"kişiye özel" marketlerdeki alışverişlerde %20 iade var . acaba bu kampanya tek alışveriş için mi geçerli yoksa ay boyunca yapılan her alışverişte de geçer mi? bu konuda yeterli bilgi verilmemiş uygulamada |
Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (318. sayfa)

-
-
Örnek %20 oranında Max 100 TL iade hakkınız var. O halde 250 + 250 iki alışveriş yapabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aksini belirtmediyse toplamdır. eskiden internetten yapılan alışverişlerde de geçerli oluyordu. artık sadece fiziksel olarak yapılan alışverişlerde geçerli imiş. migros sanal market iadesi gelmeyince kayıt oluşturdum böyle bi cevap geldi, haberiniz olsun.
k
s
-
Papara hesabına haftasonu para yollarken ücret mi alıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır
-
Şu an iki farklı bankadan deniyorum . İkisinde de 1.32tl ücret çıkıyor.
Banka alıyor onu Papara komisyon almıyor.
-
Geçen denediğim de hiç ücret almadıydı. Onda da haftasonuydu üstelik.
Paparayla alakası yok, haftaiçi eft kullanarak atıyosanız ve hafta sonuda fastla atmaya çalışıyosunuz büyük ihtimal..
Paparacard uygulamadan istemek ücretsiz mi? Yoksa kargo parası alıyorlar mı ?
Black bir tık daha ayrıcalıklı versiyonu artık yok mu?
Ben Black Kart almıştım ücretsiz gelmişti. Batman, Joker gibi karakter kartları var onlar ücretli bir de Metal Kart var o da ücretli. Metal Kart 1.000 TL miş. Yurt dışı markalara ait iade kampanyaları var Metal Kart da.
Artık Black kart yok di mi? Yoksa normal türde kartlarından alırım gibi.
Black Kart hala var. İsteyebiliyorsunuz ama sanal karttan ve lite karttan bir farkını ben şahsen göremedim. Kampanyan anlamında Black Kartın bir getirisi olmadı.
-
Fark yoksa diğerleri işimi görür. Teşekkür ederim.
Rica ederim ama black kartı alabilirsiniz çünkü ilk defa talep edildiğinde oda ücretsiz gönderiliyor. Belki iler de ona özel kampanyalar çıkar belli olmaz.
-
Onu bilmiyordum. Bakacağım .
İnternet üzerinden hepsiburada vs den Papara card alınca kart ücreti kartı aktif edince iade ediliyor mu? Önceden öyle yapmışlar ama hala devam ediyor mudur?
-
Mevcut durumda black kartın artısı üzerinde ismin yazması. Rengi fark etmiyorsa satış noktalarından alıp uygulamadan kaydederek ücreti iade ediyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık yazmıyor o daquote:
Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı
Mevcut durumda black kartın artısı üzerinde ismin yazması. Rengi fark etmiyorsa satış noktalarından alıp uygulamadan kaydederek ücreti iade ediyorlar.
Satış Noktalarından alayım o zaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X