Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opera Mobile beta 2'yi yüklersen kapanma sorunu minimuma iner. C6v20'de denemedim, eğer açıldığı gibi kapanıyorsa yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67
    Opera Mobile beta 2'yi yüklersen kapanma sorunu minimuma iner. C6v20'de denemedim, eğer açıldığı gibi kapanıyorsa yapacak birşey yok.

2 gun oldu heralde sadece 1 kere kapandi bugun bisey yok mesela birazda sans meselesi heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Kamera gayet normal hatta resimler güzel çıkıyor

Birde resmi silmeye basınca "Kamera zaten kullanılıyor" hatası yok...

Var hala o hata var.

quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

Arkadaşlar dikkat ettim de şu açılış sesinden kimse rahatsız olmamış :) Ben hiç sevmedim ya telefon açılınca sağa sola bakıyorum kim bağırdı diye o kadın ne öyle ya :D Aang67 usta kızma ama bunu değiştirmenin yolu varmı CFW dosyalarıyla oynamadan.Bari sesini kısabilsek çok cırlak bağırıyo kadın.Benim favorim Sunrisedeki İphone Killer ekranı.Hem sesi az çıkıyo hem görsel olarak güzel.

İki CFW dede aynı açılış ekranı olursa ne manası kaldı şimdi

quote:

Aang67 ustam duy bunlarıı :) Bende diyorum açılış sesine millet niye bişey demiyor gerçekten güzel olmamış şahsımca ki beni destekleyen arkadaşlar çıktı.İlerleyen sürümde ya tamamen sessiz ya da Sunrisedeki İphone Killer ekranını istiyoruz :)

İki CFWde de aynı boot ekranının olmasının mantığı nedir?Pandora nınki kendine özgü Sunrise'ınki kendine özgü

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

Hocam tekrar flaş attım kasma düzeldi fakat opera sürekli kendini kapatıyor .

Opera nın kapanma sorunu yazılımla alakalı değil Opera ile alakalı.Uyumsuzluk sorunu var.Ama 10.1 Beta veya 10.2 Beta da bu sorunlar olmuyor çok fazla.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

Hayıt hiçbirşey atmadım her zamanki gibi hafıza kartını formatladım hf attım daha sonra flash attım ardındanda hf attım fakat kasıyor yinede...

Bekliyor bekliyor bi anda dibe kadar kayıyor .

1 gün boyunca kullanacağım bakalım belki sonradan düzelir .

Sorunun yazılımdan kaynaklanmadığını biliyorsun. Düzelene kadar flaş atar mısın(1-2 kez)? Nomad'inde başına gelmişti bir aralar yanlış hatırlamıyorsam.

quote:

Orijinalden alıntı: infLexible07

dün sunrisede olan olay yine başıma geldi. ne güzel programlarımı falan kurdum gece telefonu kapattım şimdi açıyorum pandora 2ndseries yazan ekran geliyor parola ekranı gelmeden telefon kapanıyor hardformat atmadan düzeltme yolu yokmu

Kurduğun programların tam listesini ver, hangisinin sebep olduğunu bulalım. Hardformat olmadan düzeleceğini sanmıyorum. Telefonda hiç saçma sapan hata almayan nadir insanlardan biriyim sanırım

Evet bana da olmuştu

quote:

Orijinalden alıntı: infLexible07

dün sunrisede olan olay yine başıma geldi. ne güzel programlarımı falan kurdum gece telefonu kapattım şimdi açıyorum pandora 2ndseries yazan ekran geliyor parola ekranı gelmeden telefon kapanıyor hardformat atmadan düzeltme yolu yokmu

Tekrar flash at.Sunrise denemelerimde aynı şey bana da olmuştu sonra düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Kasım 2010; 12:53:30 >

• quote:

Telefonda hiç saçma sapan hata almayan nadir insanlardan biriyim sanırım

bendede hiç bir sorun yok telefon çok hızlı dokunmatik daha hassas sanki hatta pil durumunda iyileşme var ve wifi deki aşırı ısınma sorunları artık yok.xm tuşuda dahil herşey sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Telefonda hiç saçma sapan hata almayan nadir insanlardan biriyim sanırım

bendede hiç bir sorun yok telefon çok hızlı dokunmatik daha hassas sanki hatta pil durumunda iyileşme var ve wifi deki aşırı ısınma sorunları artık yok.xm tuşuda dahil herşey sorunsuz

Aynen benimde öyle...

