Şimdi Ara

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbola bari siyaset karıştırmayın be, yeter.
  • Gekas fanıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunan ve ermenilerin yeri ayrıdır. hiç bir zaman dost olarak göremeyiz.

•  PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

PAOK taraftarının İbrahim Kutluay için açtığı Türk Bayrağı

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

Fenerbahçe'yi eledikleri akşam resmi sitelerinde yanan camilerin animasyonunu yapmışlardı 1 hafta boyunca. Hayır siz nasıl bir müslümansınız onu anlamıyorum. Nasıl bir mezhebi genişliktir bu? Ya da ateist felan mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: AhaKafasıYarıldi

quote:

Fenerbahçe'yi eledikleri akşam resmi sitelerinde yanan camilerin animasyonunu yapmışlardı 1 hafta boyunca. Hayır siz nasıl bir müslümansınız onu anlamıyorum. Nasıl bir mezhebi genişliktir bu? Ya da ateist felan mısınız?

O olayı Paoklular yapmadı diye biliyorum. Diğer Yunanların işiydi büyük ihtimalle.

Bu arada siz kim oluyorsunuz da benim dinime dil uzatabiliyorsunuz. Kendinize gelin.

• quote:

quote:

quote:

O olayı Paoklular yapmadı diye biliyorum. Diğer Yunanların işiydi büyük ihtimalle.

Bu arada siz kim oluyorsunuz da benim dinime dil uzatabiliyorsunuz. Kendinize gelin.

Paok'un resmi sitesinde yapıldı. Çok iyi bildiğimden bunu söylüyorum. Dininize laf ettiğim yok. Böyle bir animasyon yapan bir takımı bir müslümanın sevmesini anlamıyorum sadece.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Paok'un resmi sitesinde yapıldı. Çok iyi bildiğimden bunu söylüyorum. Dininize laf ettiğim yok. Böyle bir animasyon yapan bir takımı bir müslümanın sevmesini anlamıyorum sadece.

Paok taraftar sitesinde yapıldı, sonra kaldırıldı. Bir grup fanatiğin yaptığı şeyler. Tabii Yunanların içinde uktedir hep İstanbul meselesi ve Ayasofya Cami. Bir türlü kabul edemediler İstanbul'un Fethi'ni

Ben de " Aman Yunanlar süperdir, hep onları sevelim " vs. diye bir şey söylemedim. Sadece yaptıkları iyi şeyler de var, onu gösterdim.

• Zaten beşiktaşlıların paoka sempati duydugu paok fener eşlemesinde bayrak açmalarıyla belli olmuştu
  • Pana varken Gate-13 varken Paok da neymiş.
  • Yav, harbi sıyırmışsınız. Bu ülkede neler oluyor, farkında değilmisiniz? Aynı topraklarda yaşayan bizler birbirimize düşmanız. Polis aracı da yakarız, yazarları da yakarız, ondan sonra elin fanatiği yanan cami resmi koyar, düşman oluruz. Paok'un tarihine bir bakın, yunanistanda bile sevmezler paok' u bunların nedenlerini araştırın sonra herhangi bir yorum yapın. Bütün türkler yazar mı yakar? 3-5 yunanlı ile tanışın. Bakalım hayran olduğumuz Amerikalılardan daha mı az seveceğiz? Sanki biz zamanında kimseyi işgal etmedik de elaleme laf atıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Resmi Sitesi mi ?

• Tencereler yuvarlanmış kapaklarını bulmuşlar.

• Telaffuzu ezberimde olan bir marş;

"Ooo Paokara, exo trela me sto mjalo, opu kena pezis pada ta sa koluto,
    Jasena ta petano ke ja sena mono zo..."
  • quote:

Gate 4 yani PAOK taraftarları dünyanın en iyi taraftarlarından biridir.

tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

quote:

Gate 4 yani PAOK taraftarları dünyanın en iyi taraftarlarından biridir.

tamam.

