Şimdi Ara

PANY 46G20 Mİ? 42V20 Mİ? YOKSA PHİL 42PFL7665H/12 Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

texmo, yakından bak kanal değiştir gene bak yakından incele. Eğer bir şey göremezsen yoktur nede olsa bu hapsinde olan birşey değildir. Güle güle kullan...
  • tamam yarın bakıp sonucu buraya yazarım.teknosanın direkt degişim vermesi cok iyimiş.musteri memnuniyeti sanırım.sen nettenmi yoksa bayidenmi almıstın.
  • teknosadan aldım; ama değişmedi o yüzden dereyi görmeden paçaları sıvamayalım bence, bakalım değiştirebilecekleri söylendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

STEP-TEAM, sana da Albani üstada da burdan teşekkür ederim bilgiler için.
    İi de kaç saat seyrettiğimizi nereden bileceğiz peki? Bunun kodu ve yolu nedir acaba :-))

Bende kafaya çok takıyordum bu tür konuları ancak zaman geçtikçe çok da aldırış etmiyorsun.
    Cihazın kullanım süresine nasıl bakıldığını arkadaşlar 42G20 başlığının son sayfalarında anlatmıştı ancak kazaren yanlış bir tuşa basmayla da cihaza zarar da verebilirsin . Sana tavsiyem (Albani Üstadımın tavsiyesidir ) yaklaşık günlük kullanımınla 1000 saati kaç günde tamamlayacağını belirle ,o gün geldiğinde renkleri olması gerektiği gibi ayarla .
    20-30 saat eksik fazla olmuş bişey olmaz ,sonuçta kesin bir kural değil bu süre.

Güle güle kullan

• kullanım saatine buradaki talimatlara gore baktım .sorun yok urun sıfır.zaten panelinden ve jelatin kaplamalarındanda belli oluyor
  • Arkadaşlar bende Plazma almayı düşünüyorum hem pc mi hemde ps3 ümü bağlıcam

yani temel olarak oyun oynamak için alıcam bana tavsiyeniz nedir çok az bi sürem kaldı evlenicem

ve daha tv alamadım bütçem 3200 tl
  • serhat, kaç ekran olamsı laım gelir onu bilemeyeceğim; ama ya G20 al ya V20 yada 50VT20. En ii görüntü plazma da plazma alacaksan da tabii ki panasonic. 46" de ii olacaktır 42 ufak olur 50" için yerin ve izleme mesafen ön plana çıkıyor. Şimdiden Allah mesut etsin arkadaşım...
  • Saol kardeşim V20 yi almayı düşünüyorum 50'' yeterli olur bana fiyat olarak daha pahalı olması lazım bekleseemmi biraz daha ne düşünüyosunuz?
  • nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama saturn bayrampaşa istanbulda 50G20E 1999TL bitmeden kap bir tane; ama illaki de VT yani 3D olacak diyorsan o başka
    :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 2 Nisan 2011; 19:59:50 >
  • en ucuz bu tv yi 2800 gormustum.cok iyi fiyatmıs.
    quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama saturn bayrampaşa istanbulda 50V20 1999TL bitmeden kap bir tane; ama illaki de VT yani 3D olacak diyorsan o başka
    :-)
  • yanlış yanmıştım düzelttim. saturnde 1999TL ye olan tv 50V20 değil 50G20E, özür :-(
  • arkadaşlar vatanda TX-P50VT20E kalmamış galiba ya nasıl bitti bukadar kısa zamanda en ucuz orası satıyodu oda bitti nezaman çıkar oda meçhul
    ben gene de tv siz kaldım
  • serhan, kaça satıyoru vatan 50VT20E yi?
  • valla bugun sordum 3500 tl ye satıyo vatan 50vt20e yi
  • eğer ki varsa hemen al derdim; ama bittiğini söylemiştin. Zaten bu fiyattan dolayı bitmiş :-))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 4 Nisan 2011; 23:10:50 >
  • v20 modelinde parlama durumu nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.