• N8 ikonlarından iyi haber. LuziQ Tabanlı TLnY Menü modu artık N8 ikonu destekli!

Ufak 2 şey kaldı onları da şimdi ekliyorum.

Arama ekranı Türkçe işi yattı gibi. Zaten birkaç güne gelecek(herhalde) orijinali o yüzden gerek kaldığını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 21 Kasım 2010; 13:10:03 >
  • quote:

N8 ikonlarından iyi haber. LuziQ Tabanlı TLnY Menü modu artık N8 ikonu destekli!

Arama ekranı Türkçe işi yattı gibi. Zaten birkaç güne gelecek(herhalde) orijinali o yüzden gerek kaldığını sanmıyorum.

Yeniden flash atmamız gerekecek öyle değilmi..? N8 ikonları çin..? (Ellerine sağlık)
  • Evet öyle olacak. Ama CFW'yi biraz daha düzelteceğim için yalnızca N8 iconu için flaş atmış olmayacaksınız.
  • quote:

Evet öyle olacak. Ama CFW'yi biraz daha düzelteceğim için yalnızca N8 iconu için flaş atmış olmayacaksınız.

Tamam değerli kardeşim kolay gelsin (N8 hariç yaptığın düzenlemeleride eklermisin lütfen neler değiştiğini görmek açısından)
  • İşim bittikten sonra ekleyeceğim tabiki
  • quote:

N8 ikonlarından iyi haber. LuziQ Tabanlı TLnY Menü modu artık N8 ikonu destekli!

Bi kaç güne orj mi geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Bi kaç güne orj mi geliyo

ağam eglenir bizle

• quote:

başarılar şimdiden.
  • Nokia tarafından duyrulmuş Resmi v20'den bahsediyordum. Biliyorsunki Navifirm'de de çıkmıyor v20.

Ayriyetten N8 ikonlarını menüye eklemeyi tamamladım. Resimler burada:

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Aang67 ustam duy bunlarıı :) Bende diyorum açılış sesine millet niye bişey demiyor gerçekten güzel olmamış şahsımca ki beni destekleyen arkadaşlar çıktı.İlerleyen sürümde ya tamamen sessiz ya da Sunrisedeki İphone Killer ekranını istiyoruz :)

İki CFWde de aynı boot ekranının olmasının mantığı nedir?Pandora nınki kendine özgü Sunrise'ınki kendine özgü

Usta o surunu aştık biz ya:) Ben aslında açılış sesini pek sevmemiştim ama yukarıda arkadaşın verdiği bi programla açılıştaki animasyonu ve açılış sesini deaktif edebildim :)

Benim favorim Sunrisedeki açılış ekranı dedim illa onu koyacak diye bişey yok zevkler ve renkler tartışılmaz :)

bu arada Sunriseyi bekliyoruz dört gözle haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 21 Kasım 2010; 14:38:44 >

• quote:

Nokia tarafından duyrulmuş Resmi v20'den bahsediyordum. Biliyorsunki Navifirm'de de çıkmıyor v20.

Ayriyetten N8 ikonlarını menüye eklemeyi tamamladım. Resimler burada:

olay tamam galiba halletmişsin bide ekranın sağ üst köşesindeki kart simgesi nedir sen mi ekledin ne anlama geliyor

• quote:

olay tamam galiba halletmişsin bide ekranın sağ üst köşesindeki kart simgesi nedir sen mi ekledin ne anlama geliyor.

acaba v20 ile gelen bir özellik mi hafıza kartı simgesine benziyor o

Aang67 kalan bölümleride türkçeleştirdin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 21 Kasım 2010; 16:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman
    quote:

olay tamam galiba halletmişsin bide ekranın sağ üst köşesindeki kart simgesi nedir sen mi ekledin ne anlama geliyor.

X3 telefonda hafıza kartı simgesi olarak kullanılıyor
  • yav arkadaşlar artık dayanamicam soruyorum. bu v20 gerçek mi nokianın yayınladığı bir sürüm mü yoksa pnht falan kendisi mi v20 diye yayınladı. eğer gerçekse link verin kardeşimin c6 tele atalım o zaman cünkü navifirm de bişey çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

n79 telefonda hafıza kartı simgesi olarak görünür.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.