Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erdi1974 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.393
Cevap
467
Favori
880.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #43
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Satış noktalarında black kart bulamayabilirsiniz. Oralarda lite kart satılıyor genelde.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

lite kart işimi görür hocam.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Lite kartı carrefour dan sipariş geçip almıştım 5 TL filandı kart aktif edince 5 TL geri vermişti. Yalnız kartı netten almayı önermem kargo ücreti işin içine girecektir. Papara'nın kendi uygulamasından alırsanız hem kart hem kargo ücretsiz. Ben Black kartı aldığımda ne karta ne kargoya ücret vermedim.

carrefour dan kartı 5 TL kart ücreti dışında ücret vermeden aldım ama onu annem sipariş verecekti zaten araya sıkıştırıp almıştım. Yoksa sadece tek başına kartı online sitesinden 5 TL alamazsın.

Ama dediğim gibi Papara uygulaması üzerinden ilk defa kart alacaksan Black Kartı ve türevlerini ücretsiz gönderiyorlar. Jokeri, Batmen ve Metal Kart türevleri sadece ücretli.

Joker ve Batman kartların tek esprisi tasarımları. Metal Kart ise özel bir Metal den üretiliyor ve 1.000 TL ücreti var. Ha bu ücret karşılığında diğer kartlarda yer almayan bazı kampanyalar geliyor ama o kampanyalar da herkese hitap edecek şeyler değil. Genel olarak yurt dışı harcamalara hitap eden kampanyalar var.

Çok teşekkür ederim hocam.

Black veya türevi yeterli olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Rica ederim ama son bir not. Biran önce kampanyalarından yararlanayım diyorsanız satış noktalarında lite varsa onu alın Black kartı sonra uygulamadan talep edebilirsiniz çünkü Black kart hemen gelmeyebilir. Bana 2 hafta süre verip 5 gün sonra gelmişti ama kimi kişiye 1 ayda geldiği filan olmuş.

Bayağı sürmüş.

Bim kampanyasından yararlanmak için alacağım.

Umarım kampanya çeşitliliği ilerde artar.

bim bitti.

edit= kişiye özel ayrıca varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 16 Mayıs 2023; 18:38:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bende kampanyalarda gözüküyor iade gelmiyor mu?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bende gözüküyor . Sana özel yazıyor. Mayıs sonuna kadar belirtiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiye özel kampanyalarda son gün artı yapılması gereken harcama miktarı ve verilecek miktar kişiye göre değişkenlik göstermekte. Hatta kampanyalar herkese farklı gün ve tarihlerde bile tanımlanabilmekte.

• Ya 1500 e 75 Trendyol kuponunu alan var mı bana ne mail geldi ne SMS

• Hocalarım bu trendyol kuponunu trendyol yemekte harcayabiliyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet denedim harcanıyor 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • papara card ile hangi akbank hariç diğer atm lerde de para yatırma veya çekme ücretsiz mi?

Sadece Akbank atmleri ücretsiz

• Alperen_76 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Papara da bitmiş   Önceden üyelik ücretlerinin yarısını cashback olarak alırdık, önceden 15 ₺ cashback aldığım YouTube'tan artık 10 ₺ veriyormuş. Gerçi Papara n'apsın... Üyelik ücretleri maşallah, çok güzel zamlanıyor. Hepsini toplayınca sağlam bir miktar etmeye başladı. Bu gidişle sadece YouTube Premium Aile üyeliğini iptal etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colouse -- 21 Mayıs 2023; 0:27:45 >
  • Papara'da aylık işlem hacmi limiti 1 milyon liradan 2.5 milyon liraya çıkmış.

• 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.