Şimdi Ara

PANCU RAPİD BÜKREŞ'E TRANSFER OLMUŞ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya olamaz ya...nasıl gider pancu....inanamıyorum...bi de çok mutlu olduğunu sölemiş....OLAMAZ ya çok üzüldüm bir BJK li olarak...

• ohoo.
    bana kalırsa bu takımın yarıdan fazlasının derhal gitmesi lazım.
    ben olsam 3-5 futbolcu haricinde kim varsa gönderirdim.
    tabi en son olarakta yönetim olarak en önce ben giderdim...

bize BJK için varını yoğunu ortaya koyacak futbolcu,yönetici ve taraftar lazım.
    soytarılardan ve durduğu yerde çevresine zarar veren insanlarda gına geldi artık.
    Pancu için söylemedim bunu.
    kendisine "futbolcu,yönetici ve taraftar" deyip bu takımı bu hale getirenlerden bahsediyorum...
  • pancu ile çok şeyler paylaştık ama biletinin kesilmesi lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 15 Ocak 2006 22:47:57 >
  • PANCU GERÇEKTEN İYİ Bİ OYUNCU,TİGANA TANIMIYOR Kİ OYUNCULARI BİLMİYOR KİMİN NELER YAPABİLECEĞİNİ,BİLMİYOR BU OYUNCULARIN GEÇMİŞLERİNİ,PANCUYUDA VASATLAR LİSTESİNE ALDI VE GÖNDERİLDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7matrax -- 15 Ocak 2006 23:29:57 >
  • Tüh ya Gitti Koskoca Kadıköy Panteri Geçen Seneki FB-BJK maçında Nasıldı Ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Tüh ya Gitti Koskoca Kadıköy Panteri Geçen Seneki FB-BJK maçında Nasıldı Ama

vallahi tek kelime harikaydı o maçı unutmama imkan yok...rüştüden daha iyiydi pancu o maç için bunu kimse inkar edemez...süper bi maçtı...fenerbahçe taraftarı bizi alkışladı ama alkışlanılacak bir maçtı gerçekten...
  • yaa geçenler de bir arap takımına mı ne gitti diye yazmıştı gazete hatta şaşırdım bide üstüne okocha da o takıma gitcek fln yazıyodu.kandırdılar demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pancu Rapid Bükresten geliyor zaten. Benim anladigim kadar ile Transfer degil, kiralanmis. Pancu bencede cok iyi bir oyuncu. Sergen ile takistigindan beri Futbol ile ilgilenmeyi birakti. Belki simdilik daha iyi.
  • pancu ilk geldiği sene iyiydi sonra yattı geçen sene hatırda kaldığı tek maç kalecilik yaptığı maçtı.Bence cordoba adem dursun ailton derhal bu takımdan gönderilmeli.Kimse cordoba iyi kaleci demesin maç satan s...sizin biridir.
  • bjk kalecisiz kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.