Şimdi Ara

papatyadan taç nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
47.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aradım bulamadım pek fazla bişey, sizlere zahmet yardımcı lur musunuz?

• 3x up
  •  papatyadan taç nasıl yapılır?
  • resimdeki gibi papatyanın sapına ufak bi delik aç ve diğer papatyanın sapını oradan geçir
  • saolun dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

resimdeki gibi papatyanın sapına ufak bi delik aç ve diğer papatyanın sapını oradan geçir

yukaridaki biraz zor gorunuyor acaba biraz anlatim.katar misin rica etsem? seninki daha basit gibi sanirim senin tarif sonrasi suna benzer bisey cikacak ortaya

i44.tinypic.com/2rwmf46.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

resimdeki gibi papatyanın sapına ufak bi delik aç ve diğer papatyanın sapını oradan geçir

yukaridaki biraz zor gorunuyor acaba biraz anlatim.katar misin rica etsem? seninki daha basit gibi sanirim senin tarif sonrasi suna benzer bisey cikacak ortaya

evet aynen resimdeki gibi birşey olacak, yapması cok kolay, papatyanın sapını tırnagınla yada kesici bir aletle birazcık yar, o yarık cok fazla olursa kopabilir dikkat et, yarıgı açtıktan sonra diger papatyanın sapını oradan geçir ve aynı işlemi onada uygula, tek sıkıntı o yarıkları acarken biraz dikkatli olmalısın ki sap kopmasın :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

evet aynen resimdeki gibi birşey olacak, yapması cok kolay, papatyanın sapını tırnagınla yada kesici bir aletle birazcık yar, o yarık cok fazla olursa kopabilir dikkat et, yarıgı açtıktan sonra diger papatyanın sapını oradan geçir ve aynı işlemi onada uygula, tek sıkıntı o yarıkları acarken biraz dikkatli olmalısın ki sap kopmasın :D

peki baglama kismini nasil yapacaz?

• Bence köke o kadar yakın delik açma. Çiçeğin bitiş hizasından diğer çiçeğin yarıçapı kadar uzaklıkta aç ki her yeni taktığın papatyanın çiçeği yan yana gelsin.

Düzenleme : Tabii sık olmasını istemen durumunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PorsukUR -- 30 Nisan 2013; 11:28:54 >
  • @By trex
    @PorsukUR

çok teşekkurler arkadaslar. saolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.