Şimdi Ara

PANY 46G20 Mİ? 42V20 Mİ? YOKSA PHİL 42PFL7665H/12 Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netten aynı fiyatlarla satrıs oldugu tesadufen ogrendim.200 tl cek verildigi yazıyor o yuzden netten aldım ve aldıktan sonra urun bitti gozuktu.insallah ustune yatmazlar urunu gonderirler.teknosa da gondermeme durumu oluyormu bilmiyorum?
    quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

ibrahim doğru karar 42 ufak gelecektir, hatta ben yukar EFPA arkadaşın dediği gibi 46SV685 almıştım önce büyük dedim sonra acaba 55 inchinmi mi alsaydım dedim. EFPA 4 ay kullandım sattım, sevmediğimden değil alır satarım ben maymun iştahlılık işte o yüzden evlenemedim ya :-P

TEXMO, netten alınca 200TL hediye çeki mi veriliyorsu hay Allah ben bunu nasıl atladım yaw gitti güzelim 200TL, ne güzel olurdu blu ray alacağım yarısını karşılamış olurdum :-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

Tan_Juan arkadasım Allah kısmetini bir yerde yazmış bekletiyordur hayırlısı olsun birde kafamda ki en büyük soru işareti şu burn-in olayı bu konuda içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyebilir misiniz en azından kullanan arkadaslar

Ben de Albani Ustanın benim kullanım amacıma uygun olarak önerdiği Panasonic TX-P42G20E model plazma aldım, hem ekran ebadı için hemde senin gibi kaygılarımdan dolayı ustamın sabrını zorladım ,sağolsun şimdi dua ediyorum kendisine.
    İsteklerime göre yeterli bir ürün,ha ara sıra hatalar yapıyor ancak bunlar anlık olaylar önemsemeye bile gerek yok.
    Burn-İn için biraz dikkat edersen ve ilk rodaj döneminde ayarları kısıkta kullanırsan hiç bir sorun olmuyor,

Bugün F1 sezonunun ilk yarışı yapıldı,sabah 07:30'dan sonra TV karşısında güzel vakit geçirdim.Hem bu sezon F1 yarışlarını HD çekmişler bende TRT HD ile izleyince tadından yenmiyor görüntünün.

Teredüt etmeyin güzel panel bunlar + fiyatlar dip yapmışken kapın birtane .

Saygılar

evet dediğiniz çok doğru hocam şu an fiyatlar dip yapmışken kapmak gerekiyor peki bu ilk kullnım için detaylı ayarları nereden bulabilirim.

• quote:

quote:

quote:

Tan_Juan arkadasım Allah kısmetini bir yerde yazmış bekletiyordur hayırlısı olsun birde kafamda ki en büyük soru işareti şu burn-in olayı bu konuda içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyebilir misiniz en azından kullanan arkadaslar

Ben de Albani Ustanın benim kullanım amacıma uygun olarak önerdiği Panasonic TX-P42G20E model plazma aldım, hem ekran ebadı için hemde senin gibi kaygılarımdan dolayı ustamın sabrını zorladım ,sağolsun şimdi dua ediyorum kendisine.
    İsteklerime göre yeterli bir ürün,ha ara sıra hatalar yapıyor ancak bunlar anlık olaylar önemsemeye bile gerek yok.
    Burn-İn için biraz dikkat edersen ve ilk rodaj döneminde ayarları kısıkta kullanırsan hiç bir sorun olmuyor,

Bugün F1 sezonunun ilk yarışı yapıldı,sabah 07:30'dan sonra TV karşısında güzel vakit geçirdim.Hem bu sezon F1 yarışlarını HD çekmişler bende TRT HD ile izleyince tadından yenmiyor görüntünün.

Saygılar

evet dediğiniz çok doğru hocam şu an fiyatlar dip yapmışken kapmak gerekiyor peki bu ilk kullnım için detaylı ayarları nereden bulabilirim.

Siz alın bitane şu kmpanyalardan şayet benim ürünümden olursa ayarlarımı sizinle paylaşırım bu sorun değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar

Siz alın bitane şu kmpanyalardan şayet benim ürünümden olursa ayarlarımı sizinle paylaşırım bu sorun değil.

