Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemguven
    ya hocam eline sağlık da bu 3x4 falan hepsini indirip bir klasörde birleştircezmi? ben önceki c6 larda hep bitanesini indirip kuruyoum:S yani nedir bu durum hepsini indireyimmi hakkaten

Yav hayır yahu önceden nasıl yapıyorsan o işte. Istediğin menü modlarından birini indireceksin daha önce zaten cfw kurulumu yapmadın mı e daha ne senin bilmen lazım bunu

Edit:Tamam anladım Aang biraz garip yazmış kurulum anlatımını değiştirmesi lazım orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 17 Kasım 2010; 23:18:21 >
  • bu arada aang kardeşimizin parmaklarına sağlık :)
  • çalışma çok güzel olmuş emegi gecen herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 17 Kasım 2010; 23:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven
    ya hocam eline sağlık da bu 3x4 falan hepsini indirip bir klasörde birleştircezmi? ben önceki c6 larda hep bitanesini indirip kuruyoum:S yani nedir bu durum hepsini indireyimmi hakkaten

Yav hayır yahu önceden nasıl yapıyorsan o işte. Istediğin menü modlarından birini indireceksin daha önce zaten cfw kurulumu yapmadın mı e daha ne senin bilmen lazım bunu

Edit:Tamam anladım Aang biraz garip yazmış kurulum anlatımını değiştirmesi lazım orayı

tamam arkadaşın anladım. ya yok bende öyle birtanesini indiriyodumda arkadaş birleştirin hepsini diince.... en altta verdiği linkden bahsediyor herhalde

• bilmiyodum ama menu düzeni olduğunu şimdi anladım öncekinde ben 5x4 indirmişim demekki sevmemiştim en iyisi 4x3 normali. sağolasın. V20 yi kullanıyodum zaten ama ingilizce... kuralım bakalım Türkçemizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemguven -- 17 Kasım 2010; 23:28:07 >
  • Vaaaay beee azcık girmedim olay hallolmuş tamamen Türkçe demek arama ekranıda düzelirse yaşadık ellerine sağlık Aang üstadım beni kirmayıp bu CFW'ye al attığın için şaheser çıkarttınız ortaya..

Senin nezdinde Timerider ve Fatih üstadlara ve emeği geçen tüm dostlara teşekkürler...

Ama ben 3*4'ü sevmediğim için 4*4 menü düzenli olanı yayınladığın zaman geçiceğim bu FW'ye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 17 Kasım 2010; 23:36:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Vaaaay beee azcık girmedim olay hallolmuş tamamen Türkçe demek arama ekranıda düzelirse yaşadık ellerine sağlık Aang üstadım beni kirmayıp bu CFW'ye al attığın için şaheser çıkarttınız ortaya..

Senin nezdinde Timerider ve Fatih üstadlara ve emeği geçen tüm dostlara teşekkürler...

Ama ben 3*4'ü sevmediğim için 4*4 menü düzenli olanı yayınladığın zaman geçiceğim bu FW'ye...

@estami

bu arama ekranın ayarlarını bize söyleyiver
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Vaaaay beee azcık girmedim olay hallolmuş tamamen Türkçe demek arama ekranıda düzelirse yaşadık ellerine sağlık Aang üstadım beni kirmayıp bu CFW'ye al attığın için şaheser çıkarttınız ortaya..

@estami

Hay hay memnuniyetle üstadım...

Arama ekranım tam çıkmıyor diyenler için arama ekranı tercihli kullanılıyor sizin zevkinize kalmış ister geniş arama ekranı ister kutucuk içinde rehberin ekli olduğu arama ekranı ..

Arkadaşlar çözüm arama ekranına girdikten sonra Settings (Ayarlardan) Contact Search On (açık) konumda onu Off (kapalı ) seçin arama ekranınız tam halde çııkıyor...

Arama ekranında ikonların gözükmesi için ...

