Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

açılış resmi kalıpta ses mi gidiyor yoksa 2sidemi?

Yok usta açılış resmi kalıyor sadece ses gitti.Benim de istediğim buydu zaten.Resim pek hareketli olmasa da güzel duruyor hem pandoranın reklamını da yapmış oluruz ama o ses beni sinir ediyordu :)

bende o birleşen eller animasyonu kalktı sadece ses gider sanıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

bende o birleşen eller animasyonu kalktı sadece ses gider sanıyordum

aa ben hiç farkında değilim birleşen eller animasyonundan

o da kalksın be ne olcak o sinir sesten kurtulduğuma değer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 20 Kasım 2010; 15:36:16 >
  • sunrise kullanıyordum ndrive kurdum telefon açılmadı tekrar niyeyse. şimdi bunu kurucam varmı böyle bir sorun?
  • estami nikli bro nun siirini begendim :) mpx sitesine takilirken toshiba g500 umuz vardi o zamanlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: infLexible07

sunrise kullanıyordum ndrive kurdum telefon açılmadı tekrar niyeyse. şimdi bunu kurucam varmı böyle bir sorun?

2. mesajdaki ndrive ı kurarsan sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

estami nikli bro nun siirini begendim :) mpx sitesine takilirken toshiba g500 umuz vardi o zamanlar :)

Eyvallah değerli kardeşim neydi o g500 ile uğraşmamız (çektiğimiz) şükür ki parasını aldık kurtulduk..:)
  • Hayal kırıklığına uğradım . Telefon acayip kasıyor... HF atsamda nafile...

Sanırım başka bir cfw ye bakacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

Hayal kırıklığına uğradım . Telefon acayip kasıyor... HF atsamda nafile...

Neden kasıyo?
  • quote:

garip bende çok hızlı
  • quote:

Bendede yüklü Corvette üstadım ama kasmadı (tema efecti açık-kapalı kasma yok) şaşırdım bende acaba yüklü program vs sayın fazla veya programlardan biri yada birkacı kasıyor olabilirmi..?
  • kasma filan yok bende gayet hızlı sayılır
  • Hayıt hiçbirşey atmadım her zamanki gibi hafıza kartını formatladım hf attım daha sonra flash attım ardındanda hf attım fakat kasıyor yinede...

Bekliyor bekliyor bi anda dibe kadar kayıyor .

1 gün boyunca kullanacağım bakalım belki sonradan düzelir .
  • quote:

Hayıt hiçbirşey atmadım her zamanki gibi hafıza kartını formatladım hf attım daha sonra flash attım ardındanda hf attım fakat kasıyor yinede...

Hard format attın hala kasıyor şaşırdım bende öyle bir sorun olmadı dediğiniz gibi belki düzelir...
  • dün sunrisede olan olay yine başıma geldi. ne güzel programlarımı falan kurdum gece telefonu kapattım şimdi açıyorum pandora 2ndseries yazan ekran geliyor parola ekranı gelmeden telefon kapanıyor hardformat atmadan düzeltme yolu yokmu
  • quote:

Hayıt hiçbirşey atmadım her zamanki gibi hafıza kartını formatladım hf attım daha sonra flash attım ardındanda hf attım fakat kasıyor yinede...

Sorunun yazılımdan kaynaklanmadığını biliyorsun. Düzelene kadar flaş atar mısın(1-2 kez)? Nomad'inde başına gelmişti bir aralar yanlış hatırlamıyorsam.

quote:

dün sunrisede olan olay yine başıma geldi. ne güzel programlarımı falan kurdum gece telefonu kapattım şimdi açıyorum pandora 2ndseries yazan ekran geliyor parola ekranı gelmeden telefon kapanıyor hardformat atmadan düzeltme yolu yokmu

Kurduğun programların tam listesini ver, hangisinin sebep olduğunu bulalım. Hardformat olmadan düzeleceğini sanmıyorum. Telefonda hiç saçma sapan hata almayan nadir insanlardan biriyim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 21 Kasım 2010; 10:49:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Sorunun yazılımdan kaynaklanmadığını biliyorsun. Düzelene kadar flaş atar mısın(1-2 kez)? Nomad'inde başına gelmişti bir aralar yanlış hatırlamıyorsam.

quote:

dün sunrisede olan olay yine başıma geldi. ne güzel programlarımı falan kurdum gece telefonu kapattım şimdi açıyorum pandora 2ndseries yazan ekran geliyor parola ekranı gelmeden telefon kapanıyor hardformat atmadan düzeltme yolu yokmu

Kurduğun programların tam listesini ver, hangisinin sebep olduğunu bulalım. Hardformat olmadan düzeleceğini sanmıyorum. Telefonda hiç saçma sapan hata almayan nadir insanlardan biriyim sanırım

sunrisede sorun yokdu dün reisin sitesinden garmin ve ndrive kurdum aynen ordaki linklerle telefona res attım açılmadı tekrar
    pandoradada eski programlarımın hepsini kurdum baya fazla ama garmin ve ndrive yine kurdum bu sefer estaminin .sis dosyasıyla kurdum

sanırım bu 2sinden biri yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Kasım 2010; 10:58:39 >

• c6v20 moduna n8 iconlarınıda ekleyebilirmisin ...
  • Garminin farklı bir kurulumu vardı. Aksi takdirde telefon birdaha açılmıyordu. Ben hiç denemedim.

quote:

Orijinalden alıntı: karagocuk

c6v20 moduna n8 iconlarınıda ekleyebilirmisin ...

İyi hatırlattın bir ona bakayım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 21 Kasım 2010; 11:05:43 >
  • peki tekrar flaslıyım o zaman .
  • Hocam tekrar flaş attım kasma düzeldi fakat opera sürekli kendini kapatıyor .
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.