Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
21.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine aynı yöntemle bu yazılımı kuracaksınız. Ama kurulum açıklamalarına mutlaka bakın.

Orijinale dönmek için v51 konularına bakmanız gerek. Herhangi bir v51 konusu işinizi görecektir.
  • cevap için teşekkürler,sırasıyla bütün cfw leri deniyorum işte

sıra geldi pandoraya,yalnız ilk sayfadaki 4x4 olanı indirdim kurdum fakat 3 satır 4 sütun çıktı,kontrol ettim 4x4 olan doğru linki yüklemişim halbu ki

hızlı çalışma için bahsettiğin ekleme hangisi acaba,çünkü açılış bayağı yavaş geldi bana..

ekleme:autoinstaller içinde görüşme kaydedici yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Kasım 2010; 15:59:18 >
  • O kadar kişi indirmiş bir kişi 3x4 çıktı bu demedi. Elindeki rar dosyasında 4x4 mü yazıyor? Öyleyse linki sileceğim kesin cevap gerek o yüzden. Elimde o kadar çok dosya varki neyin ne olduğunu bulmak bayağı zamanımı alır, bir daha paketlemek te istemiyorum. 1.3.1 sürümlerinin hepsinde hızlı açılış eklemesi var.

3x4'te kararlıysan ve birdaha flaş atabileceksen şunu dene derim:

http://www.multiupload.com/K2KCD7GNQ5

Kendi kullandığım sürümdür yani forumdakilerden farklı olarak çok ufak değişiklikler var. 3x4'tür.

Birde 4 satır 3 sütun diyecektin herhalde?

Görüşme kaydedici yok, olsa yazardım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 9 Kasım 2010; 16:02:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bang

Ben dün sizin yazlımınızı görmeden önce sunrise yazılımını yükledim(sunrise ı yazan arkadaş alınmasın gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor ama pandora bana daha cazip geldi) mesela sizin yazılmınızı yine aynı yöntemle yükleyebilirmiyim yada başka bir formülü var mı ?
    Ayrıca yazılımdan memnun kalmaz isem telefonu ilk aldığım hale nasıl getirebilirim.Cevaplarsanız çok sevinirim.
    Teşekkürler..
    Yazılımları üreten herkese yürekten teşekkürler...

Niye alınayım yahu.Kendi zevkiniz.Ayrıca bazı yeni modlar açısından Pandora şu anda daha iyi ama Sunrise V2.0 geçecek hepsini

• Daha dur yarın ola hayrola Bende yapacağım v60 ve v20 birleşirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

O kadar kişi indirmiş bir kişi 3x4 çıktı bu demedi. Elindeki rar dosyasında 4x4 mü yazıyor? Öyleyse linki sileceğim kesin cevap gerek o yüzden. Elimde o kadar çok dosya varki neyin ne olduğunu bulmak bayağı zamanımı alır, bir daha paketlemek te istemiyorum. 1.3.1 sürümlerinin hepsinde hızlı açılış eklemesi var.

3x4'te kararlıysan ve birdaha flaş atabileceksen şunu dene derim:

http://www.multiupload.com/K2KCD7GNQ5

Kendi kullandığım sürümdür yani forumdakilerden farklı olarak çok ufak değişiklikler var. 3x4'tür.

Birde 4 satır 3 sütun diyecektin herhalde?

Görüşme kaydedici yok, olsa yazardım zaten.

evet elimdeki rar dosyasında 4x4 yazıyor şu an tekrardan baktım,benim kurmak istediğim 4x4 kurmak istiyordum olmadı 4x5 i deniyim birde,3x4 istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visivo
    en sorunsuz cwf pandora bana göre kimin de gps çalışmıyor kiminde thıngchange yalnız efekler biraz kasma yapıyor ama güzel olduğu için sanırım.

Hadi bana Sunrise'da olup ta Pandora'da olmayan bir sorun söyle.