Sırası ile arama ekranına girip settings-Contact search On (Açık)
    Sonra sayılara bastığında rehberden isimler çıkacak isimlerin yanındaki ok işaretine tıklayın arama ekranı ikonları çıkıyor

Sesli arama-Mesaj ve görüntülü arama diye....
    İkonlara basıncada seçtiğiniz şekilde arama mesaj yada Video (görüntülü) arama yapıyor...

@Aang üstadım baş sayfaya eklermisin dostlarda istifade etsin lütfen......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 17 Kasım 2010; 23:55:52 >

• Yazılım da hata bulan var mı ?
  • bu konu yayımlanmadan once başka bir cfw kurmuştum. şuanlık sorunsuz bi cfw ama ingilizce. sorun olursa eğer geçeceğim 1. sıradaki cfw bu ;) teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Yazılım da hata bulan var mı ?

Kesinlikle hiç bir hatası yok

Biraz önce yazılım güncelleme bölümüne girdim wifi açık tabi önemli yeni yazılım dedi tıklasam telefon aynen uçuyor demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Yazılım da hata bulan var mı ?

Kesinlikle hiç bir hatası yok

Biraz önce yazılım güncelleme bölümüne girdim wifi açık tabi önemli yeni yazılım dedi tıklasam telefon aynen uçuyor demi

Tamam o zaman

Aynen uçar yapma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

@estami

Hay hay memnuniyetle üstadım...

Arama ekranım tam çıkmıyor diyenler için arama ekranı tercihli kullanılıyor sizin zevkinize kalmış ister geniş arama ekranı ister kutucuk içinde rehberin ekli olduğu arama ekranı ..

Arkadaşlar çözüm arama ekranına girdikten sonra Settings (Ayarlardan) Contact Search On (açık) konumda onu Off (kapalı ) seçin arama ekranınız tam halde çııkıyor...

Arama ekranında ikonların gözükmesi için ...

Sırası ile arama ekranına girip settings-Contact search On (Açık)
    Sonra sayılara bastığında rehberden isimler çıkacak isimlerin yanındaki ok işaretine tıklayın arama ekranı ikonları çıkıyor

Sesli arama-Mesaj ve görüntülü arama diye....
    İkonlara basıncada seçtiğiniz şekilde arama mesaj yada Video (görüntülü) arama yapıyor...

@Aang üstadım baş sayfaya eklermisin dostlarda istifade etsin lütfen......

harikasın teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 18 Kasım 2010; 1:00:21 >

• Aang üstadım 4*4 yarına yetişirmi yarın yükleyeyim bu muhteşem FW'yi
  • Telefon açırken nasıl korktugumu bilemezsiniz. Dalmışım ses geldi ı can play touch falan diye zıpladım.

Bu arada ilk gözlenimlerim dokunmatik hassasiyeti aşırı derecede yüksek ve arama ekranı gayet güzel.Yazı tipini de beğendim

Ellerine sağlık. Buna beta demek ne kadar doğru bilemiyorum.Hakaret yani
  • Bu beta asla olamaz süper bence
  • quote:

Bu beta asla olamaz süper bence

Diyorum ya hakaret olur
  • quote:

Telefon açırken nasıl korktugumu bilemezsiniz. Dalmışım ses geldi ı can play touch falan diye zıpladım.

Bu arada ilk gözlenimlerim dokunmatik hassasiyeti aşırı derecede yüksek ve arama ekranı gayet güzel.Yazı tipini de beğendim

Ellerine sağlık. Buna beta demek ne kadar doğru bilemiyorum.Hakaret yani

Aynen katılıyorum...

• Yaarın türkçe karakter eklenmiş arama butonunda tam türkçe yapdımıydı tamamdir onu kurarız tamam
  • quote:

Yaarın türkçe karakter eklenmiş arama butonunda tam türkçe yapdımıydı tamamdir onu kurarız tamam

Arama ekranının neresi türkçe olcak yazıları mı ? Bence gayet iyi değil mi ?

Şimdi ayarlarımı yapıcam ondan soruyorum tekrar tekrar ugrasmayayım diye ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.