Şimdi Ara

Papara kart - Market 150/30 (10.12-10.01.2020) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
24
Favori
17.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xir1

Evet oluyor. A101 mobil uygulamasında 100/20 indirim kodu ile yaparsanız kampanyaları birleştirmiş olursunuz. (APP101) kod.
    A101 kampanyası ile toplamda 150'ye 50 TL mi oluyor hocam?
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Uygulamaya giris yap > sag altta menu ye gir > papara card a gir, orda internet harcamalari yazan yer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Restoran yada sinena harcamasi varmi nasil katlrz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

A101 kampanyası ile toplamda 150'ye 50 TL mi oluyor hocam?

Alıntıları Göster
    170'e 50 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Papara internet şubesinde işlem detaylarının yanında bu tarz simgeler oluyor. Restoranlardan alışveriş yapınca çatal bıçak simgesi oluyor ve restoran kampanyasından iade geliyor. (Şimdiye kadar 2 farklı yerden bu şekilde iade geldi.)

A101 - bim tarzı yerlerden alışveriş yapınca da bu şekilde market arabası simgesi oluyor. Büyük ihtimalle market simgesi olan alışverişler market kampanyasında geçerli olur.
    Bu simgeler alışveriş yapılır yapılmaz anlık olarak gözüküyor mu, yoksa siteye bir süre sonra mı yansıyor?

• Anında yansıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

interaktif bankacılık, "banka evinize geldi"

bi ara param da kredi kartı resimleri istiyordu o bile saçma gelmişti bu dediğiniz zirvesi galiba..
    Dahası var.
    Eposta attılar. Aynen paylaşıyım.
    Değerli Kullanıcımız,

1. Kimliğinizi yüzünüzün altında tutarak sizi ve kimliğinizi net görebileceğimiz şekilde 1 resim (Ekte örnek görsel bulunmaktadır lütfen inceleyiniz)
    2. E-Devlet üzerinden ''yerleşim yeri (ikametgah) ve diğer adres belgesi veya E-Devlet den Nüfus Kayıt Örneği Belge nasıl indirilir.
    *İlgili belge e-devlet de aratıldığında belgenin kimin içi alınacağı kısmında ''kendisi'' seçilir
    *Belgenin neden verileceği kısmına ''kuruma ibraz'' seçilir
    *Kurum adı alanına ''papara'' yazılır. Oluşturulan belge indirilerek gönderilir.

ÖNEMLİ!
    İşleminizde size yardımcı olabilmemiz için istenilen belgeleri mutlaka eksiksiz olarak iletmeniz gerekmektedir. Eksik iletmeniz durumunda mailiniz işleme alınmayacaktır.

Kimliğinizde yer alan fotoğrafınız ile göndereceğiniz fotoğraf karşılaştırılacağı için yüzünüzün net görünmesi gerekmektedir.

E-devlet üzerinden almış olduğunuz belgeyi mobil cihazınıza veya bilgisayarınıza indirdikten sonra tarafımıza ekran görüntüsü/PDF formatında göndermenizi rica ederiz. Çıktı şeklinde gönderilen belge doğrulanamadığından kabul edilmemektedir.

Hatırlatma: Çektiğiniz fotoğrafta kimlik bilgileri okunmuyorsa kimlik belgeniz tekrar istenebilir.

Saygılarımızla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bildiğin ön ödemeli kart değil mi bu şimdi. para yükleyip öyle kullanıyorsun. arkasından banka da yok sanırım. dr dışında fiziki satan yok. 5tl karta kargo parası verip alırsan al 11tl en az yani. kimlik bilgilerini vs alıyor detaylıca, sonra
    bkm gibi kart ekleyip onla kampanyadan yararlanmak da yok. tam paparadan işler gibi geldi bana. kartını alacak yer yok bi kere migros gibi. inialde aynı şey değilmi. ancak onda böyle kimlik ver resim çek yoktu sanki ve heryerde satılıyor. değermi 🤔

• KenT35 K kullanıcısına yanıt
    Kapıda papara kart ile ödeyin çipli çapsız farketmez mis gibi

• Metro market sektöründe mi geçiyor?
  • pos gıda veya toptan yazmasıda yeterli oda market olarak çıkıyor harcamalarda
  • Çipli karta havaleyle para atıp migrosa gidip alışveriş yapabiliriz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Çipli karta havaleyle para atıp migrosa gidip alışveriş yapabiliriz değil mi ?
    Evet.
  • cipli kart sevdası neden bir iki sitede geçmiyor diye mi?
  • Sabah 120liralık hakmarda alışveriş yaptım son anda papara aklıma geldi kasiyeri beklettim😂 30 lira daha doldurup paparadan çektirdim.

Bu ay güzel başladı, 50/25 kahve, 75/25 kozmetik artı 30tl yakıt, 150/30 market Allah bereket versin :)

• Papara Card'ınız kuryeye teslim edilmiştir. Kurye sizinle 7 iş günü içinde iletişime geçip kartı adresinize teslim edecektir.
    Cuma basvurdum pazartesi kargolandi. Gelsede sinema kahve kombosu yapsak 😂

• codred kullanıcısına yanıt
    Sinema ve kahve indirimleri üstüne market ben çipli aldım. Herhangi bir ücret yok.

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Bende aynı komboladım. Paracıkları bekliyoruz bakalım :)

• rasmoon kullanıcısına yanıt
    Aslında daha güvenli oluyor kopyalaması zorlaşıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.