Sorun değil ama özellik pandorada parmağımızı ekranda sürüyerek açtığımız tuş kilidi sunrise ta yok

Yani en son yoktu yeni bir cfw hazırlayıp koyduysan bilemem

Yav senin denediğin sürüm BETA'ydı onda sorunlar vardı sonra zaten linki kaldırdım yüklemeyin diye bas bas bağırdım.Tuş kilidi zaten bütün yazılımlarda var.Şu anda Sunrise'da da var ve hep vardı.

Ama duyan yok bizi takan yok mesajlarımı okuyan yok açıklamaları okuyan yok bu neymiş diye bir okuyayım diyen yok sonra da derler bunun özelliği daha az şurası bozuk o yüzden bu daha kötü.

Yanlış demişim özür dilerim telefonu yan yatırdığımızda pandorada yan sürüyerek açabiliyoruz fakat sunrise da açamıyoruz :)

• Açılışta ve tuş kilitinde şu reklamlar olmasa inanın tadından yenmez bir FW pandora ( Kendi önerim,reklamsız daha sevimli reklamların kaldırılmış halini hemen yükleyeceğim illaki birşey eklenecekse zaten burada (forumda ekli belli sizin yaptığınız) ekli ve göz önünde olmayan ufak bir yerde Pandora yazabilir diye düşünüyorum dediğim gibi kendi önerim) ellerine sağlık Aang üstadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 9 Kasım 2010; 16:35:11 >
  • @Corvette o özelliği kaldırdım, sensörler telefon kilitliyken bile aktifti ve arama ekranı da yan yatıyordu sinir bozuyordu. Şarjdan tasarruf için onu yok ettim v1.3.1'de.

@estami Düşüncene saygı duyuyorum, ama emek hırsızlığı açısından yapmak zorundayım biliyorsun. Açılış ekranındaki göze batmıyor, hava katıyor bence. Tuş kilidide sırf hoşuma gittiği için o şekilde. İstediğimi yazabileceğim bir yer varken Tuş kilidi yazısı eklemek cazip gelmedi.

@righteous@ 3x4 ile 4x4 dosya boyutlarını karşılaştırdım. Arada fark var. Menü düzeni haricinde bir fark yok yani çalışması gerekiyordu. Ayrıca 2 önceki sayfada bir arkadaş 4x4 kurduğunu söylemiş, sen hariç kimseden de şikayet gelmedi tuhafıma gitti şimdi Neyse ilk mesaja not olarak ekledim ona göre indirirler artık. İsteyen 3x4 indirip kendisi ekler menü modunu durum öyleyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 9 Kasım 2010; 16:40:00 >

• şimdi tekrardan flash atıyım dedim yalnız garip bir sorun verdi,flashladı en sonunda şöyle bir hata verdi ve telefon ekranı local modede kaldı öylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Kasım 2010; 16:45:14 >
  • Bendeki cfwde var hala

Ama güzel ya 2 gün gidiyor şarjı
  • quote:

Daha dur yarın ola hayrola Bende yapacağım v60 ve v20 birleşirse

Hiç şansın yok.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visivo
    en sorunsuz cwf pandora bana göre kimin de gps çalışmıyor kiminde thıngchange yalnız efekler biraz kasma yapıyor ama güzel olduğu için sanırım.

Hadi bana Sunrise'da olup ta Pandora'da olmayan bir sorun söyle.

Sorun değil ama özellik pandorada parmağımızı ekranda sürüyerek açtığımız tuş kilidi sunrise ta yok

Yani en son yoktu yeni bir cfw hazırlayıp koyduysan bilemem

Yav senin denediğin sürüm BETA'ydı onda sorunlar vardı sonra zaten linki kaldırdım yüklemeyin diye bas bas bağırdım.Tuş kilidi zaten bütün yazılımlarda var.Şu anda Sunrise'da da var ve hep vardı.

Ama duyan yok bizi takan yok mesajlarımı okuyan yok açıklamaları okuyan yok bu neymiş diye bir okuyayım diyen yok sonra da derler bunun özelliği daha az şurası bozuk o yüzden bu daha kötü.