Hacı bence öyle yani, PAOK'un ezeli düşmanları Aris yani S3'lüler de olabilir ama bu ikisi, Gate 13'ün önünde bana göre hele Gate 7'nin çok çok önünde.
  • Şaşırdım mı, hayır.
  • Öyle bir söylüyorsunuz ki görende sanki Yunanmışım, onları destekliyormuşum gibi anlar. Aramızdaki anlaşmazlık yüzyıllardır var evet doğru, bende geçmişte olanlar yüzünden onlardan nefret ediyorum ama geçmişte olanlar yüzünden, onlar da öyle. Şuanda ne savaş halindeyiz ne kanlı bıçaklıyız, ikili ilişkilerini ilerletmeye çalışan iki ülkeyiz. Evet biz onlardan çok daha hoşgörülüyüz, onlar bizim AB'ye alınmamızı bile istemiyor ama nesillerin düşman yetişmesinin sebebi okullarda verilen eğitim. Yunan okullarındaki derslerde şuanda bile hala inanılmaz kin besleyici öğeler var, ve bu nefret, düşmanlığı körüklemek isteyen akademisyenler yüzünden oluyor. İki ülke arasında genç nüfusun kaynaşmasını sağlayacak pek çok çalışma yapılabilir ve ileride çok güzel iki dost ülke olabiliriz. Fakat iki ülkede bu yönde, özellikle Yunanistan hiçbir adım atmıyor. Gönül ister ki dost olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Öyle bir söylüyorsunuz ki görende sanki Yunanmışım, onları destekliyormuşum gibi anlar. Aramızdaki anlaşmazlık yüzyıllardır var evet doğru, bende geçmişte olanlar yüzünden onlardan nefret ediyorum ama geçmişte olanlar yüzünden, onlar da öyle. Şuanda ne savaş halindeyiz ne kanlı bıçaklıyız, ikili ilişkilerini ilerletmeye çalışan iki ülkeyiz. Evet biz onlardan çok daha hoşgörülüyüz, onlar bizim AB'ye alınmamızı bile istemiyor ama nesillerin düşman yetişmesinin sebebi okullarda verilen eğitim. Yunan okullarındaki derslerde şuanda bile hala inanılmaz kin besleyici öğeler var, ve bu nefret, düşmanlığı körüklemek isteyen akademisyenler yüzünden oluyor. İki ülke arasında genç nüfusun kaynaşmasını sağlayacak pek çok çalışma yapılabilir ve ileride çok güzel iki dost ülke olabiliriz. Fakat iki ülkede bu yönde, özellikle Yunanistan hiçbir adım atmıyor. Gönül ister ki dost olalım.

Yav yunanlılarla dost olsan ne olacak? Ya da bir ispanyol sana dostum dese ne olacak ne kazanacaksın? Adamlar sana kin besliyor hala daha dostluk tohumu atalım diyorsun. Acıma yetime döner koyar hötüne.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Öyle bir söylüyorsunuz ki görende sanki Yunanmışım, onları destekliyormuşum gibi anlar. Aramızdaki anlaşmazlık yüzyıllardır var evet doğru, bende geçmişte olanlar yüzünden onlardan nefret ediyorum ama geçmişte olanlar yüzünden, onlar da öyle. Şuanda ne savaş halindeyiz ne kanlı bıçaklıyız, ikili ilişkilerini ilerletmeye çalışan iki ülkeyiz. Evet biz onlardan çok daha hoşgörülüyüz, onlar bizim AB'ye alınmamızı bile istemiyor ama nesillerin düşman yetişmesinin sebebi okullarda verilen eğitim. Yunan okullarındaki derslerde şuanda bile hala inanılmaz kin besleyici öğeler var, ve bu nefret, düşmanlığı körüklemek isteyen akademisyenler yüzünden oluyor. İki ülke arasında genç nüfusun kaynaşmasını sağlayacak pek çok çalışma yapılabilir ve ileride çok güzel iki dost ülke olabiliriz. Fakat iki ülkede bu yönde, özellikle Yunanistan hiçbir adım atmıyor. Gönül ister ki dost olalım.

Yav yunanlılarla dost olsan ne olacak? Ya da bir ispanyol sana dostum dese ne olacak ne kazanacaksın? Adamlar sana kin besliyor hala daha dostluk tohumu atalım diyorsun. Acıma yetime döner koyar hötüne.

Ben de onu diyorum işte, adamların içindeki kin başlarındaki politikacılar yüzünden oluyor hep.

Neyse konuyu saptırmayalım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.