Şimdi Ara

PANORAMİK ÖN CAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
32.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PANORAMİK ÖN CAM hangi araclarda mevcud opsiyon olarak hangi firmalar hangi araclarında bu opsiyonu veriyor ,C4 Picasso da ve astra coupe de görmüştüm bayıldım desem yeridir , bu opsiyonun olduğu hangi araçlar var , astraların hb lerinde bu opsiyon satılıyormu ? Sırf bu yüzden ciddi ciddi suanki aracımı satıp panoramik ön cam tavanlı bi arac almayı düşüyorum , uygun bi model bulabilrsem ciddi ciddi duşunyrm , bilgileri olan arkadaşla paylaşırlarsa sevinirim tşkler iyi forumlar.

• Astra gtc'lerde opsiyon olarak var. Hb lerde panoramik sunroof var.
  •  PANORAMİK ÖN CAM

Nissan Qashqai'de de standart olarak var sanırım. Megane'da panoromik sunroof şeklinde var. Stilo'da Skywindow adı altında satılıyor.
  • arabanın görüntüsüne diyecek laf yok doğrusu.

11 numara.
  • Yazın öncam için güneşlik problemi olmasa, ben de alıcam üj-bej tane ama...

Ha, bir de güneş siperliği olayı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 3 Temmuz 2010; 12:50:49 >
  • Astra'da tavanın yarısından itibaren kapatılabiliyor normal Astra tavanı gibi oluyor içten.

PANORAMİK ÖN CAM

Yani camın bittiği yerden içten döşemeyi çekip tavanı kapatabiliyorsunuz.
  • hakkaten süpermiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön cam buzlanması
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-kisa-sureligine-panoramik-tavan-gtc-turbo-180-hp/detay

gtc lerin duruşları cok hoşuma gidiyor coupe olması suan sıkıntı yaratır yazları 1 aylığına memlekete gidiliyor aile ile bagaj ve yer sıkntı olacağı icin hb ile başlayıp ilerleyen dönemde gtc le bu zevke eririz inş , cvplarınız için teşekkürler iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 3 Temmuz 2010; 19:06:44 >
  • Ya bu panoramik cam tavan ve panoramik on camlar cok hos duruyor. İleride kendime ait bi aracim olursa ben de bu opsiyondan alicam ins
  • Selamlar, C3'ümü satmaya karar verdim, şu ana kadar kullandığım 2 araba da panoramik ön camlı c3'lerdi. Çok alışmışım büyük ön cama. yeni arabalarda hiç böyle bir ön cam göremedim. sarı sitede panoramik ön cam işaretleyince saçma sapan seçenekler çıkartıyor, google'layınca da sunroof/moonroof'lu arabaları gösteriyor hep. benim istediğim ön camın tavana doğru uzayıp gitmesi. Var mıdır böyle yeni modeller?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.