ok alınca size artık danışırız teşekkürler

• quote:

ok alınca size artık danışırız teşekkürler

Siz yeter ki uygun fiyata kapalı paket bir ürün kapın,gerisi sorun değil.Ben öğrendiklerimi paylaşırım
  • az evvel ups tv yi getirdi. servisi bekliyorum 20 dk kaya gelir en fazla. STEP-TEAM şimdi ayarkları konusunda ve evveliyatında rodaj konusunda ayrıntılı bir bilgi verirsen sevinirim. Benim TV P46G20E, senin ayarlar buna uyar mı biliyor musun; çünkü yanlış hatırlamıyorsam Albani üstad farklılık olabileceğini söylemişti 46 ve 55 SV685 lerin ayarlarında. Yanlış aksetmek de istemem ama böyle bir şey hatırlıyor gibiyim...
  • tan juan mrb
    hayırlı olsun 46G20
    imzanı değiştir bari..
    gözüm hep orda yahu
  • hayırlı olsun benim 46g20 de yarın gelir insallah.urun nasıl kapalı kutu sıfır demi?servis bilgisini satın aldıgınız yerdenmi aldınız?
    quote:

az evvel ups tv yi getirdi. servisi bekliyorum 20 dk kaya gelir en fazla. STEP-TEAM şimdi ayarkları konusunda ve evveliyatında rodaj konusunda ayrıntılı bir bilgi verirsen sevinirim. Benim TV P46G20E, senin ayarlar buna uyar mı biliyor musun; çünkü yanlış hatırlamıyorsam Albani üstad farklılık olabileceğini söylemişti 46 ve 55 SV685 lerin ayarlarında. Yanlış aksetmek de istemem ama böyle bir şey hatırlıyor gibiyim...

• tamam imzamı değiştireceğim :-))

Daha birkaç gün öncesine kadar Albani üstadtan onca övgüler alan full led ile Panasonic G20 serisini yani plazmayı kıyaslarsam ki eminim merak edilen bir konudur. Şu plazmada ki renkler canlılık inanın full led dahi olsa led lerde lcd lerde yok kardeşim. Kesinlikle doğru olanı yapmışım yupppiiiiii..... Bir de şu konu var bu güzel görüntüyü az daha 42" de seyredecektim şöyle ki P42V20 alacaktım, tamam o daha ii olabilir; ama arada pek de fark yoktur. 42" V olacağına bence 46"G olsun. Bu güzel görüntünün tadı 46" de daha da fazla bence. DOĞRU SEÇİM YAPMIŞIM KESİNLİKLE P46G20E nin görüntüsü bence TOSHIBA 46SV685 den daha iidir; ama ben illaki led alacağım diyorsanız SV685 kesinlikle iidir onu da belirtelim. Kasa olarak da bu g serisinden çok daha güzel duruyor orası tamam da eve biblo değil tv alıyorum diyorsanız pana OK dir Albani üstadın deyimiyle :-))

Servis aradığında beklemelerini söyle eğer ki kargo gelmemişse. Önce kargo gelecek daha sonra servis.

Yanlız TV de bir sorun var: Sol üst köşede ölü piksele benzer bir ışık noktası var rahatsız etti beni. Plazmada ölü piksel olmuyorsa bu nedir, ne yapmalıyım? Bilgisi olan arkadaşlar var mı. Işık noktası köşede gibiyse de beni rahatsız ediyor.

BU KONU İÇİN SERVİSTEN DEĞİŞİM Mİ İSTEYECEĞİM NEDİR BU DURUM? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen...

• Allah Allah kaç defa resim yüklemeyi denedim her defasında "Güvenli bulunmadığından (içinde script bulunduğundan) yüklenmesi engellendi" diye uyarıldım ve üy değilmişim gibi cevap dahi yazdırmadı. Zamanında bu sıkıntıyı yaşayan olduysa nedendir napmak lazımdır. Bilen var mı?
  • quote:

Daha birkaç gün öncesine kadar Albani üstadtan onca övgüler alan full led ile Panasonic G20 serisini yani plazmayı kıyaslarsam ki eminim merak edilen bir konudur. Şu plazmada ki renkler canlılık inanın full led dahi olsa led lerde lcd lerde yok kardeşim. Kesinlikle doğru olanı yapmışım yupppiiiiii..... Bir de şu konu var bu güzel görüntüyü az daha 42" de seyredecektim şöyle ki P42V20 alacaktım, tamam o daha ii olabilir; ama arada pek de fark yoktur. 42" V olacağına bence 46"G olsun. Bu güzel görüntünün tadı 46" de daha da fazla bence. DOĞRU SEÇİM YAPMIŞIM KESİNLİKLE P46G20E nin görüntüsü bence TOSHIBA 46SV685 den daha iidir; ama ben illaki led alacağım diyorsanız SV685 kesinlikle iidir onu da belirtelim. Kasa olarak da bu g serisinden çok daha güzel duruyor orası tamam da eve biblo değil tv alıyorum diyorsanız pana OK dir Albani üstadın deyimiyle :-))

