Şimdi Ara

panel tipleri ve tepki süreleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
16.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LCD monitörlerin panelleri hakkında kısa bir bilgilendirme
    http://forum.donanimhaber.com/m_10312590/tm.htm

benim de konuya böyle katkım olsun. Kim hangi panelin ne iş yaptığını ne artısı eksisi olduğunu merak ediyorsa okuyabilir.
  • güzel olmuş @zekininyeri burada dikkat edilmesi gerekn noktalardan biriside bazı pva panellerin dithering kullanması çok iyi araştırmak lazım
  • arkadaşım ellerine sağlık güzel çalışma
  • Paylaşım yapan herkesin, eline ve emeğine sağlık........
  • saol
  • Teşekkür ediyorum. bu tür bilgilendirici yorumların dahaçok olmasını istiyorum.acemi bilgisayar kullanıcısı olarak.
  • benimki acer 2032wa yani en iyisimi oluyor
  • teşekkürler bu arada bazı yerlerde 12ms yada 1ms muhabbetleriyle birlikte 2ms var diyen arkadaşlar gördüm ve üzüldüm neden üzüldüm arkadaşlar günümüzde 2ms üzerrinden reel çalışan monitörü türkiyede göremesssiniz zaten bu konuyuhttp://forum.donanimhaber.com/m_9690789/tm.htm burada açıklamıştım monitör alırken nelerden feragat ettiğinizde muammadır zaten aslına bkılacak olursa görüntü kalitesinin artışı ekran kartlarında olan kaliteli görüntü olayını yansıtmadaki zorlanma gibi monitörler içinde geçerli dikkat edelim 2ms öenmli değildir 8ms olsun kalitesi olsun gerçek 8ms veren bir monitörle her türlü uygulamayı sıfır hatayla yapmanım mümkün ms ye olayına aldanmayın ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı

• Gafam garıştı
  • Elbette en iyisini almayı herkes ister ama 300 ytl bütçeyle şu an alabileceğim en iyi monitör hangisi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosica

Elbette en iyisini almayı herkes ister ama 300 ytl bütçeyle şu an alabileceğim en iyi monitör hangisi acaba?

Lg 20.1" L204WT_SF Dvi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Elbette en iyisini almayı herkes ister ama 300 ytl bütçeyle şu an alabileceğim en iyi monitör hangisi acaba?

Lg 20.1" L204WT_SF Dvi

bu lg modelinin 300 ytl olduguna eminmisin?..en ucuzu suan 392 ytl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Lg 20.1" L204WT_SF Dvi

bu lg modelinin 300 ytl olduguna eminmisin?..en ucuzu suan 392 ytl...

:) Doğrudur, arkadaşın imzasındaki monitör bu, öneri istemiş 300 lira civarı için ama gitmiş bu monitörü almış...

• tşk bi sorum olacak tepkime suresi az olan mı yoksa cok olan mı ii dir orn:2 ms 5 ms gibi(ms )nin okunuşu milisaniye mi yoksa başka bi şey mı fazla bilgim yok bu konuşarda tşk
  • bi hortlatayim dedim bayadir takip etmiyoruz gundemi, acaba su siralar mva, ips paneller ne alemde yeni paneller v.s cikti mi hala ayni noktada miyiz? gercek 16.7milyon renk olan ve fotograf grafik islerinde kullanabilecegimiz ne var su siralar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

bi hortlatayim dedim bayadir takip etmiyoruz gundemi, acaba su siralar mva, ips paneller ne alemde yeni paneller v.s cikti mi hala ayni noktada miyiz? gercek 16.7milyon renk olan ve fotograf grafik islerinde kullanabilecegimiz ne var su siralar?

IPS bulucan o zaman :D

Hocam hala foto ile ilgileniyormusun..
  • Bir arkadaşımda şu monitöre denk geldim. Eizo L885.. Gerçekten ne monitörler varmış..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.