Yanlış demişim özür dilerim telefonu yan yatırdığımızda pandorada yan sürüyerek açabiliyoruz fakat sunrise da açamıyoruz :)

Pandora'nın son sürümünde dediğin özellik yok.

quote:

Bendeki cfwde var hala

Ama güzel ya 2 gün gidiyor şarjı

O özellik tam bir şarj düşmanı diyeyim sana.Çünkü telefon kitli olduğu halde de sensörler sürekli çalışıyor.Çok gereksiz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

şimdi tekrardan flash atıyım dedim yalnız garip bir sorun verdi,flashladı en sonunda şöyle bir hata verdi ve telefon ekranı local modede kaldı öylece

Flash tamamlandı mı? Tamamlandıysa Yes e bas sonra telefonun pilini çıkar telefonu açmayı dene. Açılmazsa yeniden flash atarsın.

Hataların çoğunu unuttum. Uzun zamandır hata almadığımdan hatırlayamıyorum çoğu şeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 9 Kasım 2010; 17:22:33 >
  • Telefon yanıt vermioy diyor.Sorunun yazılımla alakası yok.Telefonun pilini çıkarıp tak tekrar dene @ righteous
  • quote:

Telefon yanıt vermioy diyor.Sorunun yazılımla alakası yok.Telefonun pilini çıkarıp tak tekrar dene @ righteous

Yazılımdan olmadığını o da biliyor. Zaten az birşey İngilizce bilgisi varsa anlamıştır. Gerçi sorunu çözdüğüne inanıyorum çünkü bayağı geç verdim -hayvanımı besledim- telefonu o kadar uzun süre bekletmeye dayanabileceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 9 Kasım 2010; 17:31:32 >

• quote:

quote:

Telefon yanıt vermioy diyor.Sorunun yazılımla alakası yok.Telefonun pilini çıkarıp tak tekrar dene @ righteous

Yazılımdan olmadığını o da biliyor. Zaten az birşey İngilizce bilgisi varsa anlamıştır. Gerçi sorunu çözdüğüne inanıyorum çünkü bayağı geç verdim -hayvanımı besledim- telefonu o kadar uzun süre bekletmeye dayanabileceğini sanmıyorum

O hayvana kurban olak

• Tavşan. Tavşan hastasıyım ben. 1 aylıkken almıştım 2 senedir ben bakıyorum.
  • quote:

Tavşan. Tavşan hastasıyım ben. 1 aylıkken almıştım 2 senedir ben bakıyorum.

Bende muhabbet kuşu besliyorum . Sabahları 6dan sonra yatırmıyor bizi sağolsun :)

İlk doğduğunda minicik bişeydi , artık parmaklarımı ısırmasından dolayı parmaklarımda sayamadığım kadar küçük kırmızı kırmızı yaralar ve yukarı doğru kalkmış deri parçaları var :)

Ayrıcada çok iştahlı ne zaman görsem ya yemek yiyor yada taşını kemiriyor

• quote:

quote:

şşş...dedikodu yapmayın hakkkımdasorunu pc yi değiştirerek çözdüm diğer pc de o hatayı bir türlü aşamadım hiçbir şekilde

bu arada önceden bahsettiğim 4x4 linkten,biraz önce tekrar emin oldum,kesinlikle 4x4 değil,4x3,ilk sayfayı değiştirebilirsin

yahu en çok senin cfw uğraştırdı beni yüklerken,akla hayale gelmeyen her türlü sorunu verdi sistemsonunda yükledim,şimdi bir süre kullanacağım,yalnız şu tuş kilidinde isim gözükmesi olayı direk gözüme çarptı benimdebide senden ricam yeni cfw de autoinstallere, görüşme kaydı programı eklemen ve birde forumdaki tüm cfw lerde gördüğüm ortak şey,ekran tuş kilidi süresi çok kısa,bunu birazcık daha uzatırsanız çok daha iyi olur..

• Başka bilgisayara geçmeden de halledebilirdin

Yalnız sorun CFW'den kaynaklanmıyor. Haberiniz olsun. Zaten kurabilmişsin. Millet yanlış anlayıpta öyle bir yargıysa kapılmasın.

4x4 linkini kaldırıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.