Şimdi Ara

Pangu.io iOS 9.0 - 9.0.2 Jailbreak Yayınlandı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
9.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 8 iken ben de intube kullanıyordum ama en son youtube ++ tweakini kurdum, sorunsuz ve daha gelişmiş çalışıyor. biteyourapple reposundan kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıcılli

Değerli arkadaşlarım dostlarım TomTom turkey uygulaması İos9 a göre güncellendi bir alt sürümü Türkçe değil son sürümü 1.21. 130 ₺ günlük 30 ₺ ye çalışan benim gibi bir arkada bu kadar parayı veremez sanırım bi çoğunuz beni anlamıştır bu uygula yı kurmam lazım indirebileceği bir yer varmı özel bir şirkette kurye yim adresleri bulmakta çok zor lanıyorum bu konu da bir arkadaşımız ilgilenirse bir ömür minnettar kalırım herkese çok teşekkür ler

Yandex navi varken, beyhude işler bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darmadagan

ios 9'da tage hala güncellenmedi. onun yerine activator'da statüs bara iki kere tıklayarak uyku modunu ayarladım ama zor oluyor. bir bilen var mıdır; activator'de ekranın her hangibi boş yerine iki kere tıklayarak telefonu uyku moduna geçirebilecek bir ayar ya da build. veya tage/smart tap'e alternatif olan çalışan bir tweak?

Cihazın 5s ve sonrası ise virtual home

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    cihazım 6s plus ama virtual home bir türlü uygun repo bulamadım. ya uyumsuz diyor ya da kurunca menüye eklenmiyor. bildiğin stabil bir repo adresi var mı kurabileceğim. ilgin için teşekkür ederim.
  • quote:

cihazım 6s plus ama virtual home bir türlü uygun repo bulamadım. ya uyumsuz diyor ya da kurunca menüye eklenmiyor. bildiğin stabil bir repo adresi var mı kurabileceğim. ilgin için teşekkür ederim.

Http://repo.insanelyi.com

Virtualhome 8n9 beta

Sorunsuz çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Http://repo.insanelyi.com

Virtualhome 8n9 beta

Sorunsuz çalışıyor

teşekkür ederim, işe yaradı.
  • ios 9.1'i bekledim iyiki de beklemişim. 9.1 jb ne zaman çıkar
  • Beyler 6plus var bende 9.02 sürümü yüklü. Yükleyeyim mi bu jailbreaki ?

• Arkadaşlar restore etmeden jailbreak kaldırmanın bir yolu yok mu ?
  • Arkadaslar 8.4.1de jailbreakli kullanmaktayim. İos 9 yapip jailbreak yapmami onerir misiniz? Yoksa bu surumde mi kalmaliyim?

• 9.1 de acaba bu pangu ise yariyormu deneyen varmi

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyor.

• Arkadaşlar ****er reklam engellemek resmi olanı satın aldım aynı b...k bi işeyaramıyor yok mu bunun başka yolu

• Değerli arkadaşlarım apcake tongbu pp25 vshare dışında uygulama indirebileceğim bir yer var mı acaba aradığım uygulamalar bunlar da yok o yüzden size sorma zahmetinde bulundum İlgilenen bir arkadaşımız olursa çok teşekkür ederim şimdiden aciliyet gerektiren bir durum

• Kilit ekranından ya da Bildirim ekranından Whatsapp, Facebook gibi messenger uygulamalarını cevaplamaya yarayan bir tweak var mıdır?

Kendi soruma cevap vermiş olayım. Whatsapp için Waquickreply enabler kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome88 -- 23 Ekim 2015; 19:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome88

Kilit ekranından ya da Bildirim ekranından Whatsapp, Facebook gibi messenger uygulamalarını cevaplamaya yarayan bir tweak var mıdır?

Kendi soruma cevap vermiş olayım. Whatsapp için Waquickreply enabler kullanılabilir.

Güzel taktik benim soruma cevap gelmedi

• 9.0.2 artık imzalanmıyor.
  • restore yapmadan jb yaparsam sıkıntı cıkarmı illa restore yapıp 0 dan kurmam lazım
  • Yapamıyorum hep hata veriyor onun icin vazgectim ya programda bir hata var ya benim pc de bir hata var yada ben bir yerde hata yapıyorum daha öncede yaptım ama bu kez program sayıyor sayıyor sonra hataya geciyor anlamadım gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck94

Arkadaslar 8.4.1de jailbreakli kullanmaktayim. İos 9 yapip jailbreak yapmami onerir misiniz? Yoksa bu surumde mi kalmaliyim?

8.4.1 ve jailbreak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.