Şimdi Ara

PANTOLONU DÜŞTÜ MUHAUA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dansa varmısında adamın pantolonu düştü...

Ama gülmeyin abi ya çok pis bi durum geçen gün sabah uykusuz bi şekilde kalktım okula gdecem minibüse bindim baktım pantolon biraz aşşağı inmiş neyse çektim minibüsten indim biraz yürüdüm abi baktım pantolon belimde durmuyor habire kayıyor fazlada kurcalayamadan elimi cebime soktum yukarıda tutmaya çalışıyorum derkene baktım millet acayip bi şekilde gülüyor yanımdan geçerken dedim noluyo bi baktım pantolonun düğmesini takmayı unutmuşunm boxerım meydanda
    That's all i can do.
    Just Feel Better.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

TÜH bea kaçırdım

Ama gülmeyin abi ya çok pis bi durum geçen gün sabah uykusuz bi şekilde kalktım okula gdecem minibüse bindim baktım pantolon biraz aşşağı inmiş neyse çektim minibüsten indim biraz yürüdüm abi baktım pantolon belimde durmuyor habire kayıyor fazlada kurcalayamadan elimi cebime soktum yukarıda tutmaya çalışıyorum derkene baktım millet acayip bi şekilde gülüyor yanımdan geçerken dedim noluyo bi baktım pantolonun düğmesini takmayı unutmuşunm boxerım meydanda

Tövbeee

• reyting kaygisi neler yaptiriyo
    kaç derecede tişört giyilir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uisik34

bence gereksiz değil ama biz bu işi beceremediğimzden çok komik görüntüler ortaya çıkıyor siz o programı mtv ve bbc prime da seyredin. bakın nasıl dans ediliyor?

+45645645646515646514648656415645614561456415645614564125641564189489789789

Orjinalden alıntı: orhun38

quote:

Orjinalden alıntı: uisik34

bence gereksiz değil ama biz bu işi beceremediğimzden çok komik görüntüler ortaya çıkıyor siz o programı mtv ve bbc prime da seyredin. bakın nasıl dans ediliyor?

Skeçlerin konusu berbat..Yav adam pardon kız, elinde ekmekle orgazm taklidi yapıyor Biri çocuğu doğurtturup basket atıyor..
    Sadece bir bölüm izledim bunlar vardı.ne hallere kaldık!!!

hocam dansa var mısından bahsediyoz. skeç falan yok bunda, hatlar karıştı galiba! :)

• Don giymiş miydi?
    Kolum kanadım kırdılar    Suyum akar yalap yalap    Alır yukarı dökerim      
    Dolaba layık gördüler       Böyle emreylemiş çalap     Ben mevlayı zikrederim
    Onun için inilerim.            Onun için inilerim.            Onun için inilerim.       
    Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah.
    Yunus Emre
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

Don giymiş miydi?

abi giymeseydi tekrar tekrar gostermezlerdi dimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.