|
|
SAMSUNG LE46M87BD/DVİCO TVİX HD-M7000A HD MEDİA PLAYER/CREA CRU 1000 RECEİVER/JVC RX-D201 DİGİTAL RECEVİER/JVC SP/ 30s HOPARLÖR SETİ/CREATİVE SOUND BLASTER DİGİTAL MUSİC SX/LOGİTECH HARMONY REMOTE 785/BAV-113 H BOTECH AKTARICI/WD MY BOOK 1TB E-SATA HDD/ MAXTOR ONETUCH 4MİNİ HDD 120GB/NİKON D40X/TOSHİBA SATALİTE A30-754/ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

.neyse diğer olaylarını biraz araştırdım eqo vs vs ama daha önceden aynı filmi sistemin kendisinde denemiştim süperdi hatta şimdi panasonicte sum u çıkardım sadece 5 hoplarlör ile denedim arada dağlar kadar fark far kanımca kendinden böyle bir sistemin verdiği tadı anfi ayrı kolan ayrı sub ayrı toplarsak vermeyeceği kanaati oluştu bende sen ne dersin.senin dediğin gibi ben zaten bir sub bir anfi alsam bir sürü masraf olacak.omaj değerlerinin tutmayıp sesteki kayıplarda cabası.yada yine panasonic olarak dts çözen ama diğer eksiklikeri olmayan bir dvd mi taksam araya anfi yine gerekecek.senin bildiğin yada önerebileceğin dts çözen bir sinema sistemi varmı (4 kuleden oluşan)yada anfisi sub u bütün takım .takım diyorum çünki takım olmassa illaki bir yerleri denk gelmeyip uyum sağlamayacak diye düşünüyorum bu konuda ki fikrinide söylersen sevinirim