallediver geliyorum ,bizim evde durumlar kötü biliyon qanqi
    -pasaort köpeen olsun la nedemek sen yeterki gel

uçak muçak iyi güzel hallettik indim vatikana ,trastavere nin oralardayım ,bide bilmiyoruz yolu falan. dilde çat pat zaten . bi baktım bi konvoy geliyor ,düğün sandım arabanın önüne atladım. bi baktım bizim papa reyiz beni almaya gelmiş. selamun aleyküm ,aleyküm selam derken iki tur atalım dedik, gezdik biraz .bende assasins creed den biliyom biraz oraları tabi bak şura şöyle falan anlattım oraları gezemiyordur işi başından aşkın diye dedim. neyse işte gezdik. gel seni arşivlere götürüyüm ,cin li kitaplar neyim var eğlenirik dedi , ben de " la olum bırak ps ye gidek gta5 oynarık benim evde pc kötü zaten oynayamıyom " dedim oda sen gel dedi işte gezdik. sonra vatikan müzesine ugradık. bakıyorum sağa sola ulan her çizimde melekler tanrı falan filan hep beyaz dedim ki bende
    - kanki bişi sorcam , siz bu zenci meleklere ne yaptınız la ?
    tabi cevap yok . dumur bi duruma düştük sonra ık bık etti ,baktım kızarıyor takma kanka herkesin dinine kimse karışamaz dedim ( misafir gitmişiz kovar movar bide geri dönemem de eve )

beyler çok mu kötü olmuş ona göre bidaha csb den uzak durucam . beğenenlerde yazsın lütfen

• Zenci meleklerden sonrasını okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb olduğunu en başta belirtmeseydin sonuna kadar okurdum da,bildikten sonra neyine gülcez?
  • Sagol kardes csb yazmasan gercek sanacaktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 17 Nisan 2015; 21:16:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Sagol kardes cab yazmasan gercek sanacaktim

söversiniz diye şey ettim
  • Ben gülümsedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Zenci meleklerden sonrasını okumadım

olayın aslı zaten ora , niye zenci melek çizimleri yok onca tabloda ? bide o vatikanın yolundaki heykellerin niye penisi var olmasınıda geçtim niye tıraş mıraş etmemişler . papanın testis elleme koltuğunu katmıyorum zati
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Papaya verdiğim ibretlik cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 17 Nisan 2015; 23:46:34 >
  • Papa selam veriyor hemi imam olmasın o kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.