Hayırlı olsun güle güle kullanın darısı pusuda bekleyenlere

• eyvallah, bakalım senin ekranın köşesinde olacka mı ışık noktası, teknik adı her neyse artık, resmini de koyamadım buraya nedense
  • resim varsa gönderin hocam bide biz deneyelim eklemeyi belki başka bir sıkıntı vardır isterseniz
    quote:

eyvallah, bakalım senin ekranın köşesinde olacka mı ışık noktası, teknik adı her neyse artık, resmini de koyamadım buraya nedense

mail adresi çıkartıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmymn -- 30 Mart 2011; 20:02:56 >
  • bugün servisi aradım ölü piksel veysa ölü noktalar ekranın ortasında 3 kenarlarda 5 adet olmadıkça kusurlu görülmüyormuş. yapılabilecek birşey yok mudur yani? Hem adamlar kusurlu üretecekler ve hem de kudur olarak kabul etmeyecekler. Ne sinir bozucu...
  • quote:

az evvel ups tv yi getirdi. servisi bekliyorum 20 dk kaya gelir en fazla. STEP-TEAM şimdi ayarkları konusunda ve evveliyatında rodaj konusunda ayrıntılı bir bilgi verirsen sevinirim. Benim TV P46G20E, senin ayarlar buna uyar mı biliyor musun; çünkü yanlış hatırlamıyorsam Albani üstad farklılık olabileceğini söylemişti 46 ve 55 SV685 lerin ayarlarında. Yanlış aksetmek de istemem ama böyle bir şey hatırlıyor gibiyim...

Kusura bakma ,yazını yeni gördüm.Cihazını güle güle kullan,

Benim cihaz 42G20 yani seninkyle aynı seri ancak senin ekran daha büyük.

Kullandığım ayarlar,ilk rodaj döneminde tüm yayınları NORMAL Modda izliyorum,

GÖRÜNÜM Ayarında:

NORMAL Mod ; Kontrast ,parlaklık,renk bunları kıstım sırasıyla şöyle

29
    -1
    29
    4
    Canlı renkler : Kapalı
    Eco Mod : Kapalı (Açık olduğunda gündüz aydınlıkta panelin parlaklığını yükseltiyor )
    P-NR : Kapalı
    3D Comb : Kapalı

Daha sonra KURULUM ayarına giriyorsun ; GÖRÜNÜM AYARLAR ;

Yan Panel : YÜKSEK olacak

DİĞER AYARLAR ;

İntelligent Frame Creation : Kapalı

Süper Çözünürlük : Kapalı

Otomatik Bekleme : 2 Saat (Ekran karşısında uyur kalırsan cihaz kendini kapatsın )

Enerji Tasarufu : Açık ( Bu sayede cihazın parlaklığı düşüyor )

Ayrlarım bu şekilde ,1000 saati doldurana kadar da böyle kullanıcam.Daha sonra renkleri vs ayarladık mı tamamdır.

Kullanım esnasında sainemaskop yayınlara, kanal logolarına dikkat et,uzun süreler bir kanalda takılma.
    İlk başlarda kasıyorsun kendini ancak kısa zamanda alışıyorsun.

Burdan ALBANİ Üstada da yine teşekkürlerimi sunuyorum,hem güzel bir ürün almama vesile olduğu hemde ayarlarıma yardımcı olduğu için.

Saygılar,

• STEP-TEAM, sana da Albani üstada da burdan teşekkür ederim bilgiler için.
    İi de kaç saat seyrettiğimizi nereden bileceğiz peki? Bunun kodu ve yolu nedir acaba :-))
  • İbrahim , geldi mi plazman? Ayrıca mail adresini ulu orta paylaşma bence böyle durumlarda pm atarsan daha ii olur, gene de sen bilirsin sadece fikrimi belirttim.
    Geldiyse tv güzel günlerde kullan, herhangi bir ölü nokta vs yoktur umarım. Benimkinmi değiştirecekler bu arada.

Panasonic'e ve TEKNOSA'ya ilgilerindeni, yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Gerçekten de Teknosa sattık biş işimizi gördük artık sen uğraş mantığıyla bakmayıp yardımcı oldular, sağolsunlar verdikleri emek için...
  • hocam daha gelmedi cuma gelecek insallah senin plasmayıda değiştirecekleri için çok sevindim insallah yeni gelende öyle bir problem çıkmaz tekrar iyi günlerde kullanman dileğiyle
    quote:

İbrahim , geldi mi plazman? Ayrıca mail adresini ulu orta paylaşma bence böyle durumlarda pm atarsan daha ii olur, gene de sen bilirsin sadece fikrimi belirttim.
    Geldiyse tv güzel günlerde kullan, herhangi bir ölü nokta vs yoktur umarım. Benimkinmi değiştirecekler bu arada.

Panasonic'e ve TEKNOSA'ya ilgilerindeni, yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Gerçekten de Teknosa sattık biş işimizi gördük artık sen uğraş mantığıyla bakmayıp yardımcı oldular, sağolsunlar verdikleri emek için...
  • benim 46g20 mim geldi ve bugun servis tarafından kuruldu.
    Tan_Juan olu pixcelleri nasıl tesbit ettin acıklarmısın bende bakayım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.