Şimdi Ara

Papara youtube cashback vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım 3 platformun Cashback olayı var diye papara hesabı açtım kartım falan geldi. Spotify ile ilk cashback'i aldım. 6 mayıs cuma aksam papara hesabımdan youtube 16.99 cekmiş ama cashback gelmedi ertesi gün aradım müsteri hizmetlerini, "Google youtube" olarak çekilmiş android uygulamasi üzerinden premium almanız gerekiyordu dedi. Bende öyle yaptım zaten dedim. Bunu bize mail olarak atin yardımcı olucaklardır dedi hemen mail attim. Bugun cevap geldi.

Diyorlar ki " Kontroller gerçekleştirildiğinde ödemeniz Google Youtube olarak görüntülenmektedir. Youtube'un kendi web sitesinden ve Android uygulaması üzerinden yapılan Youtube Premium üyeliklerinde geçerlidir. )

Iyi de ben zaten youtube uygulaması uzerinden satın aldığımı, durumun böyle olduğunu yazdığım mailde belirttim. Bana çözüm diye verilen cevap zaten sorunun kaynağı yani öyle yaptığım halde, böyle google youtube şeklinde oldu. Kimilerinde sıkıntı yok, kimilerinde var garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de iki kere tekrarlı çekim oldu ve iade de gelmemişti. Kartın bakiyesini aktardım, kenara koydum bundan sonra kullanacağımı düşünmüyorum.

• Bana da bir seferinde gelmemişti. Mail attım ilgilendiler. İade geldi. Hakkımı yemediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.